nyheder

Maddie Zieglers første tatovering

Fra materialet kan du lære om den første tatoveringstegning af en ung danser, model og skuespillerinde – Maddy Ziegler, som hun lavede som en hyldest til sin bedstemor.

Maddie Zieglers første tatovering - foto 3

Maddie Zieglers første tatovering: fakta og fotos af tatoveringen

Maddie Ziegler dukkede op på tv -skærme i en meget barndomsalder – pigen var 8 år gammel. Siden dengang var hun konstant under opsyn af fans og alle tilskuere, hvilket gjorde hendes liv til et liv under et mikroskop..

På trods af at hendes opvækst fandt sted i bogstavelig forstand – online forblev pigen – en pige, og hun fejrede sin attende fødselsdag med en helt standard handling, da hun havde lavet sin første tatovering.

Maddie Zieglers første tatovering - foto 2

Selvfølgelig adskiller historien om den populære Maddie Ziegler sig fra de fleste af os, hun behøvede ikke at lægge penge fra skolefrokosten og samle penge doneret af slægtninge til hendes fødselsdag for at vende sig til et “budget”, måske nybegynder tatovering kunstner til en billig første tatovering.

Maddie tog bare det og gik til stjernetatovøren Dr. Wu, og hele arrangementet blev sponsoreret af hendes ven, den verdensberømte makeupartist Tony Brewer..

Dr. Wu – kendt som en mester i fint arbejde, der dygtigt opererer med fine linjer og modigt arbejder med en nål, det er af denne grund, at han fik til opgave at tatovere navnet “Francis” på Maddy Zieglers ribben (i området nær kisten).

“Francis” er navnet på Maddie Zieglers bedstemor, som hun var ekstremt tæt på.

Maddie Zieglers første tatovering - foto 1

En lektion fra Maddie Ziegler for alle teenagere

Som regel bliver de fleste tatoveringer lavet i en alder af + – 18 år gamle genstand for skuffelse og senere – de skjuler, skjuler og bliver endda fjernet..

Maddie Ziegler handlede ekstremt klogt for hendes 18 år. Hun valgte ikke kun et tankevækkende, behersket, demokratisk design, satte det på et sted, der giver dig mulighed for at skjule tatoveringen, desuden lavede hun denne tatovering af Dr. Wu, som garanterede tatoveringens maksimale kvalitet.

Maddie Zieglers første tatovering - foto 4

Tag et kig på denne unge stjernes eksempel, og tag det med om bord!

Her er en side på Instagram Maddy Ziegler, for dem, der blev interesseret i pigen.

Se videoen:

https: ///wp-content/uploads 2020/10/First-tattoo-Maddy-Ziegler-video.mp4

Dato: 06.10.2020