Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže bodeža

Zanimljivi podaci, značenje i značaj tetovaže bodeža

U što god uložili značenje u vašoj tetovaži bodeža, oružje je oduvijek predstavljalo opasnost, smrtonosnost i moć. Postoji mnogo vrsta oružja i svako od njih predstavlja veliku prijetnju. Posebnu pažnju osobe oduvijek su privlačile različite vrste oružja s oštricama – teški mačevi s dugim drškama iz srednjeg vijeka, kratki, ali smrtonosni gladijaši rimskih legionara, brzi i precizni bodeži koji su u djeliću sekunde prekinuli život.

Tetovaža bodeža znači 1

Blizanci u crno -bijeloj tetovaži

Briljantnost hladno stvrdnutog čelika privlači pažnju muškaraca ništa manje od blistavog sjaja ženskih dijamanata. Melee oružje preferirano je od pojave vatrenog oružja jer su vjerovali da je korištenje oružja koje ubija na daljinu nečasno. Međutim, ratna se umjetnost sa svakom erom mijenjala, a različiti mačevi i bodeži, od nekad smrtonosnog oružja, pretvarali su se u predmete raznih zbirki i muzeja oružja.

Bodeži će biti zasebna tema. Za razliku od teških, glomaznih mačeva, njihova “mlađa braća” bila su popularna duže vrijeme, budući da su zbog svoje kompaktne veličine i lakoće potajno nosili ispod odjeće i zadavali neupadljive udarce. Bodež je stekao reputaciju podmuklog oružja lopova i izdajica iz već spomenutih razloga. Međutim, brzina i lakoća ovog oružja također sadrže mnoge plemenite kvalitete..

Značenje tetovaže bodeža 2

Tetovaža s bodežom u tijelu

Što znači tetovaža bodeža??

Slike noževa i bodeža simboliziraju mnoge kvalitete, od kojih su neke: spretnost i izdržljivost, osveta, točnost radnji, izdaja, sloboda i zaštita, patnja, dvojstvo.

Tetovaže bodeža često se prikazuju s drugim elementima. Na primjer, tetovaža koja prikazuje bodež u srcu simbolizira izdaju u ljubavi, a može značiti i osvetu i okrutnost..

Značenje tetovaže bodeža 3

Primjeri tetovaža bodeža

Krvavi bodež ili nož iz kojeg kaplje kap krvi znak je odlučne akcije, unatoč posljedicama. Bodež izvučen lubanjom najčešće predstavlja smrt. Slika lubanje s nožem u zubima znači spremnost na sve. Bodež, oko kojeg se zmija namotava, simbol je lopova ili vođe lopovske skupine..

Tetovaža noža i muške glave znak je vojnika, jer slične tetovaže rade tijekom vojnih operacija..

Možete gledati:

SKITKE BADŽALA TATTOOA

FOTO BADŽAL ZA TATUTE