Снимка на татуировки

Значението на татуировка с нож

Татуировките очевидно се появяват в началото на периода на човешкото развитие, чиито хора наричаме „Homo Sapiens“, който е бил преди около 200 хиляди години. И най -вероятно дори тогава татуировките бяха върху кожата на праисторическите ни предци и носеха определен смисъл. Те направиха нещо за украса, нещо според своите вярвания и убеждения. Можем да кажем с голяма доза увереност, че по това време не е имало татуировки с нож. Разбира се, по онова време не би могло да има ножове в съвременния смисъл. За своите нужди те използваха всичко, което можеха да намерят за рязане и пробиване – дърво, камък, кости и зъби на животни. Горе -долу добре обслужваше собствениците си. Но любознателният човешки ум търсеше достоен заместител на тези обекти. И това се случи сравнително наскоро. Преди около 5000 години нашите предци се научиха да обработват метали и започнаха да правят ножове от мед и бронз. А по -късно е направен от стомана. Ясно е, че отначало само притежателят на висок социален статус може да притежава нож. По -късно ножовете станаха достъпни и започнаха да служат на най -различни цели..

Повече за татуировката с нож тук:

  • Скици на татуировка с нож
  • Снимка на татуировка с нож

Какво означават татуировките с ножове - примери на снимката

Какво означават татуировките с ножове – примери на снимката

Какво означават татуировките с нож??

Според анкетите на известното списание Forbes ножът се е превърнал в най -важната тема, повлияла на историята на човечеството. И така, какво се случи през този сравнително кратък период от време на запознаване на човечеството с ножа? Защо сега, в 21 -ви век, хората татуират тялото си с нож? Какъв е стимулният мотив? От една страна, има хора, за които ножът е произведение на изкуството, един вид фетиш. За останалите това е домакинство, макар и много необходимо. Трудно е да си представим, че в някоя къща няма да има нож.

Татуировка с нож на врата на момичето (на ябълката на Адам) Татуировка с нож на стомаха на татуирано тънко момиче

Собственикът на татуировката не само украсява тялото си с шарка, той иска да получи част от силата, енергията или защитата, които металът носи. Въпреки че има керамични, дървени и дори пластмасови ножове – това е метал, който предава магическа енергия.

Нож за татуировка, кръстосан с нож и надписиНож за татуировка, кръстосан с нож и надписиНож за татуировка с дръжка като медни кокалчетаНож за татуировка с дръжка като месингови кокалчетанож за татуировка с надписи на остриетонож за татуировка с надписи на остриетоНожът за татуировка разрязва кожата на ръкатаНожът за татуировка разрязва кожата на ръкатаНожът за татуировка реже ръкатаНожът за татуировка реже ръкатаНож за татуировка в средата на коремаНож за татуировка в средата на коремаТатуировка с нож на врата на момичето (на ябълката на Адам)Татуировка с нож на врата на момичето (върху ябълката на Адам)Татуировка с нож върху показалецаТатуировка с нож върху показалецаТатуировка с нож на среден пръстТатуировка с нож на среден пръстТатуировка с нож на ръката - опция в цвятТатуировка с нож на ръката – опция в цвятТатуировка с нож на киткатаТатуировка с нож на киткатаТатуировка с нож на стомаха на татуирано тънко момичеТатуировка с нож на стомаха на татуирано тънко момичеТатуировка с нож на бос крак на момиче в жартиера за чорапиТатуировка с нож на бос крак на момиче в жартиера за чорапиТатуировка с нож на всички пръстиТатуировка с нож на всички пръстиТатуировка с нож и страшна змияТатуировка с нож и страшна змияНож за татуировка и надпис - НЯМА СТРАХНож за татуировка и надпис – НЯМА СТРАХНож за татуировка и надписи - работа върху ръкатаНож за татуировка и надписи – работа върху ръкатаНож за татуировка и око на ръкатаНож за татуировка и око на ръкатаНож за татуировка и око на предмишницатаНож за татуировка и око на предмишницатаТатуировка с нож зад ухотоТатуировка с нож зад ухото

Какво означава символът на ножа? Значението зависи от вида на ножа и мястото на татуиране? На първо място, това е знак за сила и смелост, мощ, постоянство, преданост към военната служба. Собственикът му знае какво иска и е готов да стигне докрай. Може да се изобразява с други предмети. Например нож с череп е стар пиратски знак. Както знаете, пиратите поставят своя белег, познат на целия свят, както върху себе си, така и върху знамето си, известно като „Веселият Роджър“. Това бяха смели момчета, на които не им липсваше решителност и смелост и смелост. Образът на нож, който пробива тялото на човек, говори за духовна рана на собственика, несправедливост или загуба. По ножа може да има капки кръв. Символ, че загубата на нещо е причинила сериозна психологическа рана. Те също обичат да изобразяват ножове в рамка от цветя, с огнестрелно оръжие. Това допълва характеристиката на собственика. Цветята са деликатен човек, който знае как да цени красотата и грацията. Трябва да кажа, че ножът е доста елегантен предмет. Обикновено татуировката с нож се прави на ръцете или на гърдите или гърба. Татуировките с ножове по краката са рядкост. Експертите разграничават до няколко десетки части на ножа. И всеки има своя форма, конфигурация и предназначение. И какво можем да кажем за стоманата, обработката и заточването? Всъщност това до известна степен е изкуствен шедьовър. Хората с татуировка с нож няма да бият из храсталака.

Нож за татуировка и надпис - НЯМА СТРАХ Татуировка с нож на китката

Каза го внезапно и откровено. Откровеността и постоянството, очевидно основното нещо, което определя характера на собственика на такава татуировка. Ножът може да носи скрито, скрито значение на чистота. Освобождаване от материални неща, пречистване, скъсване с лошо минало. Що се отнася до техниката на татуиране, има място за творчество. Всичко е ограничено само от въображението на клиента, уменията на художника и свободното за приложение място върху тялото. Татуировката може да бъде едноцветна или многоцветна, плоска и направена с имитация на обем и сянка..

В древни времена ножът е бил елемент на културата (за церемонии, жертвоприношения), ежедневен инструмент и оръжие (за защита от диви животни), елемент на военно оборудване (все още има нож в някои клонове на армията като елемент на униформа). Татуировката с нож може да се разглежда като почит към предците, за които ножът е бил повече от инструмент (ножовете са били поставени и в люлката на децата, за да прогонят злите духове, и в гроба на мъртвите, в знак на велики уважение към тях, ножът придружаваше целия живот на човек), мъжки принцип, знак за зрялост и твърдост на характера. Със сигурност може да се каже, че в обозримо бъдеще татуировката няма да изчезне, като част от субкултурата, и ножът, като тема за рисуване върху човешката кожа. Значението на татуировка с нож, студена, остра и неудържима, ще продължи да изразява без думи подсъзнанието и изричните емоции на човек.

Можете да гледате:

СКИЦИ ЗА ТАТУИРАНЕ НА НОЖ

ФОТОТАТУА С НОЖ