Снимка на татуировки

Значението на татуировка на прилеп

Какво означава татуировка на прилеп??

С тази страница ще се опитаме да обясним значението на татуировката прилеп и възможни тълкувания. Естествено, ще ви разкажем интересна информация за рисунката с прилеп и ще дадем примери за татуировка с прилеп..

Значението на татуировка на прилеп

Значението на татуировка на прилеп

Прилепът е уникално животно. Това е единственият бозайник в света, който лети. Тъй като прилепите ловуват през нощта, те са най -свързани със злото, смъртта и опасността. Според вярванията на хората, прилепите могат да бъдат магьосници, върколаци и вампири, а също така са породили мрак. Има различни прилепи-вампири, които ловуват през нощта и обичат кръвта на топлокръвни животни. Понякога те могат да атакуват човек, поради което са били толкова мразени. При един поглед към прилепа хората бяха ужасени и се страхуваха от това създание. Още през Средновековието в Европа прилепите са имали уникална способност да усещат природните сили и да влияят на чужди светове. Следователно те са били считани за домашни любимци на вещици и гадатели и често са били използвани в магически ритуали. След идването на християнството прилепите се свързват с дяволската сила. Те са били считани за символ на сатанизма и са почитани като идоли. Тези животни бяха унищожени, тъй като караха хората да се страхуват. Ако до къщата висеше мъртъв прилеп, се смяташе, че отблъсква злите духове. В митологията и вярванията на американския и бразилския народ прилепът е ужасно божество.

Значението на татуировката на прилеп 4 Значението на татуировка на прилеп 1 Значението на татуировката на прилеп 2

Според някои хора тя можела да поглъща слънцето. Но можете да следвате и втория подход. Въпреки факта, че прилепът изглежда ужасяващ, той има и положителни аспекти. Например от гърците и древните римляни прилепът е бил ценен и почитан заради острото си зрение и пространствената информираност. Така тя може да лети бързо, въпреки тъмнината, и да не се сблъсква с препятствия. Смята се, че това животно е символ на проницателност и бдителност. Известният писател Омир я символизира като отвъдното. Той вярва, че умиращите хора имат крила, каквито имат прилепите. В Китай имаше положително мнение за прилепите, които мигрираха в значението на татуировката на прилепите. Това животно символизира късмет, плодородие, дълголетие. Значението на татуировката засяга човека, който я е направил. Важно е и как самият той се отнася към това създание. Прилепът започна да се пълни по телата след появата на филма “Батман”, но днес такава татуировка не е много популярна. Татуировката на прилеп се предлага в различни размери и стилове. Най -вече е натъпкано върху лопатките, гърба, ребрата и гърдите. Обикновено татуировката е черна, но могат да се помислят за ярки цветове, за да покажат позитивите. Най -често се прилага от неформални хора и служители. Ако татуировката е в китайски стил, можете да привлечете богатство и късмет – значението на тази татуировка.

Прилеп в татуировката и човешкия живот

Повечето лечители и лечители са използвали прилепи в ритуали. Ако е необходимо да се омагьоса млад мъж, прахът от крилата на прилеп се поставя в спалното бельо. Това беше мило и ефективно любовно заклинание. Татуировките на прилепите се татуират както от мъже, така и от жени. Жените избират по -мек дизайн, докато мъжете са по -масивни. Прилепът е тъмно и мистериозно създание, спечелило популярност сред хората. В зависимост от това какъв дизайн ще има прилепът, той може да има различно значение. Трябва да се внимава при избора на стил, в който ще се прави татуировката. Формата е не по -малко важна. Ако попълните реалистично изображение на прилеп, той ще изглежда агресивен. Такива рисунки се избират главно от мъжкия пол, а момичетата харесват съвременните татуировки. Що се отнася до армейските татуировки, те обикновено се прилагат върху рамото и гърдите. Но по -често изображенията на прилепи се пълнят на всяка точка на тялото. Такава татуировка може да се използва като талисман за човек. Символизира късмет и дълъг живот. Някои хора не се интересуват от древните вярвания, затова се ръководят от собственото си възприятие. Татуировката не винаги трябва да има смисъл. Най -често се прилага за украса на тялото..

Значението на татуировката на прилеп 6 Значението на татуировката на прилеп 5 Значението на татуировката на прилеп 3

Прилепите са символ на успех и разбиране. Ето защо това животно е изобразено на европейските гербове. Тъй като тези същества се прилепват към различни повърхности, в България те са талисман на късмет. Древните гърци вярвали, че летящата мисъл символизира плодородието. В Китай се смята, че ако пет прилепа са натъпкани по тялото, това ще означава положителни качества. Ако изображението е червено, това говори за щастие. Коренните американци наблюдават как се държат прилепите и стигат до определени заключения. Според тях тези животни са повлияли на семейството им. Индианците смятат прилепите за тясно свързани с пътуване и сън. Ако човек иска татуировка с образа на прилеп, той трябва да реши какво ще символизира това животно..

Можете да гледате:

СКИЦИ НА БАТ ТАТУ

ФОТО ТАТУ НДНТ