Снимка на татуировки

Татуировки амулети и тяхното значение

Древни амулети за татуировки и тяхното значение

В статията ще анализираме татуировки амулети и тяхното значение. Нека се запознаем с историята на такива татуировки. Също така сме подготвили два отделни материала по темата:

 • Снимка на татуировки на амулети
 • Скици на амулети за татуировки

Татуировки амулети и тяхното значение

Татуировки амулети и тяхното значение

Изкуството на татуирането възниква в древни времена и сега празнува повече от стогодишнина или дори хилядолетие. Дори древните египтяни украсяват телата си с малки рисунки или шарки..

Но първоначално тази малка картина не беше проста украса, а беше призвана надеждно да защити собственика си от зли духове, злото око и други негативи..

Към днешна дата амулетните татуировки не са загубили своята популярност сред двата пола. Но съвременните любители на татуировките се отнасят с тях по -скоро като с обикновени бижута и напразно. Не бързайте да импулсирате каквато и да е картина или композиция в импулсивен импулс. Първо попитайте за значението на избраната татуировка. Трябва също да вземете предвид такива тънки точки:

 1. Татуировката не е детска рисунка по тялото, която може лесно да се отмие. След като веднъж си направите татуировка, ще бъде проблематично, ако не и невъзможно, да се разделите с тази украса, която е изяла под кожата. Ето защо, преди да закачите символ за кожата си веднъж завинаги, трябва да помислите внимателно сто пъти. Ами ако татуировката се отегчи??
 2. Татуирането е подобно на хирургическа операция, изисква също толкова сериозен подход. Няма да отидете в първата клиника, на която попаднете, за да видите хирургичен стажант, нали? По същия начин трябва да изберете квалифициран майстор и доказан салон. Никога не се доверявайте на самоуки татуисти! В противен случай последствията могат да бъдат трагични..
 3. Ако все още не сте решили кои защитни татуировки са подходящи за вас, препоръчваме ви да се запознаете с най -популярните изображения и техните значения..

значението на татуировката амулет какво означават амулети за татуировки? опция татуировка амулет

Възможни опции за значението на амулетите за татуировки

 1. Образът на ангел пазител ще ви даде оптимизъм, надежда, ще защити душата ви от всяко вредно влияние, ще ви спаси и ще ви помогне да постигнете хармония в живота.
 2. Птицата феникс символизира слънцето, обещава на собственика си дълголетие и спокойствие.
 3. Пеликанът, подобно на носителя на татуировката с неговия образ, е високолетяща птица. Тази татуировка означава духовно развитие, самоусъвършенстване и опити за подобряване на света около вас..
 4. Ловецът на мечти ще се превърне в надежден съюзник на своя господар срещу лошите мисли и кошмарите, които генерират. Такава татуировка може също да показва очарование от културата на американските индианци..
 5. Лосът, изобразен на татуировката, е най-добрият приятел за волеви и издръжливи мъже. Той защитава здравето им, помага им да постигнат целите си..
 6. Щурецът ще ви помогне да събудите креативност, да гарантира късмет и да ви озари с жизненост и бодрост..
 7. Египетската татуировка „око на планината“ ще помогне да се победи тъмнината в себе си, да се защити в беда, да се засили желанието за божественото, да се постигне хармония с природата, а също така надеждно да се предпази от злото око.
 8. Щъркелът е символ на семейно щастие, просперитет и, разбира се, щастливо родителство. В края на краищата, той според легендата носи нашите малки съкровища на крилата.
 9. Лястовицата цвърчи за вечната младост на своя носител, ще донесе късмет, надежда, жизненост и пролет.
 10. Калинката ще привлече висши сили на ваша страна, ще даде късмет в бизнеса, плодовитостта и майчинството.
 11. Татуировка, изобразяваща морския цар Посейдон, ще спаси моряка от неприятности по водата.
 12. Цитати от Корана – символ на покровителството на Аллах за привържениците на исляма, зачитане на местните традиции, преданост към вярата.
 13. Славянски божества и руни – покровителство на висши сили, единство с природата, защита от всякакво нещастие.
 14. Папагалът казва, че желаете добро на съседите си, доставя радост, забавление и предпазва от злото око.
 15. Индийските богове даряват здраве, благополучие и дълъг живот.

татуировка мандала като талисман защитен символ в славянската татуировка татуировка на християнски амулет

Ако все пак сте имали смелостта да изберете спътник от света на татуировките за цял живот, нека той ви донесе най -положителните емоции, което означава, че той със сигурност ще се превърне във вашата пътеводна звезда..

Можете да гледате:

СКИЦИ НА ТАТУ С ХАРАКТЕРИ

СНИМКИ ХАРАКТЕРИ НА ТАТУ