Снимка на татуировки

Татуировка на животни

Татуировки на животни

Изследванията в областта на психологията доказват, че почти всеки човек се свързва с някакъв представител на фауната – зверове, риби, паякообразни, насекоми, влечуги. Корените на това явление се връщат към древните вярвания, основани на култа към предците. И така, нашите предци са вярвали, че всеки народ, племе, семейство има покровител сред животните. Свещеното животно е било почитано, третирано като приятел, закрилник и прародител на тяхното племе. Следователно, правейки татуировка за себе си с образа на това или онова животно, човек сякаш приема неговите качества или демонстрира духовните си отношения с него..

Татуировки на животни - готови примери на снимката

Татуировки на животни – готови примери на снимката

Много татуировки на животни имат няколко, често противоположни значения, в зависимост от това с какви качества животното е надарено в различните култури. Например, в хората от западната култура жабата предизвиква чувство на отвращение и отвращение, а приказките за превръщането на жаба в красива принцеса просто възпроизвеждат контраста на грозна жабешка черупка и красотата на героинята, скрита зад то. Изненадващо, на изток жабата е символ на чувственост, еротика и плодородие..

Татуировките с животни са най -добрият вариант

Дизайнът на татуировката ви позволява правилно да поставите акценти в интерпретацията на изображението. Например вълкът, който вие на Луната, ще бъде свързан с копнежа на силен и независим самотник, а вълк, който оголва устата си, готов да се втурне към жертвата, ще се превърне в символ на агресия, заплаха за другите и готовност за използване на сила..

снимка на татуировка с животни от 15.08.2015г

розова глава на коза с големи рога на рамото

татуировка с лъвска глава

Готини татуировки за мъже – Бъдете елегантни и грациозни

????????????????????

гледайте видео татуировки на животни

Можете да гледате:

СТОЙНОСТ НА ТАТУИРАНИ ЖИВОТНИ

СКИЧИ ЖИВОТНИ ТАТУ