Fotografija tetovaža

Skice tetovaže kitova ubojice

Ovdje smo prikupili za pregled dizajna tetovaža kitova ubojica, predloženi crteži mogu se koristiti za prijenos na tijelo, ali toplo preporučujemo da ih koristite samo za oblikovanje ideje i osnove tetovaže, za crtanje vlastite jedinstvene skice tetovaže od umjetnika u budućnosti prema zahtjevima, a ne za izradu kopije postojećih crteža. Više informacija ovdje:

  • Značenje tetovaže kitova ubojice
  • Fotografija tetovaže kita ubojice

Skice tetovaža kitova ubojica - zbirka crteža za tetovažu kitova ubojica i zanimljive činjenice

Skice tetovaža kitova ubojica – zbirka crteža za tetovažu kitova ubojica i zanimljive činjenice

Skice tetovaže kita ubojice – sva zabava

Dizajn tetovaža kitova ubojica vrlo je popularan među mladim ljudima i djevojkama. Odrasli muškarci i žene odabiru takve crteže mnogo rjeđe. Prije samo nekoliko godina, kit ubojica bio je jedna od najtraženijih tetovaža. Tetovažni saloni nudili su svoje usluge, privlačeći pažnju potencijalnih klijenata već zapakiranim radovima s ovom životinjom..

Popularnost kita ubojice: zašto svi tinejdžeri vole tetovažu?

Posebno su bile cijenjene tetovaže s geometrijskim oblicima – u središtu skice bio je u pokretu kit ubojica, a oko njega linije, kocke, mrlje. Apstrakciju su igrali različiti majstori: netko je u crtež unio nešto novo, što odgovara njihovom stilu, a netko je prekrajao tuđa djela.

Skica za tetovažu kita ubojice 31.05.2019 №030 - skica tetovaža kita ubojice -

Ilustracije i fotografije gotovih tetovaža brzo su se proširile internetom, zaokupljajući pažnju tinejdžera. Većina ljudi kojima se ovo sviđa smatra lijepim bez stavljanja posebnog značenja u skicu. Drugi kita ubojicu nazivaju simbolom odanosti, poštivanja načela, unutarnje snage..

Stilistika i fokus boje

Kao što je gore spomenuto, kit ubojica punjen je apstraktnim stilovima. Manje su česti dotwork, akvareli, jednostavna grafika. Drugi stilovi poput trash polke ili realizma uopće nisu popularni – barem što se tiče ideje s morskim životinjama..

Što se tiče boje, crna je najpopularnija. Obrtnici ispunjavaju konture kita ubojice i predmeta koji ga okružuju. Postoje i skice u boji, ali ih je ipak manje od jednobojnih. Ipak, izgleda uredno, nema osjećaja da posao majstora nije dovršen..

Skica za tetovažu kita ubojice 31.05.2019 №029 - skica tetovaža kita ubojice -

Mjesta tetoviranja

Stanovnici mora punjeni su gotovo na svim mjestima, osim na licu, vratu i rukama. Tetovaža izgleda sjajno na bedrima, teladima, bedrima, ramenima. Orke se također pune na prsima i leđima, ali u znatno manjem omjeru. Mogu se vidjeti i ispod rebara – mnoge djevojke preferiraju ovo posebno mjesto.

Preporuča se odabrati područje za crtanje ilustracije kako ne bi “trčalo” tijekom vožnje. Drugim riječima, bolje je pogledati ona mjesta na tijelu gdje se koža ne savija. Ne možete pobijediti tetovažu odozdo ispod koljena ili blizu stopala – ona će izblijediti, općenito će izgledati loše.

Skica za tetovažu kita ubojice 31.05.2019 №028 - skica tetovaža kita ubojice -

Važno je zapamtiti da će skice koje su premale s puno detalja postati mrlje u budućnosti. Stoga je vrijedno odabrati slike od 10 cm na manjoj strani.

Skice tetovaža kitova ubojica – zbirka crteža za tetovaže od 31.05.2019. (74 skice):

Gledaj video:

Pripremili: protiv2018 (protiv2018)