Снимка на татуировки

Дизайн на татуировки

Вижте рисунки на татуировки

Този раздел е галерия от снимки на готови татуировки, разделени на специфични подраздели в зависимост от дизайна. Татуировките, поради разнообразието от стилове, могат да изобразяват различни дизайни. Някои от тях са специфични за определен стил..

КАТАЛОГ НА ЧЕРТЕЖИТЕ НА ТАТУ - азбучен каталог с описания и примери за снимки на различни дизайни на татуировки

КАТАЛОГ НА ЧЕРТЕЖИТЕ НА ТАТУ – азбучен каталог с описания и примери за снимки на различни дизайни на татуировки

А

АНГЕЛ, АКУЛА, ДИАМАНТ, ЩЪРК, АНАПИН, АНГЕЛ И ДЕМОН, АНУБИС, ОЧИТЕ НА АНЮТИН, АРХАНГЕЛ МАЙКЪЛ, АНКХ, АМУЛЕТ, АМАЗОН,

Б

Бик, пеперуда, БЕЗКРАЙНОСТ, БУКВИ, БАНТИК, БЛИЗНАЦИ, ПРОТЕИНИ, БАЛЕРИНА, ЛАДИБИРД, БАРОВЕ, БОГОВЕ, БАМБУК, ДИАМАНТ, БАРДАК,

V

 Воин, всевиждащо око, вълк, гарван, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ, ВАЛКИРИЯ, ВЕК ВАК, ОСМ, ВРАБЕЦ, ВЪЛК, ВЕЩМА, ВЕНТИЛАТОР, ВЕЛОСИПЕД, ВИШНА, БАЛОН,

G

 Око, ОКО В ТРИЪГЪЛНИК, ГЛАДИАТОР, ГЕЙША, ПЛАНИНИ, ГРИФОН, ГОЛУБ, ПОМЕГРАН, УСНИ, ХАРПИИ, ХЕРАЛДИЧНА ЛИЛИЯ, ХЕПАРД,

д

 Момиче, дракон, броня, дърво, жокер, делфин, дари на смъртта, доберман, дъб, DART VADER,

E

 ЕДИНОРОГ, таралеж, миеща мечка

F

ТОПЛИВА ПТИЦА, ЖИВОТНИ, ЖИРАФ, БЪРБАЛ, КРАН, ДЖАСМИН, ПЕРЛ,

Z

 Звезда, ЗМЕЯ, ЗВЕЗДИ НА ЛАКТИ, ЗЛАТНА РИБА, ЗВЕЗДИ НА КЛЮЧ, ЗНАК,

И

 Ин-Ян, ИНДИЙСКИ, ХИЕРОГЛИФИ, ИКОНИ, ИРИС, ЗАРИ, ИСУС ХРИСТОС, ИГУАНА, ИНДИЙСКИ,

ДА СЕ

 Кораб, кама, крила, клоун, котка, кръст, колибри, КОРОНА, КОЛОВРАТ, КОЗИРОГ, ЧИПА, КИТ, КОСМОС, КОЛЯМ И РОЗА, КРЪСТ НА ПЪСТ, КРЪГ, КОЗА, РАК, ПШЕНИЧНО КОЛЕ (ПШЕНИЦА) ШАРАН, КЕЛТИЧЕН УЗЛ, КЕЛТИЧЕН КРЪСТ, КЛЮЧ,

L

ЛЪВ, прилеп, лотос, лотос (за момичета), жаба, лястовица, ловец на сънища, лисица, лилия, лебед, лабиринт, лепрекон, кон, любов, лого,

М

 Маски, мечка, мандала, Мики Маус, МАГНИТ, МЛИНКА, МОНАХ, МИНОТАВР, МЛЕЧЕНИЕ, МИНИОН, МРАВА, КУКЛА,

З

 Нож, НАСУКИ, ЗАБЕЛЕЖКИ, надпис “ONE LIFE”, RHINO,

О

 Оръжия, ОРЪЛ, МАЙМУНА, ЕЛЕН, ОВЕН, СВАТБЕН ПЪРНЕЖ, ОРИГАМИ, ОМЕГА, СТАРЕН ТИГЪР, Глухарче, ОКЕАН, ВЪЛК,

NS

ПЕРО, ПАНТЕР, КРОССИНГ, ЛЕНТА, УЕБ УЕБ, ИМПУЛС, ПИСТОЛЕТ, ЦЕЛУВКА, ЧИПЕН, ПЪЗЕЛ, ЧАСОВЕН ЧАС, ПИБУЛТЕРИЙ, ПАВЛИНСКО ПЕРО, ПОДКОНА, ПАВАК,

R

РОЗА, РУСИЯ, МИВКА, РАКЕТА, РИМСКИ НОМЕРА, РУБИН, РЕВОЛВЕР,

С

 Сърце, бухал, скорпион, СЛОН, ТРЕБЪЛ КЛУБ, САКУРА, СЛЪНЦЕ, СЪЛЗА, “СФИНКС”, САЛАМАНДРА, “СЛАВАНСКИ”, СМЪРТ С КОСА, СОВА С ЧЕРЕП, СКАТ – МАНТА, СЕМЕЙСТВО, СКЕЛЕТОН, “СССР СТАГИТАЛ, , TIT,

T

ТИГР, ТЕЛЕЦ, ТРИЪГЪЛНИК, ТОМАГАВК,

Имам

F

ФЕНИКС, ФЕЯ, ФАКЕЛ, ФЛАМИНГО,

NS

ПРЕДАТОРИ, ХАМСА, ХЕРУБИМ, ХЪСКИ,

° С

ЦВЕТЯ, НОМЕРА, ЦИТАТИ СЪС РАЗУМ,

З

 Череп, четирилистна детелина, костенурка, часовник, чайка,

NS

БАРКОД, БРОНА,

SCH

NS

ЕМБЛЕМИ, ЕЛФ,

NS

АЗ СЪМ

 Котва, ЯБЪЛКА,

Представените в галерията дизайни на татуировки ще бъдат полезни за тези, които искат да си направят татуировка, но все още не са взели решение за дизайна. Тук са събрани голям брой изображения, базирани на различни рисунки..

Снимки на дизайни за татуировки

Сред разделите на галерията можете да видите татуировки, изобразяващи голямо разнообразие от дизайни. Отделни раздели са посветени на различни символи, животни или предмети. Тази галерия ще ви помогне да вземете решение за избора на скица за бъдеща татуировка. Той представлява особен интерес за хората, които тепърва започват да се запознават с тази богата култура..

Модерен дизайн на татуировки

В зависимост от различни критерии, съвременните татуировки са разделени на видове: по вид, време и стил..

По времето

1. Временни татуировки – това са рисунки и изображения, направени с помощта на къна. Рисунката се нанася върху повърхността на кожата със специални тънки четки и издържа около месец. След този период татуировката изчезва и на това място може да се направи ново изображение.

1. Постоянни татуировки – изображението се имплантира под горния слой на кожата със специална боя с помощта на индукционна машина с игла и остава върху тялото почти през целия си живот. Много е трудно да премахнете напълно такава татуировка..

Тип:

  1. Козметични – траят около две до пет години и се правят, за да се скрият несъвършенствата на кожата (белези, петна, белези и т.н.), а напоследък се използват и за нанасяне на перманентен грим.2. Обикновен – имат проста декоративна цел и са елемент на себеизразяване, подчертават стила, а някои от тях служат като защитен амулет.

Прочетете още

Изкуството на татуировката има дълга история и през това време са се появили много различни стилове..

Най -популярните и търсени:

Келтски стил – това е красиво преплитане на различни модели на растителни теми, в които има изображения на клони, цветя и листа. По -късно рисунките на животни бяха хармонично преплетени в тези модели, съставяйки уникални и възхитителни композиции..

Японски стил – различава се по изражение, цвят и символика (най -популярните символи са дракон, сакура, хризантема, тигър)

Той включва няколко етапа на татуиране:

“Suji” – етапът на създаване на скица или скица върху кожата;

“Otsumi” – етапът на създаване на контура на бъдещия образ;

“Bokashi” – етапът на запълване на картината с тон с помощта на куп игли;

„Цуки -хари“ – етапът на прилагане на отделни фрагменти;

“Хане -бари” – последният етап;

Руски стил – предоставя възможност за избор на теми за татуировки от руски приказки, епични епоси и легенди. Рисунката може да съдържа мотиви в руския народен стил, алтайски орнаменти или традиционни шарки на руската графика, присъщи на славянския фолклор.

Кибер стил Представлява модерна тенденция в изкуството на татуировките, която съчетава живота и изкуствеността в образите си. В такива сюжети се сливат механични елементи и човешки стави, модели от микросхеми и компютърни персонажи се преплитат и присъстват градски мотиви. Изглежда много впечатляващо и стилно.

3D стил – това са невероятно реалистични изображения, представени в обемна версия. Този ефект се постига чрез създаване на мащаб и дълбочина на картината. Майсторското прилагане на сенки визуално повдига изображението над повърхността, създавайки триизмерен формат на татуировката по тялото.

Дот стил (dot-work) – притежава необичайна техника за точково нанасяне на изображението. Чертежът се състои от много точки, интензивността на прилагането на които определя силата на звука и прехода на тоновете от светло към тъмно. Обикновено татуировките се правят в черни и червени цветове..

Тези области са най -търсени сред ценителите на съвременните татуировки и дават възможност да изберете татуировка за себе си, която напълно отразява света на нейния собственик..

Подготвено от: animalplanet16 (Севрук Владислав)