Piercing

Piercing történelem

A piercing egy személy testének díszítése, annak egyes részeinek átszúrásával. A lyuk létrehozásához sebészeti acélt használnak. Amikor a seb begyógyul, díszt helyeznek oda. Ez lehet ezüst, arany. Nikkel és réz díszítéseket nem használnak, mert oxidációs folyamatot okoznak. Főleg áttört fülek, ajkak, orr, nyelv.

népszerű piercing lehetőségek - grafikon - fotó

Népszerű lehetőségek:

  • köldök piercing
  • orr piercing
  • fül piercing
  • intim piercing
  • nyelv piercing
  • mellbimbó piercing
  • ajak piercing
  • clit piercing
  • szemöldök piercing

Piercing ősidők óta

Még az afrikai törzsek és népek is kitalálták a piercinget, mint kultúrát. A maszáj törzsben az emberek elsőként kezdték el díszíteni magukat nagy tárgyakkal. Ékszereket tettek a fülükre és az ajkukra. Ezenkívül van egy olyan vélemény, hogy az ókori népek szándékosan elrontották testüket, hogy ne váljanak rabszolgákká. Ma ezeket a technikákat fülcsatornának és ajak piercingnek nevezik. Ezenkívül van olyan információ, hogy a test átszúrása során az embernek lehetőleg egy szent állathoz kell hasonlítania. Az ékszereknek köszönhetően az ember varázslatos állattá vagy szellemgé változik..

014 015 016

017 - piercing fotótörténete 018 A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 018 123

020 021 022

A piercing fotótörténete (tetoválás) (érték) - példa rajz - 023 024 025. A piercing fotó története (tetoválás)

A piercing fotótörténete (tetoválás) (érték) - példa rajz - 026 027 028

Elég gyakran az ékszer mérete és a defekt típusa beszélt az illető társadalmi helyzetéről. Ha sokan vannak, akkor a törzs tagja mérvadó és erős. Az ókori római harcosok áttörték a mellbimbóikat, számukra ez megtiszteltetés volt. Ez a harcos bátorságáról és bátorságáról tanúskodott..

Az ókori Egyiptomban a nők elkezdték szúrni a köldöküket. Ezek olyan lányok voltak, akik a lehető legközelebb álltak a fáraóhoz, valamint papnők. Az amerikai indiánok aktívan átszúrták a fülcimpákat és a porcokat. Nagyon népszerű volt. Általánosságban elmondható, hogy amikor ilyen díszítések történtek az emberi testen, ennek el kellett volna riasztania, és meg kellett akadályoznia a gonosz erők és a rosszindulatú energia bejutását az emberi testbe..

Korábban a népeknél, ahol a piercing kultúráját vallották, úgy nézett ki, ahogy lennie kell. De a modern időkben a fényes és kifejezett szúrások csak egyre népszerűbbek minden nap. Ha figyelünk az emberiség történetére, akkor a testet olyan emberek szúrták át, akik különféle tevékenységeket végeztek. Ázsiai, afrikai, szibériai, polinéz nőkről beszélünk.

Piercing és modernitás

Ma főként piercinget készítenek a tested díszítésére. 20-21 században kezdett fejlődni. Kiderült, hogy ez egy igazi irány. Az emberek annyira követik a divatot, hogy még a legkifinomultabb szúrásokat is elvégzik a testen. Arra törekszenek, hogy híres és közéleti emberek legyenek. Néhányan az ezt a stílust valló szubkultúra képviselői közé tartoznak..

013. Fotó piercing (tetoválás) A piercing (tetoválás) fotótörténete (jelentése) - példa rajz - 003 23551 A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 005

A piercing (tetoválás) fotótörténete (jelentése) - példa rajz - 005 231451 A piercing (tetoválás) fotótörténete (jelentése) - példa rajz - 007 A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 008

A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 009 010 A piercing (tetoválás) fotótörténete (jelentése) - példa rajz - 010 12314151

012 A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 003 A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 002

A piercing fotótörténete (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 001 030. A piercing (tetoválás) fotótörténete 029

Gyakran előfordul, hogy az embereket átszúrják, hogy egy bizonyos csoportba tartoznak, vagy ilyen egyszerűen. Az ilyen defekteket ma a showbiznisz közemberei, rockzenekarok, stylistok befolyásolják. A fiatalok igyekeznek mindenben utánozni az ilyen képviselőket..

Vannak emberek, akik meg vannak győződve arról, hogy a modern világ unalmasnak és unalmasnak tűnik. Ezért a piercing segítségével lefestik, bizonyos egyediséget visznek testükbe. A különböző vélemények ellenére mindenkinek megvannak a saját indítékai és okai a különböző defektes ügyekben.