Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže risa

Ovaj put ćemo analizirati značenje tetovaže risa, koja je iznimno popularna samo u nekim kategorijama i uglavnom među muškom polovicom stanovništva. Pogledajmo crtež i njegovu povijest. Za one kojima su potrebne ne samo informacije o tetovaži, već i fotografija kako bi odabrali jedinstveni uzorak za buduću tetovažu, možemo ponuditi nekoliko opcija koje su sakupljene u tematskim odjeljcima našeg stalno ažuriranog kataloga sa fotografijama:

  • Fotografije gotovih tetovaža s risom
  • Skice za tetovažu risa

Što znači tetovaža risa i što to znači

Značenje tetovaže risa - fotografija

Značenje tetovaže risa – fotografija

Riječ “ris” – ima ruske korijene i dolazi od riječi “scour”, što znači “lutanje u potrazi”, “traženje”. Ris se spominje u lijepoj legendi koja govori o ženi koju je zla vještica pretvorila u izvanrednu životinju – Arys -Pole, koja je postala vladar svih životinja. Međutim, muž ljupkog Arysa svojoj ženi vraća izgled muškarca, a vještica umire. Mitska pojava Arysa prešla je dug put u radu ilustratora i umjetnika.

Sam ris smatrao se jednim od snažnih, budnih, proračunatih i opreznih predstavnika divljih mačaka. Ona svoj plijen uzima dugotrajno i lukavo. Zbog nedostatka plastičnosti i gracioznosti mačaka drugih vrsta, ris se doživljava kao izravniji i iskreniji. Izvrsni vid, unutarnja rezerva snage i tajnovita priroda risa doveli su do praznovjerja koja osjeća zamke i vidi kroz prepreke. Sposobnost sprječavanja mogućih poteškoća, izdržavanja bitke sa životom, pronalaska plijena i unošenja u kuću – to dovoljno dobro karakterizira predatora.

tetovaža ris 12 Značenje tetovaže risa 234234 što znači tetovaža s risom - primjer skice

Tetovaže s prikazom risa rijetko se nalaze u odnosu na slike drugih vrsta mačaka, ali ipak imaju svoje obožavatelje za koje je značenje tetovaže risa postalo odlučujuće pri odabiru tetovaže. Čovjek ris je nepredvidljiv u ponašanju, može izgledati opušteno, ali u stvarnosti je spreman boriti se u svakom trenutku. Ovo je usamljena osoba, oprezna i tajnovita, pušta bliske ljude od povjerenja u svoju blizinu, a ostale drži podalje od sebe. Istodobno, vlasnik tetovaže “ris” spreman je zaštititi uvrijeđene i slabe, ako to smatra poštenim i nužnim djelom. Tetovaža “ris” karakteristična je za tvrdoglavu, hrabru, često šutljivu osobu koja je u stanju riješiti vrlo teška pitanja i koja ne može prihvatiti prijevaru. Značenje tetovaže risa također je povezano s njezinim obiteljskim životom u prirodi. Risovi stvaraju stalne obitelji i zajedno odgajaju svoje potomstvo. Ako se njihova obitelj raspala, to je bilo vjerojatnije zbog smrti jedne od životinja. Stoga tetovaža risa nije tipična za neodgovornu osobu koja je sklona čestim promjenama partnera. Od osobe na čijem je tijelu ris, može se prije očekivati ​​lojalnost i postojanost. No, ako je grabežljivac prikazan s smiješkom, to može značiti moguću okrutnost i nerazumnu agresivnost vlasnika slike na tijelu. U većini slučajeva slika na koži predstavnika mačaka sugerira da je vlasnik tetovaže sposoban osvetiti se, što je u stanju dovesti do kraja. Jedan od vlasnika trgovina toga je svjestan. Bogner u Moskvi, koji ima upravo takvu tetovažu na tijelu.

Značenje tetovaže risa - fotografijaZnačenje tetovaže risa – fotografijašto znači tetovaža s risom - primjer skicešto znači tetovaža s risom – primjer skicefotografija tetovaže s risom - primjer - opcijafotografija tetovaže s risom – primjer – opcijaris s osmijehom i bodežom u tetovažiris s osmijehom i bodežom u tetovažiZnačenje tetovaže risa 234234Značenje tetovaže risa 234234značenje tetovaže risa - fotografija 123značenje tetovaže risa – fotografija 123tetovaža ris 12tetovaža ris 12

Što znači tetovaža s risom (cerek)?

Ris je uvijek povezan s duhovnom i tjelesnom snagom. Takva slika odgovara samouvjerenim, snažnim, dostojanstvenim ljudima, naglašava vanjsku smirenost i ogromnu snagu. Ris izgleda sjajno na čvrstom, snažnom, mišićavom tijelu. Takvom tetovažom možete ukrasiti bilo koji dio tijela, ris će jednako dobro izgledati na leđima, podlaktici, u kombinaciji s “rukavima” i na nogama. Stoga će tetovaža risa biti prekrasan ukras i amajlija. Tetovaža risa može se izvesti u realnom stilu, u stilu stare škole, plemenskog, pa čak i u novom popularnom dotwork stilu..

Možete gledati:

SKITKE LYNX TATTOO

LYNX TATTOO FOTOGRAFIJA