Piercing

Mi a teendő, ha a piercing fest?

Ebből az anyagból megtudhatja, mi a teendő, ha a piercing fest, kapjon ajánlásokat az eljárásokra, és értse meg, mit kell tenni annak elkerülése érdekében. Természetesen jobb, ha nem végezzük szakképzett egészségügyi szakember vagy piercing szakember nélkül..

Mindent arról, hogy mit kell tenni, ha a piercing fest

Amikor ékszert vásárol piercing formájában a testén, emlékeznie kell arra a felelősségre, hogy folyamatosan kezelni kell a sebet, amíg teljesen be nem gyógyul. Ez a folyamat egy -hat hónapig tarthat. Ez elsősorban a szervezet immunitásától, bőrérzékenységétől és a nyújtott szolgáltatás minőségétől függ. A megfigyelések szerint az összes szúrásnak csak mintegy 15% -a gyógyul fájdalommentesen és gyorsan.

Fotó festő piercing - mit kell tenni?

Fotó festő piercing – mit kell tenni?

A piercing okai:

 

1. Az eljárást nem mester vagy otthon végezte.

2. Nem megfelelő fertőtlenítés a műszerekben, a szúrás helyében vagy a dekorációban.

3. A piercing technológiáját nem követték.

4. Nedves, szennyezett vagy hideg környezettel való érintkezés az első napokban.

5. Allergiás reakció az ékszert alkotó fémre.

6. A fülbevaló nem megfelelő mérete, ami a bőr állandó szorítását okozza.

7. A szúrás gondozásának szabályainak be nem tartása.

Ha a piercing megfertőződött, és a helyzet visszafordíthatatlan folyamat lett, akkor komolyan kell venni a helyzetet. A gyógyszerek nélkülözhetetlenek.

Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 002 Fotó festő piercing - mit kell tenni? Fotó festő piercing – mit kell tenni? Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 003

Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 004 Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 005 Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 006

Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 007 Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 008 Fotó festő piercing (tetoválás) (érték) - példa rajz - 009

Műveletek

Előkészületek és felhasználás

Kézmosás Minden kezelés előtt mosson kezet antibakteriális szappannal, színezékek, illatanyagok és bármilyen adalékanyag nélkül..
Mosás Feltöltődéskor vér vagy ichor szabadul fel, amelyek kiszáradnak és 5–10 percen belül feloldódást igényelnek egy borogatás segítségével. Nem szakíthatja le őket – ez több gyulladáshoz és fájdalomhoz vezet. Törléshez használjon puha pamut párnákat.

Ki kell öblíteni klórhexidinnel vagy miramisztinnel, amelyek hosszú ideig megőrzik a seb antibakteriális hatását..

Ne használjon hidrogén -peroxidot, alkoholt, kölnit, sóoldatot, jódot, ragyogó zöldet – irritálóak.

Csavaros dekoráció Az akciót csak öblítés után hajtják végre, hogy az antibakteriális folyadék jobban behatoljon. 1-2 alkalommal forgatható. Nem szükséges levenni az ékszereket még egy ideig sem, ez a defekt és a fájdalmas újraöltözés kialakulásához vezethet. Az ékszert eltávolítják, ha kicserélik egy másikra, ha allergiás reakciót észlelnek az eredetin.
A kenőcs alkalmazása Vigyen fel levomicetint vagy tetraciklin kenőcsöt. Közvetlenül a sebre kell felhordani, de nem egészen a gyógyulásig, hanem addig, amíg a szúrás elmúlik. Antimikrobiális és gyulladásgátló hatásuk van.
Pólya alkalmazása Az éjszakai szúrás kezelésénél a gyógyszertárból vásárolt steril anyagok kötszerét kell felhelyezni. Reggel felszáll, és nappal nem öltözködik..
Vitaminok szedése Javasolt vitaminok szedése a szervezet segítésére. C -vitamin (aszkorbinsav) és cink szükséges (olyan élelmiszerekben találhatók, mint a baromfi, sajt, hagyma, fokhagyma, hajdina, lencse, citrusfélék, dió, alma).

Ha két -három napig megfigyelik, a piercing viselője nem lát javulást, ami azt jelenti, hogy orvosi segítséget kell kérni egy sebésztől. Kiválasztja a megfelelő gyógyszereket és eljárásokat, amelyek felgyorsítják a gyógyulást.     

Készítette: mama1965vlad (Voilenko Olga Alexandrovna)