Fotografija tetovaža

Fotografija amblema tetovaža

Jeste li pregledali mnoge albume, časopise, web stranice, temeljito proučili glavne smjerove tetoviranja, ali niste pronašli crtež koji odražava sve značajke vaše složene, kontradiktorne prirode? Morate li zaista odustati od ideje da se tetovirate? Naravno da ne.

Činjenica je da mnoge slike ne pripadaju nikakvoj određenoj vrsti tetovaža. Oni su heterogeni i prilično su uvjetno ujedinjeni u grupe. Nema kanona, strogih tradicija, jednom zauvijek fiksnih interpretacija, klasičnog i neklasičnog dizajna. Obojene i jednobojne, velike i male, duboko simbolične i razigrane – takve su tetovaže uvijek jedinstvene..

Znakovi tetovaža - svi primjeri na fotografiji

Znakovi tetovaža – svi primjeri na fotografiji

Amblematska slika može biti potpuno proizvoljna i ovisi samo o vašem ukusu. Na jeziku simbola govori o vašem karakteru, vašem svjetonazoru i stavu. Kao vlastiti znak, svoj amblem, možete odabrati bilo koji, čak i najneočekivaniji predmet – stol, vazu, tubu s kremom, limenu konzervu, mjesec, drvo, ljestve. Ako ste, kako se kaže, “začinjena sitnica” ili “žilava paprika”, navedite to u svojoj tetovaži. Prilično jednostavna, realistična slika ljute papričice govorit će o vama rječitije od najsofisticiranijih i najmodernijih tetovaža.

Tetovaže s grbom – zabava

Tetovaža “Zvijezda” može imati različita značenja: osjećaj vlastite individualnosti, odabranosti, vjera u san, želja da uvijek bude u centru pažnje, težnja prema gore itd..

Posebna je svjetlosna tuga, lirska melankolija u slici kaskade hladnih plavih zvijezda, djelomično zasjenjena i nadopunjena ornamentom jednostavnih uvijača. Udaljene azurno-srebrne zvijezde svjetlucaju na noćnom nebu, ali jutro ih skriva od očiju ljudi. Čini se da jutarnje svjetlo obasjava zvijezde crnom bojom, ali čak i kroz njega nastavljaju lagano titrati. I znamo da će s dolaskom noći zvijezde spustiti svoj crni veo i ponovno zasjati.

Često ne stavljaju posebno simbolično značenje u crtež zvijezda, već su ubodeni jednostavno zbog svoje ljepote ili uspješnog dizajna tetovaža..

Ako ste u redu sa svojim unutarnjim djetetom, napravite si tetovažu s omiljenom animacijom ili likom iz bajke. Osmislite svoj crtani film. Ne izgleda li mala zlatokosa djevojčica preslatko držeći zubima svoju omiljenu igračku??

Tetovaža s likovima iz bajki ne mora biti komična ili djetinjasta. Mnoge bajke, ako ih pogledate iz drugog kuta, bliske su i razumljive svijetu “odraslih”. Na primjer, Malvina i Pierrot, poznati nam od djetinjstva, imaju prilično kompliciran odnos, a njihova je ljubav prožeta tugom, pa čak i tragedijom. Takva vizija bajkovitih likova može se vrlo uspješno prenijeti u tetovažu. Hladne boje (plava, crna, ljubičasta, tamnocrvena) dat će slici tamnu boju, stvoriti osjećaj beznađa i unutarnjeg sloma. Lica junaka, izrađena na realističan način, s jedne strane, unose disonantnost u ovu već nipošto skladnu sliku, a s druge strane iz crteža uklanjaju posljednja obilježja bajkovitosti, djetinjstva..

Umjetnost tetoviranja živa je i zdrava i stalno se razvija. Možda, dok čitate ove retke, neki talentirani umjetnik tetovaža razvija novi jedinstveni stil koji će sutra eksplodirati uobičajene ideje o tetoviranju i natjerati čak i najvatrenije protivnike umjetnosti slikanja tijela da o tome govore drugačije..

fotografija tetovaže s amblemima od 15.08.2015

Iron Buzz tetovaže, andheri, mumbai;

pogledajte video s amblemima tetovaža

Možete gledati:

VRIJEDNOST AMBLEMA TATUTA

SKATICE S TATUTOM S EMBLEMOM