Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže pantera

Koje je značenje i značenje tetovaže pantera?

Tetovaža pantera jedna je od najstarijih, značenje tetovaže pantera – zaslužuje posebnu pozornost. Pantera je plemenita graciozna životinja koja privlači svojom ljepotom, gracioznošću, povjerenjem, hrabrošću. Tetovaža pantera ima mnogo značenja: moć, snaga, lukavost, ljepota, brzina, razboritost. Najčešće žene biraju tetovažu pantera zbog činjenice da se ova divlja mačka smatra dobrom majkom i zaštitnicom svoje obitelji..

Značenje tetovaže pantera 1

Primjer tetovaže pantera 1

Povijest tetovaže pantera

Od davnina, tetovaža pantera postoji među američkim Indijancima, koje su smatrali mudrim strategom. Od davnina postoje dvije vrste pantera: žute (jaguar i leopard) i crne. Žuti panteri bili su povezani sa suncem, a crni s mjesecom i noćnim silama. Leopard je simbol reda i moći, ali se u isto vrijeme smatra ubojicom koji ne poznaje sažaljenje. Kod mnogih je naroda kroz stoljeća izazivao i strah i divljenje. Indijanci, posebno pleme Maja, štovali su jaguare koji su za njih personificirali nešto natprirodno. Imena su koristila ime ove veličanstvene životinje, šamani i poglavice nosili su ogrtače od kože jaguara. U drevnoj Kini pantera se smatrala vrlo opasnom, okrutnom i podlom životinjom. A u Europi i u nekim azijskim zemljama pantera je bila zaštitnica od zmajeva. Za neke je narode pantera prikazana kao neovisna, lijepa, graciozna žena. U starom Egiptu panterovu kožu nosili su svećenici. A u starogrčkoj mitologiji ova je graciozna životinja pratila boga vinarstva Dioniza. Među narodima Afrike leopardi su se smatrali svetim životinjama i obdareni takvim osobinama kao što su ljubaznost i pravda. Prikazana je na totemima kao simbol obitelji, jer pantera štiti svoju obitelj i neustrašivo se bori za nju. No ponekad se crna pantera nazivala vukodlakom i vjerovalo se da je povezana s drugim svijetom. U kršćanskoj religiji ova je crna mačka bila obdarena takvim nedostacima kao što su prijevara, lukavost, izdaja..

Značenje tetovaže pantera 10

Primjer tetovaže pantera 2

Što znači tetovaža pantera?

Tetovažu pantera najčešće rade moćne, samouvjerene, snažne žene. No, muškarci ne zanemaruju ovu veličanstvenu divlju mačku. Značenje tetovaže ovisi o obliku u kojem je prikazana pantera..

  • Pantera koja se šulja simbolizira bespomoćnost, kratak život. Cijela poanta takve tetovaže je u tome što je život prolazan i može neočekivano, trenutno završiti.
  • Pantera s cerekom povezana je s agresivnošću, snagom, moći, hrabrošću i nefleksibilnošću..
  • Pantera u skoku može značiti poziv na oprez, krhkost, mir i sreću..
  • Pantera koja se priprema za borbu, spremna na brz skok, simbolizira odlučnost, spretnost, ljepotu, želju da zaštiti svoju obitelj.

Značenje tetovaže pantera - Primjer tetovaže pantera - tetovaža koja vodi panteru do desnog ramena tipa Primjer tetovaže pantera 3 Značenje panter tetovaže 3 - tetovaža panter torba i cvijet Primjer pantere u tetovaži 4 Značenje tetovaže pantera 4 Tetovaža pantera Značenje tetovaže pantera 5- tetovaža s puzećom panterom s ružom u zubima Čučanj tetovaža pantera

Značenje panter tetovaže 6 - tetovaža panterinog osmijeha na lijevom ramenu muškarca Tetovaža grinte pantere Tetovaža pantera i tigra na tele Tetovaža pantera i tigra Značenje tetovaže pantera 8 Tetovaža lica pantera Značenje tetovaže pantera 9 Primjer fotografije s tetovažom pantere

Za različite ljude tetovaža pantera ima različita značenja. Neki ljudi u panteri vide takve kvalitete kao što su hrabrost, snaga, opuštenost, gracioznost, ljepota, sposobnost zaštite svojih najmilijih, a ponekad i neka vrsta čarobne sposobnosti. Drugi su sebičnost, bijes, okrutnost, agresija, bezobzirnost. No, u svakom slučaju, ako osoba odabere tetovažu pantere, to znači da je samouvjerena, pametna, ima liderske kvalitete, zna se zauzeti za sebe i svoju obitelj..

Možete gledati:

SKITKE ZA TETUU S PANTEROM

FOTO TATTOO PANTHER