Снимка на татуировки

Скици на цветни татуировки

Тук сме събрали за вас скици на цветни татуировки, колекцията се намира в долната част на страницата и периодично се актуализира, тъй като се появяват интересни рисунки за цветни татуировки. Страницата ще ви позволи да разберете интересни факти за характеристиките на рисунките, помощ при избора.

Напомняме ви, че всички чертежи на скиците, които имаме, и тези, които намерите в мрежата, с голяма вероятност са били многократно нанасяни върху тялото под формата на татуировка – вземете рисунките като основа, свържете се с татуировката художник и въз основа на съществуващата скица, цвят създайте свои собствени татуировки, уникални, според всички ваши желания. Днес изобщо не е скъпо, особено като се има предвид, че татуировката е ЗАВИНАГИ!

Повече за цветните татуировки тук:

 • Снимка на цветни татуировки
 • Значението на цветните татуировки

Скици на цветни татуировки - колекция от рисунки за цветна татуировка и интересна информация за функциите

Скици на цветни татуировки – колекция от рисунки за цветна татуировка и интересна информация за характеристиките

Всичко за функциите и опциите за скици на цветни татуировки

Всъщност цветната татуировка е една от най -трудните, технически, области в татуировката, тъй като най -малката грешка при избора на цвят за определен модел ще направи работата забележимо – некачествена, а не естетична, и коригиране на цветовия модел на татуировка е най -трудната задача.

В някои случаи компетентен татуист ще препоръча да направите татуировката едноцветна, като само си поиграете малко с нюанси на сивото, което може да е напълно оправдано за някои рисунки или зони по тялото..

Въпреки това, с правилния избор на цвят и обща цветова композиция, появата на цветни татуировки е много по -забележима, модерна и привлекателна..

Ярки момичета – само цветни татуировки

За женската половина на човечеството, която обръща специално внимание на външния вид и привлекателността, татуировката се превърна в своеобразен инструмент, който ви позволява да постигнете целите си възможно най -ефективно. Това може да се види в броя на звездите, известните личности, медийните личности и просто популярните момичета от социалните мрежи – цветните татуировки по телата им се появяват все по -често, изглеждат закачливо и често адски секси.

Популярни теми за цветна женска татуировка:

 • Стилизирани изображения животни. Цветни вариации в стила на геометрията. Животни в акварелен стил.
 • Цветни татуировки с цветя. Акцентираните и сочни, цветни рисунки с цветя, както индивидуално, така и като част от композиция в татуировка, ви позволяват да реализирате най -смелите идеи както за малки, единични татуировки, така и за татуировки на ръкави или огромни татуировки от бедрото до петата.
 • Портрети.
 • Орнаменти. Модели. Най -често се използва като пълнеж за големи татуировки, с акцент върху друга (основна) рисунка.

скица татуировка олд скул цвят 16.09.2019 №011 - скица татуировка олд скул цвят скица татуировка старо училище цвят 16.09.2019 №010 - скица татуировка цвят старо училище -

Цветно – голямо! Избор на размер за скица на цветна татуировка.

Първоначално бих искал да кажа, че цветните татуировки с малък или среден размер са не по -малко привлекателни, техните рисунки са интересни и забележими, но е трудно да се сравни с цветна татуировка, която заема впечатляваща площ по тялото по отношение на привлекателността и “Уау! Ефект”.

Напълно оцветени татуировки или комбинирани варианти с цветни акценти върху някои елементи от състава на татуировката в такива варианти на татуировка като: ръкав, половин ръкав или “бомба” и толкова популярни днес татуировки за момичета на бедрото и крака са оправдано популярни днес. Те изглеждат възможно най -закачливи и са в състояние напълно да променят имиджа. Мисля, че вие, като нас, несъзнателно обръщате повече внимание, като имате предвид точно такива дизайни на татуировки, които позволяват на майстора и собственика да разкрият по -пълно идеята за татуировката и вашите артистични умения..

скица на цвят татуировка на колибри 16.09.2019 №023 - цветна скица татуировка на колибри - цветни татуировки на череп 16.09.2019 №012 - скици на цветни черепи - цветни татуировки на череп 16.09.2019 №009 - скици на цветни черепи -

СКИЦИ НА МЪЖКИ ЦВЕТНИ ТАТУИ

Мъжете, подобно на жените, обичат да се открояват и не са склонни да усещат ентусиазирани погледи върху себе си – цветната татуировка помага добре в това..

Но цветната татуировка за мъж има втора функция – статутна. Висококачествена, сложна татуировка с големи размери с художествена стойност е впечатляваща загуба, която, ако говорим за обикновена татуировка със среден размер, за сравнение, може да се различава в цената десетки пъти. Някои днес по този начин могат подчертайте статуса си.

цветни татуировки на череп 16.09.2019 №001 - скици на цветни черепи - скици за татуировки в цветен реализъм 16.09.2019 №005 - скици за татуировки в цветен реализъм - скици за татуировки в цветен реализъм 16.09.2019 №001 - скици за татуировки в цветен реализъм -

Популярни опции за мъже:

 • Китайски и Японски татуировка.
 • Сцени на битки, битки, воини, рицари, библейски мотиви.
 • Животни – доминирани от рисунки на опасни, силни хищници в стила на реализъм или 3D.
 • Птици.
 • Портрети. Често – женски тела.
 • Стилове: “Dia de los Muertos” и контрастни татуировки в стила на “Старата школа“.

скица за татуировка с цветна мандала 16.09.2019 №003 - скица за татуировка с цветна мандала - цветни скици на татуировка феникс 16.09.2019 №027 - цветни скици на татуировка феникс - дизайн на татуировка на змия цветни 16.09.2019 №004 - дизайн на цветна змия татуировка -

Кога е по -добре да не рисувате цветна татуировка??

Дори за човек без специализирано образование, повърхностно запознат с изкуството на татуиране, стилове и техники, ще бъде ясно, че цветовете, различни от черните (тъмните), ще бъдат неподходящи за:

 • Надпис на татуировка. Рядко се среща татуировка с надпис в цвят – това е поне психологически необичайно, пишем черно на бяло.
 • черно работа. Тази тенденция в татуирането сама поставя границите за използване на цвят, ясните линии на разграничение между плътното засенчване и недокоснатата кожа правят този стил интересен и малко хипнотизиращ..
 • точкова работа. Рисунките на татуировки, които са направени с точки, имат известна специфичност, която включва работа в един цвят, като в някои случаи евентуално засенчва контура. Изключително рядко се срещат необичайни смеси от стил и цветове на DotWork в татуировка..
 • Графика (фигура, скулптура, гонене). Специфичната посока в татуировката, която в преобладаващото мнозинство не предполага цветно мастило, има прилики с двете горни точки..

татуировки скици момиче цвят 09.09.2019 №003 - скици татуировка момиче цвят - скица за татуировка цветен октопод 16.09.2019 №004 - скица за татуировка красив цвят - татуировка роза цветна скица 16.09.2019 №019 - скица роза татуировка цветна -

Сравнение на плюсовете и минусите на татуировки в цвят и монохром
Черно -бели татуировки
Плюсове на черно -бялата татуировка Недостатъци на черно -бяла татуировка

Строг и солиден външен вид

· По -лесно е да направите прилична татуировка (не всички майстори работят в цвят, още по -малко татуисти могат да направят „проходима“ цветна татуировка)

Лесно добавяне или промяна на чертежа (включително добавяне на цвят)

Запазва приемлив външен вид за дълго време, по -малко е склонен към избледняване и загуба на контраст

· По -евтино

Пунктиран – дискретен, скучен външен вид -мрачен

· “Имам всичко за минусите!”

Цветни татуировки
Плюсове на цветните татуировки Недостатъци на цветните татуировки
Ярък, привлекателен, свеж

По -широко поле за творчество – реализиране на вашите идеи и умения на татуировката

Налични са още стилове за дизайн на татуировки

Младеж, съвременен

Трудности при изпълнение (изисква високо ниво на умения на татуировката, особено за 3D и реализъм)

По -скъпо от BW

Не винаги подходящата яркост и привлекателност

Грижи – често изискват грижи и обновяване

татуировка роза скица цветна 16.09.2019 №013 - татуировка роза скица цветна -татуировка роза скица цветна 16.09.2019 №011 - татуировка роза скица цветна -татуировка роза скица цветна 16.09.2019 №009 - татуировка роза скица цветна -татуировка роза цветна скица 16.09.2019 №008 - скица роза татуировка цветна -татуировка роза цветна скица 16.09.2019 №006 - татуировка роза скица цветна -татуировка роза цветна скица 16.09.2019 №003 - татуировка роза скица цветна -татуировки на лисица цветни скици 16.09.2019 №012 - скици татуировка на лиса цветни -татуировки на лисица цветни скици 16.09.2019 №009 - скици татуировка на лиса цветни -цветни скици на татуировка на лъв 16.09.2019 №005 - цветни скици на татуировка на лъв -цветни скици на татуировка на лъв 16.09.2019 №002 - цветни скици на татуировка на лъв -скици за татуировка на пеперуда цвят 16.09.2019 №001 - скици за татуировка пеперуда коло -божури цветна скица татуировка 16.09.2019 №011 - божури цветна скица татуировка -татуировка скици на ловец на сънища цвят 16.09.2019 №004 - скица на татуировка на ловец на сънища -

Съвети за избор на цветна скица за татуировка
 • Трудно е за изпълнение, но изключително важно! Помислете за общата идея и концепция за дизайна на татуировки по тялото си. Естествено, всеки си мисли, че няма да се покрие с татуировки от краката до задната част на главата – но това се случва. Дори и с по-малко радикален резултат, след 10-30 години може да се появят няколко / десетки други татуировки по тялото ви, трябва да помислите какви ще бъдат те, как всичко това ще се комбинира и „играе“. Абсолютно не припокриващи се цветове и стилове се превръщат в истинска “бъркотия” по тялото.
 • Опитайте се да изберете цветови палитри за татуировка въз основа на характеристиките на тялото: цвят на кожата, косата, очите – нека рисунката на татуировката да ви продължи и да не се превърне в чуждестранно включване.
 • Помислете за комбинация от размери на татуировки – не сте хладилник, залепен със стикери със същия малък размер и форма.
 • Опитайте се да изберете модел на татуировка, който не противоречи на вашата дейност, или изберете място по тялото, което няма да създава проблеми с този „въпрос“.
 • Слушайте себе си и сърцето си – това ще ви помогне на 100% да направите правилния избор на цветна татуировка.
 • Отделете време за да научите за стиловете на татуировки – поне се запознайте с тях, често се случва хората да искат едното, защото не са виждали другото.

Скици на цветни татуировки – колекция от рисунки от 17.09.2019 г. (354 скици)

Гледай видеото: