Снимка на татуировки

Значението на BDSM татуировка

Тук можете да разберете Значение на BDSM татуировка, емблематични рисунки в татуировка, тяхното значение и история. За тези, които търсят опция за себе си, ви съветваме да се обърнете към нашия каталог, след като прочетете статията:

  • Снимка на BDSM татуировка
  • BDSM скици за татуировки

Значението на BDSM татуировка - примери за интересни опции за готови татуировки на снимката - рисунки

Значението на BDSM татуировка – примери за интересни опции за готови татуировки на снимката – рисунки

Интересни факти за значението на BDSM татуировка

По какъв начин в обикновения живот можете да сигнализирате, че човек е в Темата? Освен това сигналът трябва да се разбира само от определен кръг от посветени. Просто е! За това има специални татуировка бдсм, значение което ще бъде разбрано само от тези, които знаят. Има и различни неща и аксесоари, чието носене ви позволява да знаете кой ги носи, но тук ще говорим за татуировки..

Всички рисунки върху тялото за привърженици на Темите могат да бъдат разделени на условни категории. Разликата се крие в тяхното представяне и смисъл. Като цяло такива татуировки показват, че:

  • човек е активен участник в BDSM;
  • предпочита една или друга страна / позиция;
  • играе роля в игрите.

Помислете за конкретни татуировки и сигналите, които излъчват.

Bdsm патица

Един особен подход към уведомяването за принадлежност и участие в BDSM. Той говори за наличието на своеобразно чувство за хумор у собственика на татуировката. Рисунка на патица в маска недвусмислено говори за хобито на човек. Този „маяк“ е дори по -ярък от BDSM трилистника.

Примери за снимки:

фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 027фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 026фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 025снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 024фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 023фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 022фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 021фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 020фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 019фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 018снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 017фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 016снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 015фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 014снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 013фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 012фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 011фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 010снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 009снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 008снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 007снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 006фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 005снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 004снимка на татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 003фото татуировка BDSM (татуировка BDSM) (стойност) - примерна рисунка - 002

За да се направи изображение на патица по тялото, трябва да се направи от високи професионалисти. В повечето случаи татуировката съдържа ярки цветове и много малки детайли..

Робско сърце

Има много опции за изпълнение и местоположение върху тялото. Значението му е посочено от самото име на татуировката. По правило той е скрит или направен в миниатюрни размери. Други, сърцето на роба не вижда, но е достъпно само за погледа на човек, към когото има доверие и разбиране.

Ключова дупка

Това е визуално послание за пълна привързаност и принадлежност към определен човек. Кладенецът казва, че сърцето на собственика на татуировката е заключено и няма да се поддаде на друг човек. Татуировката често се пълни в рамката на крилата и се поставя върху гърдите, в областта на сърцето. Линиите на тази част от тялото могат хармонично да допълнят цялата композиция..

Подчинен баркод

Първият автор и вдъхновител на тази рисунка е С.М. Стърлинг в своята трилогия „Доминиране“. Това е пикантен начин за демонстриране на позиция в тема. Конвенцията е, че всеки продукт и нещо имат свой собствен баркод, а татуировката показва индивидуалността на всеки „роб“ в Темата.

Това е общоприетото име на подчинен, грубо казано – неговият сертификат, начин за контрол в съвременния свят. Тази татуировка е много често срещана и обичана от мнозина..

Интересно и може би дори важно да се знае татуировка бдсм значение описани по -долу. Малко от обикновените хора знаят какво ще бъде обсъдено по -долу..

Детелина

Е, на този символ трябва да се обърне специално внимание. Той е нещо като корона, „седнала на трона“ над всички останали символи. Това е официалната емблема на BDSM, която има дълбоко многостранно значение..

За обикновените хора това не означава нищо, но за тези, които са в Темата, това е пропуск, стандарт и информационен знак. Тук има набор от три правила: доброволност, безопасност, рационалност. Символът показва условното разделяне на участниците на роли: отгоре, отдолу и универсални (превключватели).

В допълнение, трилистникът комбинира страни В&D с D&C и C&М. Съществува неслучайно сходство със знака Ин-Ян и значението му е подобно. Това е взаимодействието и добавянето на три страни. Цветът / дизайнът на трилистника също е символичен. Металният цвят, подобно на блясъка на оковите, показва подчинение и господство, цвят – предава оцветяването на латексови (червени) и кожени (черни) предмети, използвани в сложни сексуални игри.

Гледай видеото:

В крайна сметка трябва да се каже следното. BDSM татуировките се различават конкретно от другите видове „декориране“ на тялото, така че бъдете внимателни, когато избирате бижутата си! За тези, които в Темата ще се интересуват от съществуването на специален набор от татуировки – покажете на тематични хора кои сте!

Подготвено от: спартак (Спартак)