Снимка на татуировки

Татуировка Лайсан Утяшева

Татуировка е модел или рисунка, нанесена върху тялото, в обикновения език се нарича татуировка, по -съкратено като татуировка. При прилагането му се използва методът на травмиране на кожата с въвеждането на оцветител в пигмента във влакната на тялото. Получават се модели, които имат някакво значение за собственика за самоизразяване. Обикновено младите хора обичат да татуират..

Спортният коментатор, телевизионен водещ, световен шампион по художествена гимнастика Ляйсан Утяшева има същите рисунки по тялото си. Много от нейните фенове искат да знаят какво означават нейните татуировки. Казват, че тези изображения помагат да се разберат нейните житейски принципи, какво значение е вложила гимнастичката в татуировка..

Лайсан Утяшева има татуировки на 4 места:

  • на дясната и лявата китка;
  • на шията;
  • на корема.
  1. Татуировка на дясната ръка

Изображението на дясната китка на шампиона е символ на вярата в Бог и религията. Цветна малка татуировка е направена под формата на шестолъчна звезда на Давид, в центъра на която е символът на мюсюлманската религия. Тази звезда свързва различни световни религии и изповедания, тоест сякаш казва, че Бог е един за всеки. Лайсан вярва, че всяка религия трябва да се третира с уважение. Тя не дава предпочитание на нито една от тях, приема ги еднакво, научила се е да чете молитвите на всички религии. Татуировката на дясната й ръка, която обикновено се издава с пожелание за добро и здраве, означава любов към човек, към живот и единство на всички хора, независимо от религията. С тази ръка се дават подаръци, пари. Лайсан изучава всички религии, взема само добро от тях.

2. От лявата ръка

От лявата си ръка Лайсан е татуирана под формата на черна пантера, която е нейното любимо животно. Хищникът пантера в Америка се смята за мъдро, интелигентно, красиво и грациозно животно. Всички тези качества характеризират световноизвестна гимнастичка, която също като пантера е гъвкава, внимателна, пластична, дори зелените им очи са еднакви.

  1. Татуировка на корема

Рисунката върху корема на Лайсан е талисман и амулет, предназначени да предпазват децата й от всяко зло и зло око. Направено е тайно от майка ми, когато шампионът беше на 16 години. На корема, точно под пъпа, има амулетно око с крила отстрани..

4. На врата  

Други татуировка Лайсан Утяшева, значение който “успех” от английската дума “Success”, тя натъпка около врата си. Тя добави „фул“ към тази дума след поредната победа. Резултатът е “Успешен” (което означава Успешен). Историята на появата на тази татуировка е интересна. Когато Лайсан беше на 10 години, седемгодишно шведско момиче след състезанието й подари парфюм с името „Успех“, така че те да придружават гимнастичката по нейния жизнен път и да донесат успех и късмет, за да може тя винаги бъдете победител. Laysan взе този парфюм, тя беше с нея до 17 -годишна възраст. Гимнастичката в младостта си беше суеверна и вярваше в тайния смисъл на думите. През всичките тези години успехът я придружаваше. Но след това неточно движение – бутилката падна от нощното шкафче и се счупи. И няколко дни по -късно томографията показа проблеми с крака..

Шампионът имаше мисли да си направи още татуировки с имената на децата. Но Лайсан отказа нови татуировки, за да удържи на думата на майка си.

Подготвено от: rimmazay (Zainieva Rimma Ravilievna)