Снимка на татуировки

Снимка на емблеми за татуировки

Преглеждали ли сте много албуми, списания, уебсайтове, задълбочено ли сте проучили основните насоки в татуирането, но не сте намерили рисунка, която да отразява всички черти на вашата сложна, противоречива природа? Наистина ли трябва да се откажете от идеята да си направите татуировка? Разбира се, че не.

Факт е, че много изображения не принадлежат към определен вид татуировка. Те са разнородни и са обединени в групи доста условно. Няма канони, строги традиции, веднъж завинаги фиксирани интерпретации, класически и некласически дизайн. Цветни и монохромни, големи и малки, дълбоко символични и игриви – такива татуировки винаги са уникални..

Емблеми на татуировки - всички примери на снимката

Емблеми на татуировки – всички примери на снимката

Емблематичното изображение може да бъде напълно произволно и зависи само от вашия вкус. На езика на символа той говори за вашия характер, вашия мироглед и отношение. Като свой собствен знак, ваша емблема, можете да изберете всеки, дори и най -неочаквания обект – маса, ваза, тръба с крем, консервна кутия, луна, дърво, стълба. Ако сте, както се казва, „пикантно малко нещо“ или „жилав пипер“, обявете го в татуировката си. Доста просто, реалистично изображение на червен лют пипер ще разкаже за вас по -красноречиво от най -сложните и модерни татуировки.

Татуировки с емблеми – цялото забавление

Татуировката “Звезда” може да има различни значения: усещане за собствена индивидуалност, избраност, вяра в сън, желание винаги да бъде в центъра на вниманието, стремеж нагоре и т.н..

Има особена лека тъга, лирична меланхолия в образа на каскада от студено сини звезди, частично засенчена и допълнена с орнамент от прости къдрици. Отдалечени лазурно-сребърни звезди искрят в нощното небе, но утрото ги крие от очите на хората. Утринната светлина сякаш оцветява звездите с черна боя, но дори през нея те продължават леко да трептят. И ние знаем, че с настъпването на нощта звездите ще свалят черния си воал и ще заблестят отново.

Често те не влагат специален символичен смисъл в рисунката на звездите, но са набодени просто заради красотата си или успешния дизайн на татуировка..

Ако сте добре с вътрешното си дете, направете си татуировка с любимата си анимация или приказен герой. Измислете своя собствена карикатура. Не изглежда ли малкото златистокосо момиче очарователно, стиснало със зъби любимата си играчка??

Татуировката с герои от приказките не трябва да бъде комична или детска. Много приказки, ако ги погледнете от различен ъгъл, са близки и разбираеми за „възрастния“ свят. Например, Малвина и Пиеро, познати ни от детството, имат доста сложни отношения и любовта им е пронизана от тъга и дори трагедия. Такава визия за приказни герои може много успешно да бъде предадена в татуировка. Студените цветове (синьо, черно, лилаво, тъмночервено) ще придадат на картината тъмен цвят, ще създадат усещане за безнадеждност и вътрешен срив. Лицата на героите, направени по реалистичен начин, от една страна, внасят дисонанс в този вече не в никакъв случай хармоничен образ, а от друга страна, те премахват последните черти на приказната, детинството от рисунката..

Изкуството на татуирането е живо и здраво и постоянно се развива. Може би, докато четете тези редове, някой талантлив татуист разработва нов уникален стил, който утре ще експлодира обичайните идеи за татуиране и ще накара дори най -пламенните противници на изкуството да рисуват по тялото по различен начин..

снимка на татуировка с емблеми от 15.08.2015г

Iron Buzz Tattoos, andheri, мумбай;

гледайте видео с емблеми за татуировки

Можете да гледате:

СТОЙНОСТ НА ЕМБЛЕМИТЕ НА ТАТУ

СКИЦИ С ТАТУИ С ЕМБЛЕМА