Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže puma

Na stranici ćemo analizirati značenje tetovaže puma, povijest i značenje ovog crteža u umjetnosti tetoviranja. Za one koji se, osim informacija o značenju, trebaju upoznati s crtežima kako bi kontaktirali salon za tetoviranje, nudimo dva materijala na ovu temu:

  • Fotografija tetovaže puma
  • Skice od tetovaže PUMA

Značenje puma tetovaže - informacije o značenju i primjeri fotografija gotovih tetovaža

Značenje puma tetovaže – informacije o značenju i primjeri fotografija gotovih tetovaža

Puma u divljini

Puma pripada obitelji mačaka, a kao i svaka mačka, kombinira sve kvalitete svojstvene ovoj vrsti. Pume su usamljene životinje, prilično svojeglave i graciozne. Stanovništvo puma raznoliko je: vole i planine i ravnice, često si naprave jazbinu u špilji, a omiljeno doba dana im je sumrak i noć. Ove divlje mačke izvrsni su lovci i njihov plijen može biti nekoliko puta veći od njih. Glavna prehrana puma je jelen, ali puma nije toliko selektivna u hrani i čak se može hraniti kukcima, malim i srednjim glodavcima. Puma je vrlo jaka životinja, duljina njenog skoka može doseći 14 metara duljine i do 6 metara visine, zahvaljujući čemu se nakon lova može odmarati na grani drveta, pa čak i penjati se na vrhove drveća. Puma, kao i svaka mačka, slijeće samo na šape i može skočiti s visine od oko 20 metara. Međutim, u lovu se puma vjerojatnije vodi čimbenikom iznenađenja – šutke se šulja i uništava svoj plijen, ali ne voli trčati na velike udaljenosti.

Primjeri fotografija:

Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 25Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 24Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 23Tetovaža Cougar - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 22Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 21Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o vrijednosti 20Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 19Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 18Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 17Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 16Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 15tatu-puma-foto-gotovyx-tatu-dlya-stati-pro-znachenie-014-tatufoto-ruTetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 13Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 12Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 11Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 10Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 9Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 8Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 7Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 6Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 5Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 4Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 3Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 2Tetovaža Puma - fotografije gotovih tetovaža za članak o značenju 1

Cougar simbolika

Glavni obožavatelji pume bili su narodi obje Amerike i oni su formirali općeprihvaćeno značenje tetovaže pume. Međutim, u svom južnom dijelu puma je prikazana kraj nogu milosrdnog boga Viracoche i nadala se kvalitetama vrline i zaštite, a u sjevernom dijelu, naprotiv, smatrana je podmuklom i mračnom zvijeri koja je živjela u podzemni svijet i svojim krikom nagovijestio nevolje. U kulturi sjevernjaka ovo je jedina mačka lukava i živi u neposrednoj blizini ljudi. Danas se puma često pojavljuje na farmama i u malim gradovima u Sjevernoj Americi, što slici daje nijanse stvarne, neposredne opasnosti. Međutim, u stvarnosti, pume su neagresivne i rijetko napadaju ljude..

Puma je jedna od totemskih životinja, obožavali su je, častili i bojali je se. Vjerovalo se da imidž pume može zaštititi od lošeg utjecaja, privući sreću u rizičnim stvarima..

Značenje tetovaže puma

Tetovaže Puma odabrane su kako bi pokazale sličnosti sa kvalitetama ove životinje: originalnost misli, lukavost, sposobnost brzog reagiranja na okolnosti, sposobnost čekanja pravog trenutka, izbirljivost i sposobnost zadovoljiti se s malim, kao i želeći naglasiti ljepotu i gracioznost, okretnost.

Zbog sposobnosti pume da skoči s velikih visina i ne primi štetu, biraju je ljudi povezani s rizikom kako bi bili uspješni u poslu. Puma tetovaže često rade djevojke kako bi pokazale svojstvenu naklonost, mekoću, lukavost i znatiželju, a također koriste ovu sliku kako bi naglasile svoju milost i ljepotu..

Video:

Puma u punoj dužini često se prikazuje u pokretu ili u skoku, vreba u blizini potoka ili čeka da bude bačena. Rijetko kada se koristi slika životinje u mirovanju, jer su glavne kvalitete pume oštar početak i brzi rezultat lova..

Također, prikazana je samo glava ove životinje kako bi se naglasile osobne kvalitete vlasnika takve tetovaže – snaga, brzina, iznenađenje i istovremeno mir.

Ovisno o tome čime se puma tetovaža nadopunjuje, značenje se može promijeniti, na primjer, puma s cvijećem govori o ljepoti i ženstvenosti, a puma s plijenom u zubima govori o nepopustljivosti i agresiji.

Pripremili: Panteleeva Irina