Снимка на татуировки

Татуировка йероглифи и тяхното значение

Татуировка йероглифи и тяхното значение

Терминът “татуировка” е донесен в Европа от капитан Кук. Преди да представи на публиката първия „дивак“ с много татуировки по лицето и торса, „рисунките по кожата“ не бяха много разпространени сред населението на Европа. Предимно те са направени от моряци и одиозни личности от подземния свят..

Дори в близкото минало в Русия така наречените „господа на късмета“ са носители на татуировки. Татуировките (портаки) се прилагат от затворници от пенитенциарни институции не само за красота. Има цяла система от знаци и тяхното местоположение по тялото, чрез която можете да научите много за собственика на затворнически татуировки.

Сега все по -често с татуировка по тялото можете да намерите медийна личност или представител на бохемията. Тези малки произведения на изкуството (и боди артът вече има културен статут и събира своите почитатели и майстори на ежегодни фестивали) могат да се видят върху тялото на домакиня, бизнесмен или студент.

Татуировка йероглифи и тяхното значение

Модели, портрети, изображения на истински и митологични животни, надписи – всичко това не само украсява човек, внасяйки уникалност в неговия образ и образ, но и носи информация за собственика на околните..

Понякога татуировката се прави като напомняне на себе си за някакво значимо събитие или човек. В такива случаи се избират надписи на неразбираем (за повечето хора) език – затова са толкова популярни татуировка йероглифи, тяхното значение празният наблюдател няма да разбере, но те напомнят на собственика за важното.

Майсторите препоръчват на рускоезичната публика непременно да разбере значение на татуировка йероглифи на руски език, преди да продължите с заявлението. В края на краищата резултатът няма да бъде лесен за премахване по -късно и поради спецификата на езика на йероглифите може да възникне смущение. Например, някой иска да направи татуировка – йероглифи със значение твоето име. На китайски и японски всеки знак не е буква, а дума или дори фраза или изречение. Европеецът трябва да бъде много внимателен, когато се опитва да възпроизведе името си в йероглифи – звуците, съгласни с името, могат да означават нещо безпристрастно или дори да носят обидно значение.

Популярни ли са татуировките йероглифи в родината?

Има много малко любители на татуировки с йероглифи сред носителите на езика – китайски и японски. И това е разбираемо – за тях йероглифите не са красиви и мистериозни картини, които носят сакрален смисъл, а просто думи, текст. За тях надписът на родния им език изглежда също толкова банален и вулгарен, колкото и за руснаците: „Вася беше тук“ или „любов до гроба“. Затова китайците, които разбират значение на китайски иероглифи, татуировка по -често избирайте с образа на екзотични растения и фантастични животни – дракони, еднорози, двуглави змии.

Историята на татуирането в Япония датира от древността. Членовете на японската мафия – якудза – придобиха незаличими рисунки. Татуировките носят информация за принадлежност към престъпния клан, статут, регалии, късмет. Сега татуировката е успешна сред уважавани и спазващи закона граждани на Япония. Жителите на японските острови рядко използват японски йероглифи в татуировка, предпочитайки да не се отклонява от традицията и смисъл татуировки за предаване на изображения на митични животни – дракони, сирени, морски чудовища.

Сред европейците йероглифите са популярни не само поради естетиката си (в очите на руснака тези „кракозябри“ изглеждат много хубаво), но и привличат момент на мистерия. Изглежда особено добре татуировка йероглифи на врата. Смисъл те са неразбираеми за другите, но имат свещено значение за собственика или притежателя.

Без значение кой е избран татуировка: йероглиф със значението на любовта, лоялност или сила, струва си внимателно да обмислите скицата за визуална привлекателност. В такъв въпрос няма бързане – в края на краищата само красива и смислена рисунка никога няма да спре да харесва, но ще донесе късмет на собственика. Поне много носители на татуировки (включително известни личности като Анджелина Джоли) са уверени, че тяхната необичайна, уникална и зашеметяваща татуировка също е допринесла за техния успех..

татуировка с йероглифи на две ръце за мъж татуировка с йероглифи на две ръце за мъж Татуировка йероглифи 1 Татуировка йероглифи 1 Татуировка йероглифи 2 Татуировка йероглифи 2

Татуировка йероглифи 3 Татуировка йероглифи 3 Татуировка йероглифи 4 Татуировка йероглифи 4 Татуировка с йероглиф на китката Татуировка с йероглиф на китката

йероглифи в татуировка на лицето йероглифи в татуировка на лицето татуировка йероглифи с колони на гърба на момиче татуировка йероглифи с колони на гърба на момиче женска татуировка - йероглиф в долната част на гърба женска татуировка – йероглиф в долната част на гърба

голяма татуировка на лопатката с йероглиф за момиче голяма татуировка на лопатката с йероглиф за момиче татуировка с цветя сакура и йероглифи татуировка с цветя сакура и йероглифи момиче с йероглифна татуировка на лявото рамо момиче с татуировка йероглиф на лявото рамо

татуировка йероглиф на бицепс за мъж татуировка йероглиф на бицепс за мъж татуировка йероглифи на ребрата на човек - вертикален надпис татуировка йероглифи на ребрата на мъж – вертикален надпис татуировка главни знаци на гръбнака за жена татуировка главни символи на гръбнака за жена

Можете да гледате:

СКИЦИ НА ТАТУИРАН ХИЕРОГЛИФ

ФОТОТАТУА ХИЕРОГЛИФ