Салони за татуировки

Използването на татуировки от знаменитости като инструмент за PR

Рисунките по тялото се използват от незапомнени времена. Но ако по -рано татуировката е имала свещено значение, то в съвременното общество тя е по -скоро украса и изпълнява добре своята роля – привлича вниманието на други хора. Човек с татуировка винаги е поразителен, той е добре запомнен и обсъждан. Знаменитостите забелязват това от дълго време, така че отдавна използват татуировки за PR. В по -голямата си част обаче те са или филмови актьори, или певци..

Gucci Main - татуировка снимка 1 Gucci Main - снимка на татуировка 2 Gucci Main - татуировка снимка 3 Gucci Main - татуировка снимка 4

Когато на обикновения човек се говори за някой американски рапър, той веднага си представя черен, добре замускулен мъж с куп татуировки по тялото. Но Гучи Майн добави към популярността си, като изби татуировка на лицето си под формата на конус за сладолед и веднага след изписването си от психиатрична болница. Този пиар ход се оказа много успешен. Световноизвестният боксьор Майк Тайсън също си направи татуировка на лицето, което му донесе още по -голяма популярност..

Майк Тайсън - снимка на татуировка 4 Майк Тайсън - снимка на татуировка 3 Майк Тайсън - снимка на татуировка 2 Майк Тайсън - снимка на татуировка 1

Мерилин Менсън също обича да е шокираща поради татуировки. Към неговия и без татуировки, ужасен поглед, той добави татуировка на главата на зелен циклоп на дясната си ръка, на предмишницата му се издига зелен череп, на рамото – дявол със зарове. Попълването на целия този списък с плашещи татуировки е най -истинският сатанински символ – главата на черна коза под формата на обърната пентаграма.

Мерилин Менсън - снимка на татуировка 4 Мерилин Менсън - снимка на татуировка 3 Мерилин Менсън - снимка на татуировка 2 Мерилин Менсън - снимка на татуировка 1

Нежният пол сред известните личности също обича да се украсява с татуировки. Например, татуировката на Мерилин Монро на дясната ръка на Меган Фокс е много популярна. И след като Rhiana получи надпис „Shhh …“ на показалеца си, купища момичета се втурнаха към салоните за татуировки, за да се напълнят със същата татуировка.

Меган Фокс - татуировка снимка 4 Меган Фокс - снимка на татуировка 3 Меган Фокс - снимка на татуировка 2 Меган Фокс - снимка на татуировка 1

Много известни личности много обичат да си правят татуировки с портрети или имената на своите близки, които също са публични личности. Което също допринася за тяхната популярност. Например, Брад Пит се изпълни с кръст, от двете страни на който са изписани главни букви на съпругата и децата му..

Но има и противоположни случаи. Когато Джони Деп се раздели с Уинона Райдър, той промени татуировката си от любимата фраза „Winona Forever“, която в превод от английски означава Winona завинаги на „Wino Forever“.

Wino Forever - татуировка снимка 4 Wino Forever - татуировка снимка 3 Wino Forever - татуировка снимка 2 Wino Forever - татуировка снимка 1

Моделите също използват татуировки като PR метод. Някои от тях целенасочено се пълнят с татуировки по цялото си тяло, за да станат известни. Ярък пример за това е моделът Рик Дженест. Той не е нито особено красив, нито талантлив. Но ето го и неговата татуировка. Като цяло това е скелет, натъпкан по цялото тяло на човека. Благодарение на нея той участва в модни ревюта, участва в музикални клипове и дори успява да участва във филм..

Рик Дженест - снимка на татуировка 1 Рик Дженест - снимка на татуировка 4 Рик Дженест - снимка на татуировка 3 Рик Дженест - снимка на татуировка 2

И накрая. Колкото и парадоксално да звучи. Но по -често звездите обичат да се пълнят със звезди. Според статистиката това са най -популярните рисунки сред известни личности..

Както и да е, татуировката само подчертава творческите и личните качества на знаменитостта. Ако се огледаме наоколо, ще видим, че има много хора с татуировки, но известни ли са те? И все пак основата на всичко, което прави знаменитост знаменитост, не е татуировка, а нейният талант..

Публикувано според информацията, предоставена от ресурс, който знае всичко бизнес костюм за мъже, препоръчваме да посетите и да разберете какви малки неща ще помогнат за допълване на образа на татуиран човек.

Подготвено от: нага (Бабута Анастасия Романовна)