Fotografija tetovaža

Zvjezdani tetovažni dizajni – primjeri dizajna tetovažnih zvijezda

Prekrasne skice tetovaže zvijezda

Ako razmišljate o nanošenju tetovaže i želite da zvijezda postane uzorak, onda dizajn zvjezdastih tetovaža u okviru našeg kataloga s fotografijama tetovaža, postat će nezamjenjive i pomoći će vam u odabiru crteža vaše buduće tetovaže.

Dizajn zvijezda tetovaža

Dizajn zvijezda tetovaža

Zvijezda je vrlo originalan dizajn tetovaža, čak i ako ne postane zasebna tetovaža sa zvjezdicom, već samo dio cjelokupnog dizajna tetovaža. Zvijezde u tetovaži mogu biti klasične i vrlo neobične – koje su također predstavljene u našem katalogu.

Ovdje ćete pronaći zvijezde u skicama za tetovaže različitih veličina i oblika. Crteži koji su prikladni za žene i muškarce različite dobi. Ponudit ćemo za upoznavanje i slike zvijezda u kombinaciji s drugim elementima i natpisima.

Nakon što ste pregledali naš katalog tetovaža sa zvjezdanim uzorkom, definitivno ćete formirati jedinstvenu i neobičnu tetovažu, koja će vas ne samo oduševiti i podsjetiti na nešto, već će i u vašu osobu privući zadivljene poglede drugih..

Posebnu smo pozornost posvetili sljedećim uputama u izboru slika sa skicama zvijezda za tetovažu:

  • Zvijezde za muškarce
  • Zvijezde za žene
  • Male zvijezde za tetovažu
  • Velike zvijezde za tetoviranje
  • Zvijezde u tetovaži s natpisima
  • Zvijezde pri ruci
  • Zvijezde na vašim ramenima
  • Zvijezde na nozi

Neprestano ažuriramo našu zbirku skica i pravodobno objavljujemo nove slike i skice sa zvijezdama u različitim verzijama, za njihovo kasnije utjelovljenje u gotovom tetovažnom djelu na vašem tijelu. Želimo da odaberete svoju skicu i napravite tetovažu koja će posijati i omogućiti vam da sijete.

 slike od 23.12.14

I kao i uvijek, u okviru web mjesta za tetoviranje spremni smo pozvati vas da se upoznate s tematskim stranicama koje će vam pomoći prikupiti više korisnih informacija o zvijezdama u tetovaži:

VRIJEDNOST ZVIJEZDE TATTOO

FOTO TATTOO STAR