Fotografija tetovaža

Skice tetovaže Krvne grupe

Ovdje možete vidjeti Dizajn tetovaža krvne grupe, naučit ćete o značajkama i mogućnostima crteža, značenju i značenju. Još primjera ovdje:

  • Značenje tetovaže Krvne grupe
  • Fotografija tetovaže krvne grupe

Skice tetovaža krvne grupe - informacije i primjeri crteža za tetovažu krvne grupe

Skice tetovaža krvne grupe – informacije i primjeri crteža za tetovažu krvne grupe

Sve o značajkama crteža i skicama tetovaže Krvne grupe

Tetovaže su punjene radi ljepote ili vođene značenjem slike – osobnim ili univerzalnim. Potonji uključuje tetovažu “Krvna grupa”.

Povijest

Vjeruje se da je tetovaže sa slikama krvne grupe prva napravila vojska. Netko piše da su takve tetovaže još bile pod Petrom Velikim, ali to je nemoguće, jer je definiciju prve otvorene krvne grupe dao tek 1900. godine znanstvenik Karl Landsteiner, to jest mnogo kasnije. No, na primjer, tijekom afganistanskog rata vojska je često snimala slike vlastite krvne grupe, ta bi im mjera mogla spasiti živote. Također, istoimena pjesma grupe “Kino” donijela je veliku popularnost ovoj vrsti tetovaža..

Fotografija Skica tetovaža Krvna grupa 15.07.2019 №002 - Skica tetovaža krvna grupa -

Mjesta primjene

Najuspješnija mjesta za nanošenje tetovaže krvne grupe su:

  • prsni koš;
  • vrat;
  • zapešća;
  • podlaktice;
  • ramena.

Prilikom odabira vodite se vlastitim željama, ali svakako se posavjetujte sa čarobnjakom koji će vam reći o prednostima i nedostacima odabrane zone. Važno je uzeti u obzir debljinu kože, bol, vjerojatnost brzog blijeđenja.

Opcije uzorka

Čini se da je tetovaža Krvne grupe dovoljno jednostavna. No, osim same alfanumeričke oznake, ona može sadržavati tematsku podlogu i jedinstvene detalje: sliku vojnog znaka, uložak, dodatne oznake postojećih bolesti (dijabetes, onkologija, epilepsija). Također možete odabrati font s kojim će se tetovaža primijeniti. Na primjer, u gotičkom stilu ili kaligrafiji. Ali zapamtite da ako želite da tetovaža ima praktičnije značenje, natpis bi trebao biti prilično čitljiv..

Fotografija Skica tetovaža krvne grupe 15.07.2019 №006 - Skica tetovaža krvne grupe -

Kome odgovara

U početku, kao što je već spomenuto, slike krvne grupe vojska je primijenila na sebe. Za njih je to bilo pitanje preživljavanja i sjećanja na borbe. Sada tetovaže s krvnom grupom izrađuju muškarci i žene: vojnici, vodiči pasa, policajci, turisti, ljubitelji ekstremnih sportova i ljudi koji jednostavno brinu o svom preživljavanju. Prednosti ove slike: relevantnost, jer se preferencije mogu promijeniti, a vaša krvna grupa ostat će s vama zauvijek.

Ovdje možete naručiti skicu tetovaže “Krvna grupa”, gotov rad možete vidjeti u albumu.

Skice tetovaže Krvne grupe – zbirka crteža od 15.07.2019

Gledaj video:

 Pripremili: ximmozza (Shmykova Anastasia Andreevna)