Fotografija tetovaža

Fotografija tetovaže hamsa

Ovdje možete pogledati zanimljivo fotografija tetovaže hamsa, koji će vas upoznati sa postojećim mogućnostima tetoviranja i omogućiti vam da odaberete osnovu za stvaranje jedinstvene ideje za svoju buduću tetovažu. Više informacija ovdje:

  • Značenje tetovaže hamsa
  • Skice tetovaže Hamsa

Fotografija tetovaže hamsa - izvorni primjeri dizajna tetovaža na fotografiji

Sve o značajkama slike i fotografiji tetovaže hamsa

Bliski istok oduvijek je privlačio svojim luksuzom i tajanstvenošću. Bogat je svetim talismanima koji imaju svoju jedinstvenu povijest. Jedan od ovih amajlija smatra se hamsom. To je dlan s pet zatvorenih prstiju, u čijoj je sredini crtež. Ova je slika bila vrlo popularna među muslimanima jer je njezina povijest započela u islamu. Ovaj talisman proširio se svijetom u obliku nakita, ukrasnih elemenata ili uzorka na tijelu..

Čarobna palma, iako sadrži ljupke linije isprepletene u vještim cvjetovima, ne gubi svoju popularnost među muškarcima. Ovisno o spolu, tetovaža hamsa ima različita značenja..

Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018. №024 - crtež tetovaže hamsa - Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018 №026 - crtež tetovaže hamsa - Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018. №029 - crtež tetovaže hamsa -

Hamsa tetovaža: značenje za žene

Talisman je namijenjen ženama koje žele doživjeti sreću majčinstva. On će obavljati funkciju zaštite i za majku i za njezino dijete. Amulet također obavlja važnu funkciju – privlači ljubav i sreću. Svaka žena želi osjetiti sklad sa sobom, pa će je tetovaža zaštititi od negativne energije, dati snagu i zdravlje..

Hamsa, dlanom prema dolje, smatra se ženskom amajlijom koja doprinosi nastavku obitelji i štiti majku od svakog opakog oka.

Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018. №049 - crtež tetovaže hamsa - Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018. №048 - crtež tetovaže hamsa - Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018. №047 - crtež tetovaže hamsa -

Hamsa tetovaža: značenje za muškarce

Amulet hamsa pomoći će dodati snagu i strpljenje muškom predstavniku. Svaki je čovjek zaštitnik svoje obitelji i domovine, stoga mu trebaju takve kvalitete. Također, amajlija vam omogućuje da vjerujete u mistično i tajanstveno. Najčešće, hamsu primjenjuju muškarci koji su vjerni svojoj vjeri ili zainteresirani za misticizam. Služi kao zaštita od zlih duhova..

Mjesto tetoviranja

Hamsa se obično postavlja u gornji dio tijela. Vjeruje se da ona pomaže samo iskrenim ljudima koji su bistri u svojim namjerama. Najpopularnija mjesta: ruke i leđa. Prema islamu, nije uobičajeno da se hamsa nabija na otvorene dijelove tijela, tada amajlija bolje obavlja svoje funkcije. Tipično je da muškarac nanese ovu tetovažu na leđa, što će ga zaštititi od dobivanja “noža u leđa”. Za žene, poželjno je staviti hamsu na vrat ili ispod dojke..

Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018 №057 - crtež tetovaže hamsa - Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018. №062 - crtež tetovaže hamsa - Fotografija crteža tetovaže hamsa 20.10.2018 №067 - crtež tetovaže hamsa -

Mogućnosti tetovaža

Dodavanje različitih elemenata hamsi može utjecati na značenje tetovaže. Kada dodate oko u sredinu dlana, snaga vlasnika amajlije se povećava. Također nije rijetkost da ljudi s dubokom vjerom nauče tekst molitve. Često prikazuju ribu koja će zaštititi od zla oka. Hamsa u obliku dlana s dva prsta pomoći će otkriti seksualnost i pronaći sklad s njom.

Fotografije tetovaže hamsa – primjeri crteža od 20.10.2018

Gledaj video:

 Pripremili: miller_t135 (Miller Tatiana Igorevna)