Foto af tatoveringer

Tatoveringsstil

Her kan du se tatoveringer med stil

Der er mange former for tatoveringer. Inden man beslutter sig for et valg, er det værd at se på eksempler på tatoveringer i forskellige stilarter. Dette katalog har samlet et stort antal sektioner med eksempler på færdige tatoveringer, der er lavet i en lang række forskellige stilarter. Det er ligegyldigt, om du henvendte dig til “old school” eller til værker i stil med realisme, du vil helt sikkert finde et værdigt eksempel på en sådan tatovering på et af billederne i sektionerne i dette galleri..

TATTOO STYLE CATALOG - oplysninger og fotoeksempler på tatoveringer i forskellige stilarter - alfabetisk katalog

TATTOO STYLE CATALOG – oplysninger og fotoeksempler på tatoveringer i forskellige stilarter – alfabetisk katalog

EN

WATERCOLOR, ANIME (anime),

B

 SORT ARBEJDE, BIOMEKANISK, KROPPKUNST, BAROK,

V

G

GLITTER, GOTHIC, GRAFIK,

D

 3D, DOTWORK,

E

 ÆGYPTISK,

F

Z

OG

TIL

CYBERPUNK,

L

LINWORK,

M

MINI, MEHENDI,

H

 NY SKOLE

O

 GAMLE SKOLE, ORGANISK, ORNAMENTAL, ORIENTAL,

NS

 PORTRÆT, POLYNESIEN,

R

 REALISME

MED

I SLAVISK STIL, “SANTA MUERTOS”, STEAMPUNK, SURREALISME,

T

TRIBEL, TRADITIONEL,

Har

F

 FANTASI

NS

  HENNA, ARTISTIC, HANDPOKE (Hand Poke), HORROR,

C

H

Chicano

NS

SCH

NS

NS

JEG ER

JAPANSK 

Fotos af tatoveringer i forskellige stilarter

Her kan du se tatoveringer lavet i forskellige stilarter. Vi præsenterer fotografier af værker i stil med old school, traditionel tatovering, realisme, sort arbejde osv. Galleriet kan være nyttigt for dem, der lige er begyndt at stifte bekendtskab med tatoveringsverdenen. Billeder valgt i samlingen hjælper dig med at vælge stilen på din fremtidige tatovering lettere..

Tattoo Styles – Find din!

I løbet af de mange århundreder med tatoverings eksistens er deres stilarter blevet dannet. Nogle stammer fra de sidste årtusinder, andre blev opfundet for nylig. I dag er en tatovering oftest et dekorativt element, og hver person skal finde sin egen genre for at være sikker på, hvordan tegningen vil se ud på kroppen. I denne artikel vil du stifte bekendtskab med de forskellige tendenser inden for tatoveringer og deres oprindelse samt finde din stil, der matcher karakteren.

 Realisme

Realismen dukkede op for ikke så længe siden, to århundreder siden. Han skiller sig markant ud på baggrund af andre stilarter, fordi hans hovedidé er plottets realisme. Som regel er der oftest tale om store tegninger, der er placeret på store dele af kroppen. Denne teknik giver dig mulighed for at placere absolut ethvert portræt eller billede på din krop, men vær forberedt på en lang søgning efter en passende tatovør. En tatovering i stil med realisme indeholder mange nuancer, og kun mesteren afhænger af dens sammensætning. Han skal være i stand til at overføre billedet fra skitsen til huden så præcist som muligt for at se realistisk ud. Vær forberedt på at bruge meget.

 Gammeldags

Hvem har ikke set “old school” tatoveringer nu? Dette er en traditionel tatoveringsstil, der tidligere blev udført af søfolk for at fange de begivenheder, der skete for dem på havet, deres kære og en lang række ting. Oftest er kort, havfruer, et anker, piger, roser, hjerter afbildet. Old school -tatoveringer udføres på deres egen måde: lyse farver, tyk sort omrids.

Læs mere

 Minimalisme

Nu vinder minimalistiske billeder mere og mere popularitet blandt unge mennesker. Disse tatoveringer er ikke så komplicerede i teknikken, de kan være små i størrelse, de ser enkle og smukke ud. De fleste af billederne i denne stil er i sort. Oftest skildrer de blomster, geometriske symboler, dyr.

 Prikarbejde

Dotwork er en sammensætning lavet punkt for punkt. De stammer fra huletegninger lavet af afrikanere længe før vores æra. Tatoveringer kræver stor dedikation og dygtighed, for begyndere er det ikke altid muligt, du skal være i stand til korrekt at bygge symmetri for at få et sammenhængende plot. Dette er normalt en stor tegning med geometriske motiver og mønstre..

 Grafik

En anden ikke-standardiseret måde at anvende en tatovering på er grafik. Det udføres ved hjælp af skyggeteknikken, absolut hele tegningen består af streger. I grafiske tatoveringer er der ingen farvepalet, selv med mørke nuancer – alt er udført i rig sort. Tegningen kan ikke være glat, den har altid klare linjer og konturer. Oftest kan du se tatoveringer med blomster, dyr, mønstre. Men listen over ideer slutter ikke der, absolut enhver tegning kan placeres på kroppen, men hver vil se interessant og original ud.

 Sortarbejde

Blackwork-stil tatoveringer tiltrækker altid opmærksomhed på grund af deres ikke-standardidee, nemlig det komplette maleri af et område med sort. De ser minimalistiske og smukke ud, kræver ikke kompleks skitsering og er normalt lavet i form af geometriske former og mønstre..

 Akvarel

Ikke-standard akvarel tatoveringer med romantiske motiver er meget populære blandt piger. Det unikke ved akvareltatoveringer ligger i deres abstraktitet, de efterligner fuldstændigt en akvareltegning. Som du forstår, tages der en lang række farver og en lang række emner for at skabe dem..

 Papirkurv polka

Stil til ægte vovehals! Navnet afspejler fuldstændigt hele essensen af ​​tegningerne, da skrald er oversat fra engelsk som “skrald”. Men i ideen om tatoveringer har dette ord en figurativ betydning, da der ved hjælp af papirkurven skabes frastødende og til tider skræmmende motiver. Kranier, død, gotisk er afbildet af mestre i sorte og røde toner på store områder af kroppen.

 Østlig stil

Fra navnet kan det forstås, at disse tatoveringer kom til os fra øst og kendetegnes ved deres subtilitet og elegance. I mange år har orientalske motiver været meget populære blandt mennesker: farverige tegninger af drager, lotuser, samurai og storke ser fascinerende ud på kroppen. Dette er et stort plot med mange detaljer, som du vil overveje for evigt..

 Geometri

Det er umuligt ikke at nævne en så populær stil som geometri. Geometriske tatoveringer er populære blandt tatovører, og kun en virkelig talentfuld kender af deres håndværk vil være i stand til at fuldføre en original komposition. De er ikke komplicerede, men på samme tid ser de smukke og smagfulde ud..

 Ny skole

Vores artikel lukkes af tatoveringer på “New School”, i modsætning til Old School’s stil. Dette er en nyhed i kunstverdenen, og de dukkede op i firserne af forrige århundrede. I modsætning til Old School har tatoveringer på ny skole en større dybde af farve, volumen, teknikken er mere interessant og unik her. Hovedtegningerne er tegneseriefigurer og tegneseriefigurer.

Tag valget af en fremtidig tatovering seriøst, afvej fordele og ulemper, rådfør dig med pårørende og tatovører. Beslut, hvad du virkelig vil præge din krop for livet, og hvis det ikke ligner en fængselstatovering. Fokuser på din smag og følelser, og spar heller ikke penge for gode mestre, da kun fagfolk kan garantere dig en tegning i høj kvalitet.

Se videoen:

Tekst udarbejdet: dean_moon (Kalinina Dina Mikhailovna)