Fotografija tetovaža

Sjajna fotografija tetovaže

Svjetlucava tetovaža je svojevrsni izdanak u body artu i u svom je imenu vezan uz engleski: “glitter-tattoo”. U ovom smo odjeljku za vas prikupili primjere sjajnih tetovaža na fotografijama gotovih radova. Za one koji žele dobiti više tematskih informacija nudimo dva materijala za upoznavanje:

  • Značenje sjajne tetovaže
  • Skice za sjajne tetovaže

Fotografija tetovaže sa sjajem: primjeri gotovih djela privremenih tetovaža na fotografijama

Fotografije sjajnih tetovaža - primjeri gotovih radova

Fotografije sjajnih tetovaža – primjeri gotovih radova

Mnoge ljude prvenstveno zanima pitanje: “Koliko dugo traje sjajna tetovaža?” Tetovaža sa šljokicama traje otprilike 2 do 25 dana.

Glitter tetovaže iznimno su svijetle i privlačne, imaju široke varijacije u dizajnu i upotrebi, što ih je učinilo vrlo popularnima u kratkom vremenu..

Kako su se pojavile sjajne tetovaže?

Sredinom 1900-ih svjetlucava tetovaža pojavila se kao modernija alternativa odavno poznatim tetovažama s privremenim prijenosom. Izvan granica naše zemlje, sjajne tetovaže često su se nudile kao dodatni bonus (poklon) u velikim mrežama za kupnje obavljene u trgovini.

Do 70 -ih godina došlo je do raširenog vala prenosivih tetovaža, zajedno s bejzbolskim kartama, za kojima je bila velika potražnja..

U svom uobičajenom obliku, ove su tetovaže predstavljene 2005. na jednom od festivala u Tajlandu..

U našoj zemlji takve su tetovaže široko zastupljene u tetovažama i raznim kozmetičkim salonima, kao postupak čiji je cilj povećati vizualnu privlačnost..

Kako napraviti sjajnu tetovažu?

Ove se tetovaže nanose na tijelo na krajnje jednostavan način, pomoću specijaliziranog ljepila i šablone, s iskricama ili kamenčićima različitih boja i oblika..

Glitter brzo dobiva na popularnosti, koji, kada se nanese na sjajnu tetovažu, počinje svijetliti u ultraljubičastom svjetlu i izgledati sjajno u diskotekama i noćnim klubovima.

Fotografija sjajne tetovaže od 25.05.2015

OLYMPUS DIGITALNA KAMERA

OLYMPUS DIGITALNA KAMERA OLYMPUS DIGITALNA KAMERA

OLYMPUS DIGITALNA KAMERA

pogledajte video sa sjajnim tetovažama

Možete gledati:

VRIJEDNOST TEKUĆE S GLITTEROM

SKITKE ZA SJAJNE TATUZE