Снимка на татуировки

Татуировка от Александър Овечкин

Тук можете да разберете всички най -важни неща татуировка от Александър Овечкин, разгледайте примери за снимки на рисунки, научете интересни факти за характеристиките и значението.

Татуировка от Александър Овечкин - фотопримери за рисунки на татуировки

Татуировка от Александър Овечкин – фотопримери за рисунки на татуировки

Татуировката на Александър Овечкин – всичко най -важно

Остават все по -малко телевизионни звезди, които не са украсили прочутите си тела с татуировки. Александър Овечкин, по прякор “Ovi” сред феновете, не избегна тази съдба. След като направи успешна кариера в спорта, той остава практически най -известният и разпознаваем хокеист в Русия и до днес. Беззъбата усмивка, която украсява устата на Александър, е отличителен белег на НХЛ. Този спортист обаче е известен в шоубизнеса не само с броя на отбелязаните голове, но и с рекламната кампания на известна козметична марка, в която той участва без своята подписана брада..

Родено в семейството на известен баскетболист, двукратна олимпийска шампионка Татяна и професионален футболист на клуба на Динамо Михаил Овечкин, момчето проявява интерес към спорта от детството си. Поглеждайки назад към ранните си години, той отбелязва, че примерът на успеха на родителите му помага да постигне висоти в професионалната си кариера. В долната част на гърба на хокеиста са набити два китайски знака за „живот“ и „семейство“, които говорят за силната привързаност на Александър към семейството му и тясното преплитане на живота с роднински връзки.

снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05.08.2018 №008 - Татуировки Овечкин -

Овечкин е доведен до хокей от по -големия си брат Сергей, на когото е посветена третата татуировка. На 25 -годишна възраст Сергей участва в автомобилна катастрофа, в резултат на което умира от отделен кръвен съсирек. По време на трагедията самият Александър е на 10 години, но и до днес хокеистът е много притеснен от ранната смърт на брат си, който го подкрепя силно в началото на спортната му кариера. През 2010 г. в памет на него е направена татуировка от лявата страна на спортиста „Сергей, ти винаги си в сърцето ми“ (Сергей, завинаги ще останеш в сърцето). Първоначално този надпис върху тялото не е коментиран от собственика му, което започва да предизвиква хомосексуални предположения. По -късно обаче значението на татуировката беше разкрито на широката общественост. В едно интервю Овечкин говори за ужасна катастрофа в тунел близо до метростанция Сокол в Москва и последвалата смърт на по -големия му брат в болницата. Той също така призна, че след петнадесет години дълбоко преживява трагедията. В тази връзка очевидно е направена татуировка, напомняща за брат му. Феновете единодушно подкрепиха идола в желанието му да увековечи паметта на Сергей, който беше пътеводител за големия хокей за Александър.

Може да се заключи, че татуировка за Овечкин не са празно забавление и всичко има свой собствен смисъл. Звездата от НХЛ призна, че смята за глупаво да набива тялото си с безсмислени шарки в името на модата, а татуировките трябва да отразяват значими събития и житейски стремежи, така че към избора на символи по тялото трябва да се подхожда изключително отговорно. В мрежата се носят слухове за желанието да се направи четвъртата татуировка – йероглифът, обозначаващ родината, тъй като именно в Русия спортистът е най -популярен.

Заслужава да се отбележи, че самият Александър Овечкин не обича да се спира на тайните значения на своите татуировки и техните значения, оставяйки феновете често да се досещат за истинския им смисъл..

Татуировка от Александър Овечкин – примери за снимки от 08.05.2018 г.

снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05.08.2018 №008 - Татуировки Овечкин - снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №001 - Татуировки Овечкин - снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №002 - Татуировки Овечкин -

снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №003 - Татуировки Овечкин - снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №004 - Татуировки Овечкин - снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №005 - Татуировки Овечкин -

снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №006 - Татуировки Овечкин - снимка Татуировка от Александър Овечкин от 05/08/2018 №007 - Татуировки Овечкин -

Гледай видеото:

Подготвено от: ewgenia-krylova (Krylova Evgeniya Nikolaevna)