Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže munje

Nudimo vam informacije o značenje tetovaže munje, značenje i povijest ovog ne tako uobičajenog dizajna tetovaža. Za one koji su već odlučili otići u tetovažu i tetovirati se, predlažemo odabir crteža u našem katalogu:

  • Fotografija tetovaža munje
  • SKITKE SVJETLOZNIH TETOOSA

Značenje tetovaže munje - informacije o značenju tetovaže i primjeri na fotografiji

Značenje tetovaže munje – informacije o značenju tetovaže i primjeri na fotografiji

Karakteristike tetovaže s patentnim zatvaračem

Postoji nekoliko manifestacija moći prirode, a uzbudljiviji u obliku električnog vatrometa koji prati grmljavinu je zasljepljujući bljesak plavo-bijelog svjetla, koje izgleda kao zakrivljenost neba i, nakon nekoliko sekundi , nevjerojatna i zaglušujuća grmljavina prolazi u blizini. … Munje pretvaraju tamnu, hladnu i kišnu noć u dnevnu svjetlost. To je snažan simbol za dizajn tetovaža..

Većina mitova govori o bogovima i božicama, kao i o drugim mitološkim stvorenjima koja su koristila munje kao oružje. Ljudi su bili bespomoćni protiv strašne i razorne moći i magije munje. Pogodili su ih učinci udara groma u drveće i tlo, ostavljajući iza sebe scene ogromnog uništenja. Grom je udario u drveće, što je dovelo do njihove vatre, razbilo cijelo kamenje, rastopio pijesak, a ako je osoba bila u blizini, to je vjerojatno dovelo do njegove smrti.

Povijest, značenje i značenje tetovaže munje

Munje su se odavno koristile za simbolizaciju moći bogova. Kod Grka, glavno oružje Zeusa, oca svih bogova, bila je upravo munja. Munja je bila simbol moći, a budući da je oluja bila nepredvidiva pojava, bila je i simbol hirova bogova. Budući da oluje često prate kišu, munje su se smatrale i simbolom plodnosti, a kiša je bila ključni element za uspješnu berbu. Neke kulture identificirale su munje s muškarcem, kao i sunce, i ženu sa zemljom..

Primjeri fotografija:

tetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetetovaža munjetatu-molniya-foto-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-003-tatufoto-rutetovaža munje

U rimskoj mitologiji, otac svih bogova Jupiter bio je bog neba i grmljavine..

U skandinavskim legendama Thor je bio bog groma i munje. Svaki put kad je svojim moćnim čekićem pogodio metu, bljesnula je munja.

U Bibliji munja prati pojavljivanje Boga u knjizi Izlaska. Munja simbolizira svjetlo istine.

U mnogim azijskim kulturama vjerovalo se da leteći Zmajevi izazivaju grmljavinu i munje da protrljaju krila o ljuskice. Munja se često koristi u japanskom zmaju koji leti po nebu..

Bliže modernom dobu, mornari su u obliku tetovaže primijenili mornari. Za njih se smatrala svojevrsnom amajlijom protiv manifestacija majke prirode..

Značenje tetovaže munje

Tetovaža munje može značiti pošteno suđenje i isplatu za grijehe. Također, značenje munje tetovaže karakterizira kreativno i duhovno osvjetljenje ili otkrivanje duše i snage uma. Zigzagovi u obliku munje simboliziraju vezu između života i smrti, stvaranja i uništenja, vječnosti i težnje kroz vrijeme. Najčešće se na ruku stavlja tetovaža munje, kako u čistom obliku, tako i kroz oblake.

– čista munja – čvrst karakter, duhovna snaga.

– munja i oblak znače intervenciju Gospodnju.

Video:

Danas munje tetovaže rade nezavisni ljudi, koji teže moći, energični su, razmišljaju izvan okvira i koji su ispunjeni iznenađenjem..

Uglavnom munje primjenjuju muškarci. Nedavno su i žene postale zaljubljenice u munje, primjenjujući munje u obliku male Z na ruci ili nozi..

Pripremili: Sergej Sokolov