Fotografija tetovaža

Fotografija tetovaže harpije

Ovdje možete vidjeti fotografija tetovaže harpije, slike koje redovito ažuriramo u katalogu nalaze se pri samom dnu stranice. Crteži gotovih tetovaža ponuđeni na pregled pomoći će stvoriti ideju o mogućnostima modernih tetovaža i odabrati osnovu za vašu buduću tetovažu. Više informacija možete saznati ovdje:

 • Značenje tetovaže harpije
 • Skice tetovaža harpije

Fotografija tetovaže harpije - zbirka crteža i informacija

Fotografija tetovaže harpije – zbirka crteža i informacija

Sve o značajkama crteža i fotografiji tetovaže harpije

Harpija je mitsko stvorenje. Ptica grabljivica prikazana sa ženskom glavom i grudima. Simbol je dvosmislen, ali ga ljubitelji povijesti široko koriste. Ispod su fotografija tetovaže harpije.

Gdje se nanose tetovaže harpije??

 • Tetovažu harpije možete nanijeti na gotovo bilo koji dio tijela. Najčešće opcije su:
 • podlaktica;
 • rame;
 • leđa;
 • grudi;
 • kuk;
 • kavijar.

Kao i svako stvorenje s krilima, harpija izgleda sjajno na leđima. Posebno lijepe i realne tetovaže u boji. U ovom slučaju veličina i mjesto mogu biti bilo što. Male tetovaže na lopatici, u predjelu vrata i na cijelim leđima također izgledaju dobro..

Foto tetovaža harpija 06.11.2018. №048 - foto tetovaža harpija - Foto tetovaža harpija 06.11.2018. №047 - foto tetovaža harpija - Foto tetovaža harpija 06.11.2018 №045 - foto tetovaža harpija -

Značajke aplikacije.

Crteži, neobični po svom sastavu, izgledat će zanimljivo. Možete se igrati s perspektivom i realizmom te primijeniti harpiju na rame, a njezina će krila uhvatiti vaša prsa i lopaticu. To će stvoriti osjećaj dodatnog volumena i iluziju pokreta zbog reljefa vaših mišića..

Harpije na leđima također izgledaju voluminozno, osobito na mišićavim muškarcima. Glavna stvar je pravilno postaviti crtež tako da “oživi” od rada mišića, ali ne postane iskrivljen i ružan.

Žene također vole tetovirati na povišenim i otvorenim površinama, posebno na bedrima. S takvim tetovažama dobivaju se vrlo uspješne fotografije..

Omjer čovjeka i ptica na crtežu može biti različit, ovisno o skici koju odaberete. Ženska polovica može biti veća, a ptica će imati samo lijepa krila i rep. Ili to može biti punopravna ptica, samo s licem i grudima žene. Svatko za sebe bira stil crtanja (realizam, orijentalni, minimalizam itd.)..

Foto tetovaža harpija 06.11.2018 №036 - foto tetovaža harpija - Foto tetovaža harpija 06.11.2018 №032 - foto tetovaža harpija - Foto tetovaža harpija 06.11.2018. №031 - foto tetovaža harpija -

Malo o značenju slike.

Harpije su uvijek personificirale negativne aspekte ljudske prirode – pohlepu i proždrljivost. Često su ih prikazivali kako sjede na vreći zlata, simbolizirajući time njihovu neodoljivu pohlepu za svim vrstama vrijednosti..

Harpije se također smatraju kradljivcima duše i beba. Čak i riječ “harpija” znači “oteti”, “zgrabiti”.

Takvu tetovažu možete nanijeti iz nekoliko razloga:

 • želja svima pokazati svoju originalnost;
 • ljubav i poštivanje mitova i legendi iz davnina;
 • želja vlasnika tetovaže pokazati svima da se trebate držati podalje od njega;
 • uvjerenje da svo zlo na svijetu dolazi od žena.

Foto tetovaža harpija 06.11.2018. №030 - foto tetovaža harpija - Foto tetovaža harpija 06.11.2018. №023 - foto tetovaža harpija - Foto tetovaža harpija 06.11.2018 №021 - foto tetovaža harpija -

Svjesno pristupite izboru tetovaže. Neka vam svaka slika na tijelu bude ispunjena značenjem.

Fotografija tetovaže harpije – primjeri crteža od 06.11.2018

Gledaj video:

 Pripremili: ibpf_777 (Daria Ermak)