Снимка на татуировки

Значението на LGBT (гей и лесбийска) татуировка

Тук можете да научите много интересни неща Значението на LGBT (гей и лесбийска) татуировка, ще научите за характеристиките и опциите на рисунките, тяхното тълкуване, значение и история. Още примери тук:

  • Снимка на LGBT (гей и лесбийска) татуировка
  • ЛГБТ (гей и лесбийски) скици за татуировки

Значението на LGBT (гей и лесбийски) татуировки - информация за рисунки и снимки примери за готови татуировки

Значението на LGBT (гей и лесбийски) татуировки – информация за рисунки и снимки примери за готови татуировки

Всичко за характеристиките и значението на LGBT (гей и лесбийски) татуировки

ЛГБТ движението става все по -популярно в наши дни. Не е изненадващо, че много гей мъже искат да украсят телата си със специална татуировка. Няма типични татуировки, показващи принадлежността на дадено лице към определено сексуално малцинство. Но въпреки това, след като е определил значението на някои скици, може да се отгатне ориентацията на човек. Смята се, че именно движенията на сексуалните малцинства са породили модата за специални татуировки..

Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №022 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №024 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №026 - Снимки на ЛГБТ татуировка -

ЛГБТ символи

Самата лесбийска, гей, бисексуална и транссексуална общност се появи, за да подкрепи правата и интересите на сексуалните малцинства. До 21-ви век основните искания на движението се свеждат до легализиране на еднополовите бракове и разрешение за осиновяване. В допълнение, наличието на военна служба се иска за всички. Татуировките на хомосексуалисти, които предполагат нетрадиционна ориентация на човек, включват ЛГБТ символи. Логично е символите на тази конкретна общност да служат като скици за гей татуировки. Това им позволява да определят своите събратя в обществото, символизира тяхното единство.

Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №027 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №028 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №029 - Снимки на ЛГБТ татуировка -

Такива признаци, характерни за гей мъжете, включват:

  • Ламбда

Това е доста добре познато гръцко писмо, което вече се счита за символ на ЛГБТ движението в много страни. Наличието на това писмо в скица на татуировка говори за желанието и способността на човек да защити своите интереси, да отстоява себе си. Смята се, че по този начин общността подчертава скрития потенциал и нейното голямо бъдеще. Има и друга версия, според която ламбда означава баланс и баланс. Едно от основните изисквания на хората, които се смятат за сексуални малцинства, е изравняването на техните права с правата на всички останали граждани на държавата..

Примери за снимки на LGBT (гей и лесбийски) татуировки:

  • Триъгълник

Обикновено се предлага в определени цветове. Гейовете използват розово, докато лесбийките използват черно. Фигурата най -често се изобразява с главата надолу, отгоре надолу. Произходът на този символ се дължи на факта, че по този начин във фашистките лагери се празнуваха хора с нетрадиционна ориентация. Такива хора са били подложени на насилие както от охраната, така и от други затворници. Това позволява да се направи паралел между нацистките престъпления и дискриминацията срещу гейовете днес. Това е израз на надежда за ново време, време на свобода и гордост. Ясно е, че розовият цвят подчертава принадлежността на мъжа към сексуалните малцинства..

Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №030 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №031 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №032 - Снимки на ЛГБТ татуировка -

  • Знаме на дъгата

Използва се в много изображения. Това е официалният символ на ЛГБТ общността, нейният международен знак. Има различни варианти на знамето, но всички те се основават на класическата палитра на дъгата. Той отбелязва свободата и откритостта.

  • Лабрис

Това е името на брадва с две остриета, тъй като от древни времена този символ се свързва с образа на жена. Заслужава да се отбележи, че тази опция е предпочитана от лесбийски и феминистки организации. Лабрис е инструментът на богинята Деметра. Той свидетелства за независимостта на човек, за способността му да отстоява себе си и да защитава своите интереси.

Освен това се използват ивици с различни цветове, всякакви цветни изображения. Често се избират шест точки с различни цветове под формата на малък модел на тялото, разположен зад ухото.

Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №034 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №036 - Снимки на ЛГБТ татуировка - Снимка на ЛГБТ татуировка (гей и лесбийка) 26.02.2019 №037 - Снимки на ЛГБТ татуировка -

Татуировки, които показват принадлежност на човек към сексуални малцинства, могат да бъдат разположени както на открито, така и на не особено забележими места.

Руската общност може да се характеризира с татуировки, взети от местата за задържане. Понякога на места, които не са толкова отдалечени, хората, които предпочитат еднополовите връзки, се маркират със специални знаци.

Гледай видеото:

Подготвено от: vero_nika-etxt (Вероника Князиева)