Fotografija tetovaža

Fotografija tetovaže šarana

Ovdje možete vidjeti redovito ažuriranu kolekciju fotografija tetovaže šarana, pregledane mogućnosti crteža pomoći će stvoriti ideju o postojećim mogućnostima tetovaža, razmisliti o ideji vaše jedinstvene ideje za tetovažu. Više informacija ovdje:

  • Značenje tetovaže šarana
  • SKITKE ŠARANOVE TETUO

Fotografija tetovaže šarana - izvorni primjeri gotovih dizajna tetovaža

Fotografija tetovaže šarana – izvorni primjeri gotovih dizajna tetovaža

Sve najzanimljivije o crtežu i fotografiji tetovaže šarana

Tetovaže s prikazom karasa stekle su posebnu popularnost u istočnjačkim kulturama. Crtež se izvodi jarkim bojama na prsima, leđima, podlaktici i ramenu, boku i bedru. Takva tetovaža u crnoj boji gotovo se nikada ne nalazi. I muškarci i žene mogu postati vlasnici takvog uzorka. Tetovaža šarana, čije se značenje može tumačiti na različite načine, ima različita značenja u japanskoj i kineskoj kulturi..

Značenje tetovaže šarana u kineskoj kulturi

Smatra se morskim vladarom, stoga je jedno od značenja vodstvo, moć nad ljudima oko sebe. Ova se riba naziva i riba zmaj. Postoji legenda da će se ako šaran uspije prevladati tok žute rijeke i preplivati ​​je, tada će se pretvoriti u velikog i strašnog zmaja.

Karpa 2 Koi riba 2 Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №009 - crtež šarana tetovaža - Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №014 - crtež šarana tetovaža -

Karan je simbol koji može motivirati i inspirirati one koji si postavljaju velike ciljeve. Osoba, na čijem tijelu postoji takav crtež, blagoslivlja sebe da prevlada težak put. Šaran simbolizira sreću, uspjeh. Područje crteža također igra važnu ulogu, što je veće, lakše će se nositi s nadolazećim poteškoćama..

Karakere karakterizira stalno suprotstavljanje riječnom toku i borba za mjesto uzgoja. Suvremeno tumačenje takve tetovaže znači ljubav prema životu, snagu. Crtež prenosi nadu i velike planove za budućnost, štiti svog vlasnika od teških iskušenja.

Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №016 - crtež šarana tetovaža - Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №018 - crtež šarana tetovaža - Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №021 - crtež šarana tetovaža -

Značaj u japanskoj kulturi

Istočni ljudi karasa nazivaju dugoj jetrom koja je obdarena neovisnošću i hrabrošću. U stara vremena, karaš je značio muškost. Kad se rodio dječak, članovi obitelji su objesili deku na kojoj je bio prikazan šaran, kao da su sve obavijestili o ovom događaju. Međutim, s vremenom se tumačenje donekle promijenilo i sada japanski šaran znači obiteljsku dobrobit..

Šaran se često prikazuje u vodi, s lotosom, trešnjama, zmajem ili drugom ribom. Ponekad možete vidjeti hibrid u obliku karasa i zmaja..

Fotografija slike tetovaže šarana 19.10.2018 №053 - crtež šarana tetovaža - Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №068 - crtež šarana tetovaža - Fotografija crteža šarana tetovaža 19.10.2018 №069 - crtež šarana tetovaža -

Značenje tetovaže danas

Tetovaža šarana ima sljedeća značenja: bogato iskustvo, mudrost, vitalnost, duhovna snaga, istinitost, sreća, duševni mir. Ako postoji slika ribe koja se opire strujanju, tada se vlasnik takve tetovaže suočava s važnim izborom. Riba simbolizira rješenje problema. Ako tetovaža prikazuje 2 krstaša, to znači sretan brak, sklad u odnosima.

Tetovaže s ovom ribom prikladne su za svrhovite, odlučne, neovisne pojedince..

Fotografija tetovaže šarana – primjeri fotografija od 19.10.2018

Gledaj video:

 Pripremili: narita (Grivina Oksana Sergeevna)