Снимка на татуировки

Значението на татуировка на рак

Нека анализираме в материала значение на татуировка на рак, значението и историята на този изключително необичаен дизайн на татуировка. За тези, които, преди да се свържат с салон за татуировки, искат да разгледат възможно най -много опции за рисунка, предлагаме след прочитане на материала да се обърнат към следните раздели на нашия каталог:

  • Снимка на татуировка на рак
  • Скици за татуировка на рак

Значението на ракова татуировка - интересна информация и снимки на успешни татуировки

Значението на ракова татуировка – интересна информация и снимки на успешни татуировки

Значението, историята и значението на татуировката за рак

Ракът е доста необичайно и противоречиво животно. Най -вече защото има особеността „ходене назад“, но това не е съвсем вярно. Ракът се движи, подобно на всички живи същества, с глава напред, но в момента на опасност рязко огъва опашката си назад, сякаш с перка, събираща вода под себе си, и отскача назад. Това защитно устройство породи много суеверия и страхове сред нашите предци..

Благодарение на този защитен механизъм, ракът започна да се приписва на свръхестествената способност да върне човек в миналото, на хаоса и безредието, което е съществувало преди създаването на нашия свят, а също така говори за предпазливостта на собственика на тази татуировка, на известната му страхливост и пасивност по отношение на трудни ситуации – особеното значение на рак на татуировката. Татуировката Рак символизира способността да се предвижда бъдещето, отклонение от традиционната вяра, а в някои случаи дори загуба на вяра в традиционния й смисъл. Определено магическо значение е вложено в татуировка с рак на животно, ако я изобразите с допълнителни атрибути, например трето око, топка на вещица, цветя.

Друга интересна физиологична характеристика на рака – промяната на черупката с нарастването й през живота – стана причина за различно тълкуване и ракът започна да се счита за символ на обновяване, прераждане, подобрение, възкресение от мъртвите. Такава татуировка може да означава нов етап на духовно развитие, просветление, някакво просветление и пречистване от ненужни и неправилни заблуди, а също така да бъде като подигравка със смъртта. Смята се, че растежът на рака се случва в съответствие с фазите на Луната и може да означава синхронизация с природата, известно специално сливане на човека и природата, хармония.

Примери за снимки:

снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 23снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 22снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 21снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 20снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 19снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 18снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 17снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 16снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 15снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 14снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 13снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 12снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 11снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 10снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 9снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 8снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 7снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 6снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 5снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 4снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 3снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 2снимка на татуировка на рак за статия за значението на татуировка със снимка на рак - tatufoto.ru - 1

Както знаете, раците живеят само в много чиста вода и изчезват, когато водата се замърси и стане непийна. Тази способност на раците да различават чистата вода от замърсената стана широко използвана от хората, а раците получиха почетно място върху емблемите на моретата и реките. И така, татуировка с рак може да означава чистота на мислите и намеренията, спокойствие и спокойствие, способност да прави разлика между лошо и добро, да разпознава емоциите на любим човек и да реагира навреме на тях. Татуировката Рак символизира чувствителен и възприемчив човек, който подобно на лакмусов тест бързо и лесно реагира на вътрешното състояние на човека наблизо. Такава татуировка се прави от хора с развита интуиция, способни на духовни практики и такива, които просто искат да подчертаят своята оригиналност и нежна, фина, чувствителна природа..

Видео:

Раците са хищници по природа, те могат да чакат плячката си дълго и неподвижно, а силата на ноктите им е такава, че лесно могат да ухапят риба, пръчка или кост. Татуировка с рак може да означава способността да се изчака благоприятен момент, постоянството и отдадеността на ръба на жестокостта при постигането на вашите цели, един вид бавност, но за разлика от нея – постоянна готовност за атака, постоянство и нежелание да се постави нагоре с неуспехите, способността за бързо разрешаване на възникналите трудности, сякаш ги захапва мощен нокът на рак. Също така собственикът на ракова татуировка със сигурност може да се похвали с остър език и пикантни шеги на ръба на фаул..

Подготвено от: Пантелеева Ирина