Fotografija tetovaža

Tetovaža životinja

Tetovaže životinja

Istraživanja na području psihologije dokazuju da se gotovo svaka osoba povezuje s nekim predstavnikom faune – zvijerima, ribama, paučnjacima, kukcima, gmazovima. Korijeni ovog fenomena sežu u drevna vjerovanja koja se temelje na kultu predaka. Dakle, naši su preci vjerovali da svaki narod, pleme, obitelj ima zaštitnika među životinjama. Sveta životinja bila je štovana, tretirana je kao prijatelj, zaštitnik i predak njihovog plemena. Stoga, čineći sebi tetovažu s likom ove ili one životinje, osoba, takoreći, usvaja njezine kvalitete ili pokazuje svoj duhovni odnos s njim..

Tetovaže životinja - gotovi primjeri na fotografiji

Tetovaže životinja – gotovi primjeri na fotografiji

Mnoge tetovaže životinja imaju nekoliko, često suprotnih značenja, ovisno o tome kakvim je kvalitetama životinja obdarena u različitim kulturama. Na primjer, u ljudima zapadne kulture žaba izaziva osjećaj gađenja i gađenja, a bajke o pretvaranju žabe u prekrasnu princezu samo igraju kontrast ružne žablje školjke i ljepotu heroine skrivene iza to. Iznenađujuće, na istoku je žaba simbol senzualnosti, erotike i plodnosti..

Tetovaže na životinjama najbolje su opcije

Dizajn tetovaže omogućuje vam pravilno postavljanje naglasaka u tumačenju slike. Na primjer, vuk koji zavija na Mjesec bit će povezan s čežnjom snažnog i neovisnog usamljenika, a vuk koji razotkriva usta, spreman požuriti prema žrtvi, postat će simbol agresije, prijetnje drugima i spremnost na upotrebu sile..

fotografija tetovaže sa životinjama od 15.08.2015

ružičasta glava koze s velikim rogovima na ramenu

tetovaža lavlje glave

Cool tetovaže za muškarce – Budite elegantni i graciozni

????????????????????

gledajte tetovaže životinja na videu

Možete gledati:

VRIJEDNOST TATTOO ŽIVOTINJA

SKICIJE ŽIVOTINJSKA TETULA