Снимка на татуировки

Скици на старославянски амулети и руни

Тук можете да видите скици на стари славянски амулети и руни, ще научите интересни факти за характеристиките и опциите на шарки, ще можете да изберете основата за вашия уникален модел на татуировка. Повече информация тук:

 • Значението на старославянски амулети и руни
 • Снимка на стари славянски амулети и руни

Скици на старославянски амулети и руни - оригинални рисунки за татуировка

Скици на старославянски амулети и руни – оригинални рисунки за татуировка

Всичко за характеристиките на рисунки и скици на старославянски амулети и руни

Изборът на татуировка трябва да бъде умишлен, рисунката върху кожата е не само декорация, но и носи дълбок смисъл. Дълго време хората вярваха в защитата на амулетите от зли духове, недоброжелатели, зло око или повреда..

Славянските татуировки на руни се прилагат изключително от маговете, най -често в храм, те изискват познания за езотериката, тъй като на мястото на татуировката има промяна в енергийните потоци.

Има следните славянски рунически серии:

 1. Руна Мир, знак под формата на тризъбец, символизира връзката между човека и Бога, дава защита и покровителство на висши сили, по друг начин Белобог. Показва всичко светло в хората.
 2. За разлика от светлината, има символ на унищожение – Чернобог. Изобразено като обърнат тризъбец. Това е руна на промените, помага да се скъсат старите връзки, да се отървете от ненужните неща, които забавят движението напред. Заедно Мирът и Чернобог символизират мира и баланса.
 3. Алатир е началото на всичко, центърът на света, около който има вечно развитие и движение на събитията. Символизира баланса, стабилността, дава увереност.
 4.   Знакът на дъгата означава движение, благоприятен резултат, успех. Подходящ за туристи и личности.
 5.      Руната Нужда има отрицателно значение на забрана, неизбежност в съдбата на мрачния, ограничение в материално отношение и в съзнанието.
 6. Магическото значение на руната Крад в пречистването на негативното, въплъщение на стремежите. Привлича късмет при постигане на целите.
 7. Treba се превежда от славянски като жертва. Свещеното значение в готовността да се жертваш на висшите сили в замяна на това, което искаш, символизира твърдостта на духа и подчинението на правилата.
 8. Силата дарява собственика с жизнена енергия за велики дела. Това е руната на победата и силата.
 9. Вятърът е символ на дух, променливост, освобождава мислите, носи вдъхновение, разкрива творческия потенциал на човек. Изобразено като стрела с два вала.
 10. Берегиня е руната на Майката Земя, отговорна за плодородието и съдбата на всички живи същества, дава живот и отнема, когато дойде времето, талисман за всички жени. Наричат ​​го още руната на съдбата. Дава сила и защита.
 11. Мъжкият символ на Ud съдържа силата на любовта и страстта, свързва противоположностите. Укрепва мъжката енергия, предпазва от разрушаване.
 12. Руната Lelya е подходяща за младо момиче. Привлича късмет, радост, развива интуиция и мъдрост.
 13. Рокът е знак за съдба и надежда, влиянието на неидентифицирани сили, помага при разрешаването на отчаяни ситуации.
 14. Подкрепата означава помощ и подкрепа, е силен талисман, помага при решаване на финансови проблеми и подобряване на личния живот.
 15. Dazhdbog е символ на славянския бог на изобилието. Привлича късмет, помага във всички начинания.
 16. Символизира самия живот, движението на всички живи същества, единството със света, възстановяването на жизнената енергия.
 17. Знакът на Перун помага в начинанията. Носи промени, нови запознанства, промяна във възгледите на самия човек.
 18. Източник – руна, която забавя процесите, води до спокойствие. Мислите са подредени и се постига яснота на ума.

Правилно избраната руна помага за постигане на целите, лош знак ще доведе до проблеми и проблеми.

Скици на старославянски амулети и руни – фотопримери на рисунки от 22.10.2018г

Гледай видеото:

 Подготвено от: elenaowa (Огородникова Елена Владимировна)