Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže pit bull terijera

Pit Bull terijer je agresivan i ljut pas, Značenje tetovaže pit bull terijera – sličan. Zbog lošeg odgoja može biti opasna životinja. Uostalom, ovaj pas je neobično jak. Ali u isto vrijeme, kao i svaki drugi pas, on je čovjekov prijatelj. Zbog činjenice da ljudi, kao tetovaže, nastoje ovjekovječiti predmete i pojave bliske svom životu na svom tijelu, pas u tom pogledu nije iznimka, osobito pit bull terijer.

Osim toga, savjetujemo vam da pogledate:

  • Fotografija ovdje pit bull terijer
  • Skice ovdje Pit Bull terijer

Neobična tetovaža kućnih ljubimaca

Smiješna tetovaža kućnih ljubimaca

Što znači tetovaža pit bull terijera

Prije svega, tetovaža koja prikazuje pit bull terijera može značiti ljubav i naklonost prema četveronožnom prijatelju. To može biti ili slika nekog apstraktnog psa ili portret voljenog ljubimca. Takva tetovaža može se nadopuniti natpisom s imenom životinje. Također, takva se tetovaža može ispuniti u spomen na preminulog psa. U tom slučaju sastav može uključivati ​​datum (godinu) rođenja i smrti..

Primjer tetovaže s kućnim ljubimcem s naočalama

Pit bull terijer s naočalama – primjer tetovaže

Često tetovaža u obliku psa ove pasmine uopće nije povezana sa pravom životinjom, već simbolizira kvalitete ovog borbenog psa. Oni. takva tetovaža može značiti da je njezin vlasnik opasan i s njim se loše šaliti. Često su takve tetovaže punili članovi kriminalnih skupina..

Unatoč činjenici da je Pit Bull terijer, uz odgovarajuće obrazovanje, prijatelj neke osobe, branitelj i samo ljubazan pas, najčešće ga povezuju s agresivnošću i ljutnjom. Stoga tetovaža s njegovim likom najčešće znači da se osoba postavlja kao agresivna, okrutna, snažna i nemilosrdna osoba..

Agresivni Pete - primjer tetovaže

Primjer tetovaže na kojoj Pete razotkriva zube

Izravna slika tetovaže ovisi o namjeri. Ako govorimo o prvom slučaju u kojem tetovaža ukazuje na ljubav ili ima namjeru ovjekovječiti sjećanje na voljenog kućnog ljubimca, pas je prikazan statično. Može se prikazati na pozadini ili s dodatnim elementima u obliku cvijeća ili nadgrobnog spomenika. Ako govorimo o tetovaži koja naglašava opasnost i prijetnju, “pit bull” je prikazan u pokretu i ili sa širom otvorenim ustima. Naglasak u ovom slučaju je na čeljusti, zubima ili prijetećem pogledu..

Možete gledati:

SKITKE ZA TATTOO S PITBULTER

FOTO TATTOO PITBULTERIER