Снимка на татуировки

Стил на татуировка

Тук можете да видите татуировки със стил

Има много стилове на татуировки. Преди да вземете решение за избор, си струва да разгледате примери за татуировки в различни стилове. Този каталог е събрал огромен брой раздели с примери за готови татуировки, които са направени в голямо разнообразие от стилове. Няма значение дали сте насочили вниманието си към „старата школа“ или към произведения в стил реализъм, определено ще намерите достоен пример за такава татуировка в една от снимките в разделите на тази галерия..

КАТАЛОГ СТИЛ НА ТАТУ - информация и фотопримери за татуировки в различни стилове - азбучен каталог

КАТАЛОГ СТИЛ СТАТУИ – информация и фотопримери за татуировки в различни стилове – азбучен каталог

А

ВОДЕН ЦВЯТ, АНИМЕ (аниме),

Б

 ЧЕРНА РАБОТА, БИОМЕХАНИЧНА, КУЗОВА ИЗКУСТВО, БАРОК,

V

G

ГЛИТЪР, ГОТИКА, ГРАФИКА,

д

 3D, DOTWORK,

E

 ЕГИПЕЦКИ,

F

Z

И

ДА СЕ

CYBERPUNK,

L

LINWORK,

М

МИНИ, МЕХЕНДИ,

З

 НОВО УЧИЛИЩЕ

О

 СТАРО УЧИЛИЩЕ, ОРГАНИЧНО, ОРАНАМЕНТАЛНО, ОРИЕНТАЛНО,

NS

 ПОРТРЕТ, ПОЛИНЕЗИЯ,

R

 РЕАЛИЗЪМ

С

В СЛАВЯНСКИ СТИЛ, „ДЯДО МУЕРТОС“, СТИМПЪНК, СЪРРЕАЛИЗЪМ,

T

ТРАБИЛЕН, ТРАДИЦИОНЕН,

Имам

F

 ФАНТАЗИЯ

NS

  ХЕНА, АРТИСТИЧНА, ХАНДОПОК (Ръчно тласкане), УЖАС,

° С

З

Чикано

NS

SCH

NS

NS

АЗ СЪМ

ЯПОНСКИ 

Снимки на татуировки в различни стилове

Тук можете да видите татуировки, направени в различни стилове. Представяме на вашето внимание снимки на произведения в стила на олдскул, традиционна татуировка, реализъм, черни произведения и др. Галерията може да бъде полезна за тези, които тепърва започват да се запознават със света на татуирането. Снимките, избрани в колекцията, ще ви помогнат да изберете по -лесно стила на бъдещата си татуировка..

Стилове на татуировки – Намерете вашите!

През много векове от съществуването на татуировки се оформят техните стилове. Някои произхождат от миналите хилядолетия, други са измислени съвсем наскоро. В днешно време татуировката най -често е декоративен елемент и всеки човек трябва да намери свой собствен жанр, за да е сигурен как ще изглежда рисунката по тялото. В тази статия ще се запознаете с различните тенденции на татуировките и техния произход, както и ще намерите своя стил, който съответства на характера.

 Реализъм

Реализмът се появи не толкова отдавна, преди два века. Той значително се откроява на фона на други стилове, защото основната му идея е реалистичността на сюжета. По правило това най -често са големи рисунки, които се поставят върху големи части на тялото. Тази техника ви позволява да поставите абсолютно всеки портрет или картина върху тялото си, но бъдете подготвени за дълго търсене на подходящ татуист. Татуировка в стила на реализъм включва много нюанси и само майсторът зависи от нейния състав. Той трябва да може да прехвърли изображението от скицата върху кожата възможно най -точно, за да изглежда реалистично. Бъдете готови да харчите много.

 Старата школа

Кой не е виждал татуировки “old school” сега? Това е традиционен стил на татуировка, който се използва от моряците, за да уловят събитията, които са им се случили на морето, техните близки и голямо разнообразие от неща. Най -често се изобразяват карти за игра, русалки, котва, момичета, рози, сърца. Татуировките в старата школа се правят по свой начин: ярки цветове, дебели черни контури.

Прочетете още

 Минимализъм

Сега минималистичните образи набират все по -голяма популярност сред младите хора. Тези татуировки не са толкова сложни в техниката, могат да бъдат с малки размери, изглеждат прости и красиви. Повечето изображения в този стил са в черно. Най -често те изобразяват цветя, геометрични символи, животни.

 Dotwork

Dotwork е композиция, направена точка по точка. Те идват от пещерни рисунки, направени от африканци много преди нашата ера. Татуировките изискват голяма отдаденост и умения, за начинаещи това не винаги е възможно, трябва да можете да изградите правилно симетрия, за да получите съгласуван сюжет. Обикновено това е голяма рисунка с геометрични мотиви и шарки..

 Графика

Друг нестандартен начин за нанасяне на татуировка е графиката. Изпълнява се с помощта на техниката на засенчване, абсолютно цялата рисунка се състои от щрихи. В графичните татуировки няма цветова палитра, дори и с тъмни нюанси – всичко е направено в богато черно. Чертежът не може да бъде гладък, той винаги има ясни линии и контури. Най -често можете да видите татуировки с цветя, животни, шарки. Но списъкът с идеи не свършва дотук, абсолютно всяка рисунка може да бъде поставена върху тялото, но всяка ще изглежда интересно и оригинално.

 Blackwork

Татуировките в стил blackwork винаги привличат вниманието поради нестандартната си идея, а именно цялостното боядисване на някаква област с черно. Те изглеждат минималистични и красиви, не изискват сложни скици и обикновено са направени под формата на геометрични форми и шарки..

 Акварел

Нестандартните акварелни татуировки с романтични мотиви са много популярни сред момичетата. Уникалността на татуировките с акварел се крие в тяхната абстрактност, те напълно имитират рисуване с акварел. Както разбирате, за създаването им са взети широка гама от цветове и голямо разнообразие от теми..

 Боклук полка

Стил за истински смелчаци! Името отразява изцяло цялата същност на рисунките, тъй като боклукът се превежда от английски като „боклук“. Но в идеята за татуировки тази дума има преносно значение, тъй като с помощта на Trash polka се създават отблъскващи и понякога плашещи мотиви. Черепи, смърт, готика са изобразени от майстори в черни и червени тонове върху големи части от тялото.

 Източен стил

От името може да се разбере, че тези татуировки са дошли при нас от Изток и се отличават със своята тънкост и елегантност. В продължение на много години ориенталските мотиви са много популярни сред хората: цветните рисунки на дракони, лотоси, самураи и щъркели изглеждат хипнотизиращо по тялото. Това е голям сюжет с много подробности, които искате да обмислите завинаги..

 Геометрия

Невъзможно е да не споменем такъв популярен стил като геометрията. Геометричните татуировки са популярни сред майсторите на татуировки и само наистина талантлив ценител на техния занаят ще може да завърши оригинална композиция. Те не са сложни, но в същото време изглеждат красиви и с вкус..

 Ново училище

Нашата статия е затворена от татуировките на “Новото училище”, за разлика от стила на Old School. Това е новост в света на изкуството и те се появяват през осемдесетте години на миналия век. За разлика от Old School, татуировките от ново училище имат по-голяма дълбочина на цвят, обем, техниката е по-интересна и уникална тук. Основните рисунки са анимационни герои и герои от комикси.

Вземете сериозно избора на бъдеща татуировка, преценете плюсовете и минусите, консултирайте се с роднини и майстори на татуировки. Решете какво наистина ще отпечатате на тялото си за цял живот и ако това не прилича на затворническа татуировка. Съсредоточете се върху вашите вкусове и чувства, а също така не пестете пари за добри майстори, тъй като само професионалисти могат да ви гарантират висококачествена рисунка.

Гледай видеото:

Подготвен текст: dean_moon (Калинина Дина Михайловна)