Снимка на татуировки

Татуировки на части от тялото – снимка

Вижте татуировки по части от тялото

Почитателите на носимите дизайни нанасят татуировки върху части от тялото, независимо от кожата. В това отношение няма ограничения. Татуировки могат да бъдат намерени дори на най -неочакваните части на тялото, например върху лигавицата на вътрешната страна на устната. По принцип татуировките се набиват по повърхността на цялото тяло, дори по лицето или интимните места. Освен това, всяка отделна картина няма ясно предписание къде трябва да бъде на бита. Ако възнамерявате да си направите татуировка и вече сте решили скица, но не знаете къде да я победите, предлагаме на вашето внимание каталог с татуировки по различни части на тялото..

КАТАЛОГ НА ТАТУИРАНЕ НА ТЯЛА - фотопримери за татуировки върху различни части на тялото и информация за техните характеристики

КАТАЛОГ НА ТАТУИРАНЕ НА ТЯЛА – фотопримери за татуировки върху различни части на тялото и информация за техните характеристики

А

Б

НА СТРАНИТЕ МЪЖЕ, НА СТРАНИТЕ ЖЕНИ, НА БИЦЕПСИТЕ, ТАТУАЦИЯ НА ХЪБА, БИКИНИ, НАД ВЪРЖДА,

V

НА КОСА,

G

НА ГРЪДА ЗА МЪЖЕ, НА ГРЪДА ЗА ЖЕНИ, НА ГЛАВАТА ЗА МЪЖЕТЕ, НА ГЛАВАТА ЗА ЖЕНИТЕ, ТАТУИРАНЕ НА ГРУДНАТА КЛЕТКА ЗА МЪЖЕ, “2”, ПОД ГРУДИТЕ, НА ОЧИТЕ, НА ОЧНАТА ЯБЛОКА, НА БЪЛГАРЕТО,

д

E

F

ЖЕНСКИ КОРЪБ, МЪЖКИ АБДОМИНАЛ, СКРИТИ СТРОКИ НА КРОМКОТО,

Z

ЖЕНСКА КИЩА, МЪЖКА КИТА, ЗЪБИ, ГЛАВА,

И

НА КАВЯР

ДА СЕ

НА КЛЮЧА ЗА МОМИЧЕТА, (NKM), НА ЧЕТКАТА, НА ПЕТЪКА, НА КОЛЕНЕТО,

L

ЖЕНСКА ЛОПКА, МЪЖКА ЛОПКА, ЖЕНСКА ЛИЦА, МЪЖКА ЛИЦА, ГЪЛЪНКА, ПАЛМА,

М

З

НА ЖЕНСКИТЕ КРАКА, НА МЪЖКИТЕ

О

NS

ДАМСКИ РЪМИ, МЪЖКИ РЪМИ, ЖЕНСКИ ЛУМБАР, МЪЖКИ ЛУМБАРИ, ЖЕНСКИ ПЪСТИ, МЪЖКИ ПЪСТИ, НА РАМЕНАТА, МЪЖКАТА РАМА, (НАФЕ), НА БРИЛА

R

 ЖЕНСКА ПЪЛНА РЪКА, МЪЖКА ПЪЛНА РЪКА, РЕБА

С

ПЪЛНИ ГРАННИ ЖЕНИ, ПЪЛНИ ГРАННИ МЪЖЕ, ЖЕНИ СТЪПКИ, МЪЖКИ СТЪПКИ, СТЪПКИ, НАЗАД,

T

Имам

ЗА ГРИЖА,

F

NS

° С

З

NS

НА БЪЛКАЛ ЗА ЖЕНИ, НА БЯЗАЧ ЗА МЪЖЕ, НА ЖЕНСКИ ВРАТ, НА МЪЖКИ ВРАТ

SCH

ГЪЛЕН

NS

NS

АЗ СЪМ

НА ЕЗИК,

Снимки на татуировки по различни части на тялото

Тази галерия включва снимки на татуировки по различни части на тялото. Цели раздели са посветени на татуировки на краката, ръцете, шията и така нататък. Този раздел ще бъде полезен за тези, които са решили татуировка, но все още не са решили къде трябва да се попълни..

Винаги искате да добавите нещо към собственото си тяло. Внесете в него различна красота. И много хора избират татуировка за тази роля. И сега, когато рисунката е избрана, остава само да помислим коя част от тялото да носи това изкуство. Ето всичко, което трябва да знаете за избора на сайт за татуировки..

Татуировки върху части от тялото – какво трябва да знаете (каталог на готови примери на снимката)

За да не съжалявате за часовете, прекарани в салона за татуировки, и настроението от неудобната работа на майстора не изчезна. Струва си да изберете правилното място за татуиране. Татуировките на гърба, например, под формата на мащабни рисунки, ще бъдат изкривени с различни движения и ще предизвикат недоумение отстрани. Рисуването на тялото на това конкретно място идва от инките. Те обичаха да рисуват телата си за битка..

Много момичета избират мястото зад ушната мида или на врата като поле за действие на татуиста. Но това също няма особен смисъл, защото този вид татуировки или ще бъдат скрити под дрехите, или скрити зад косата. Но от друга страна, ако едно момиче иска да внесе жар в собствения си външен вид, тогава тайна татуировка ще бъде полезна повече от всякога..

Момичетата също избират долната част на корема за татуировка, вярвайки, че това ще ги направи по -секси. Мъжете, от друга страна, рядко си правят татуировки на такива места. Това се прави главно от тези, които искат да скрият грозни белези след наранявания и операции..

Ръцете също се считат за общо място. Разграничават се три различни зони: рамене, предмишници и китки. Татуировките на ръцете се появиха много отдавна и можеха да носят информация за човек. За мястото на раждането му, но кой работи и от каква каста принадлежи. Също така, татуировките на ръцете носят ролята на талисман или се използват в магически ритуали..

Съвременни татуировки – избор на място за нанасяне

Сега татуировките на ръцете имат само привлекателно значение. Това е най -мобилната и най -често отворена част от тялото, така че татуировката винаги ще бъде видима и ще привлича вниманието на околните..

Краката също са обширна област на работа за татуист. Момичетата обикновено предпочитат външната страна на бедрото и краката, докато мъжете предпочитат пищялите. Процесът на татуиране на краката е много болезнен. Но татуирането на краката причинява по -малко болка, отколкото например на бедрото. Татуировката на краката произхожда от Индия. Те обръщат голямо внимание на краката, така че индийските момичета прилагат шарени шарки от къна върху тази част от тялото..

Но татуировките на коляното са най -популярни сред мъжете, особено тези, които са служили на места, които не са толкова отдалечени. Звездни татуировки на колене означава отричане на начина на живот в затвора..

Татуировките на гърдите са древна традиция на воините. Те отидоха на битка, молейки се да се върнат у дома. И като талисман, един вид щит за сърцето, върху гърдите бяха нанесени татуировки. Чертежите са предназначени да ги пазят в битка. Сега татуировките на гърдите имат естетически характер. Гърдите са голяма част от тялото и е напълно възможно да се запълни например рисунка или картина.

Татуировките на лицето са популярни сред племената маори. Татуировките приличат на шарки и са военна боя. Ако воинът имаше вид татуирана маска, той заслужаваше най -високата чест. Сега татуировките по лицето не са популярни, те са отишли ​​по -високо на главата. Но това не е напълно удобно, защото трябва постоянно да наблюдавате растежа на косата..

Подготвено от: vita2695 (Лисицина Виталия Александровна)