Foto af tatoveringer

Tatovering på foden til kvinder

Se tatovering på foden til kvinder

På denne side kan du se fotos om emnet tatovering på foden til kvinder. Kvinder rammer meget ofte tatoveringer på deres fødder, oftere end mænd. Dette sted vælges som regel af piger, der ønsker at få en tatovering, men samtidig af en eller anden grund ikke ønsker det eller ikke kan få det andre steder. Ofte har piger alle slags indskrifter på fødderne og i ord. Hvis du har et lignende ønske, skal du være forsigtig.

WOMAN'S FOOT TATTOO - eksempel på billedet

Meget ofte helbreder indskrifterne på foden ikke godt og ser ikke den bedste måde ud. Sagen er, at på grund af konstant kontakt med skoene under helingsprocessen kan noget af malingen simpelthen komme ud af huden, hvilket vil føre til huller og gøre farven ujævn. Sandsynligheden for en grim tatovering øges, når den kommer tættere på sålen. Det vil sige, at jo tættere indskriften er på sålen, jo mere sandsynligt vil den heles dårligt..

Billeder af kvindelige fodtatoveringer

I dette galleri kan du stifte bekendtskab med alle slags tatoveringer på foden. Blandt fotografierne kan du se både inskriptioner og små kompositioner lavet i forskellige stilarter..

Billeder af kvinders tatoveringer på foden fra 25/04/2015

Fodtatoveringer til kvinder

Du kan se:

VÆRDI AF TATTOO PÅ FODKVINDER

TATTOO SKETSER KVINDSFOD