Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže pješčanog sata

Pješčani sat je prilično uobičajen kao tetovaža. Takav crtež pogodan je i za momka i za djevojku i Značenje tetovaže pješčanog sata, mogu biti vrlo različiti. Ova tetovaža se radi na različitim dijelovima tijela. Dio njegovog postavljanja na tijelo ovisi o njegovoj veličini. Pješčani sat prikazan je u različitim stilovima i kompozicijama.

  • Fotografija tetovaže pješčanog sata
  • Skice tetovaža pješčanog sata

U okvirima realizma, u takvoj tetovaži naglasak je stavljen na jasne detalje. Svako zrnce pijeska je izvučeno, a tetovaža može nalikovati fotografiji. Često se prikazuje crno -bijelo. Ako govorimo o stilu stare škole, tada je u ovom slučaju naglasak na cjelokupnoj kompoziciji, pješčani sat prikazan je u pojednostavljenom obliku i nadopunjen drugim elementima, poput ruža, srca ili krila. Često su popraćeni natpisima. Može biti prikazan na nekoj pozadini.

Sve o značenju tetovaže pješčanog sata

Pješčani sat u tetovaži ima svoje posebno značenje..

Što znači tetovaža pješčanog sata??

U najširem smislu, pješčani sat, kao i svaki drugi, povezan je s vremenom i njegovim tijekom. Pješčani sat može simbolizirati nestalnost, privremenost, promjenjivost cijelog bića. Oni također mogu značiti cikličnost cijelog svijeta i prirode, na primjer, život i smrt, početak i kraj itd. Vrijednost se može razlikovati ovisno o popratnim elementima. Na primjer, pješčani sat s krilima može značiti prolaznost vremena i propadanje bića, sastav sa srcem može značiti izgubljenu ljubav itd. Takva tetovaža također može značiti određenu ravnotežu i sklad. U ovom slučaju može se reći da osoba živi u skladu sa zakonima svemira i u skladu je sa silama prirode. Takva slika može značiti i želju za uravnoteženim, bez ekstrema, skladnim životom..

Općenito, možemo reći da pješčani sat podsjeća vlasnika na takvu tetovažu da je sve oko privremeno, takva tetovaža ukazuje da ništa ne traje vječno.

Možete gledati:

TATTOO SKITCHES HOURGLASS

FOTO TATTOO SAT