Снимка на татуировки

Значение на татуировка Dreamcatcher

Значението и историята на татуировката „Ловец на мечти“

Татуировката набира все по -голяма популярност сред населението на целия свят, следвайки модата на американските тийнейджъри.. ловец на мечти значение на татуировка дойде при нас от индианците, които вярват в свещеното и магическо действие на амулета, той защитава спящия човек от зли духове, олицетворява пътуването на слънцето от здрач до зори по небето. Първоначално ловецът на мечти беше само за забавление на бебетата, но скоро те започнаха да забелязват, че сънят на малките деца става по -спокоен и по -силен, ако талисман е окачен близо до креватчето.

Значение на татуировка Dreamcatcher

Значение на татуировка Dreamcatcher

Значението на татуировка за улавяне на мечти

Появата на капан за зли духове е известна на мнозина: мрежа от нишки, опъната върху кръг от клони на дървета и пера и многоцветни мъниста, вплетени в нишки. И тук татуировка ловец на сънища значение Не са известни много, защото хората от Лакота вярват, че амулетът улавя добри мисли и приятни сънища и предава всичко отрицателно. Хората от Оджибве му придават значението на филтрат, лошите сънища се заплитат в нишките на паяжината и се разпадат с първите слънчеви лъчи, а добрите сънища преминават безпрепятствено през паяжината. Сред народите на Сибир амулетът се използва широко от шаманите в магията за привличане на пророчески сънища. Може би смисълът на вашата татуировка ще бъде различен от изброените по -горе, но със сигурност ще бъде в състояние да ви предпази от щети и злото око, лоши мисли.

Точно както истински амулет е окачен на върха на леглото, за да се повиши ефективността, татуировката трябва да се постави възможно най -близо до главата и на откритите части на тялото, така че да може да бъде издухана и уловена от преминаващи духове, допринасяйки за здрав и здравословен сън..

Талисманът изглежда особено впечатляващ в ярки цветове, използвайки различни мъниста и многоцветни пера. Нека да разгледаме най -често срещаните дизайн на татуировки за улов на мечти:

Значение на татуировка Dreamcatcher 3

Значение на татуировка Dreamcatcher 3

Татуировка „Ловец на мечти“ означава 4

Татуировка „Ловец на мечти“ означава 4

дизайн на татуировки за улов на мечти 1

дизайн на татуировки за улов на мечти 1

татуировка ловец на мечти 2

татуировка ловец на мечти 2

За да може носимият образ да действа сериозно за доброто, трябва да повярвате в него и да разберете смисъла, а не просто да го използвате като красива картина. Тъй като това е амулет на сила и защита, струва си да нарисувате скица на личния си амулет сами или да го поръчате от майстор, обсъждайки основните моменти. Основата на кръга може да бъде изобразена в дърво или метал. Важен момент е разнообразието от пера, мъжете използват оперението на орел, жените използват оперението на бухал. Можете да комбинирате перата на няколко птици наведнъж. Смята се, че жените са по -податливи на влиянието на духовете, поради което използват мрежи, изтъкани по -тясно и умело от мъжете. В тъкането може да има различни форми и шарки, могат да бъдат включени цветя и клони.

Татуировките на Dreamcatcher все повече се комбинират с други изображения, например с ята птици, които летят, цветя, изображения на животни – всичко зависи от вашето въображение и желание..

В интернет можете да намерите много татуировка ловец на мечти, След като ги разгледате, ще намерите скица, която е по -близо до вас по дух и ще ви помогне да вземете решение за поставянето на татуировката върху тялото. Татуировката изглежда особено красива върху загоряло, мургаво тяло с кафяво-жълт оттенък, като истински индийски жени.

Татуировка „Ловец на сънища“ означава 1 Татуировка „Ловец на сънища“ означава 1 Татуировка Dreamcatcher означава 2 Татуировка Dreamcatcher означава 2 дизайн на татуировки за улов на мечти 3 дизайн на татуировки за улов на мечти 3 татуировка ловец на мечти татуировка ловец на мечти

Можете да гледате:

СКИЦИ НА TATTOO DREAMCATCHER

ФОТО ТАТУАЦИЯ С ДРЕЙЧЕР