Foto af tatoveringer

Tatovering af rådyr

Her har vi samlet til dig rådyr tatovering designs – galleri helt nederst på siden. De præsenterede tegninger kan bruges til overførsel til kroppen i form af en tatovering eller tages som grundlag for behandling og oprettelse af din egen, unikke version af tatoveringen. Flere tematiske oplysninger her:

  • Hjorte tatovering betydning
  • Foto af hjorte tatovering

Hjorte tatoveringsskitser - samling af tegninger og information

Hjorte tatoveringsskitser – samling af tegninger og information

Hjorte tatoveringsskitser – alt det sjove ved tegningen

Indhold:

  1. Total værdi
  2. Betydningen af ​​Deer -tatoveringen hos mænd
  3. Betydningen af ​​Deer -tatoveringen hos kvinder
  4. Fængselsfortolkning
  5. Samling af skitser til tatovering med et rådyr

Total værdi

Hjorten er en af ​​de ædleste skovboere. Derfor, hvis du ser på den generelle betydning, er ord som frugtbarhed, overflod af noget, styrke, loyalitet, mod og mod forbundet med hjorten. Voksne hanhjorte er et symbol på solrig overflod, og nogle mennesker sammenligner deres smukke og forgrenede gevir med verdenstræet og solens stråler. Derudover symboliserer hjorte fødslen af ​​noget nyt og smukt. Denne mening opstod i forbindelse med deres evne til at skifte horn. Rådyr krediteres også med medicinske egenskaber, da de er de vigtigste hjælpere til at finde medicinske urter..

rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №006 - skitse tatovering rådyr -

rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №009 - skitse tatovering rådyr - rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №010 - skitse tatovering rådyr - rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №011 - skitse tatovering rådyr -

Hos mænd

For at bestemme betydningen af ​​en tatovering hos mænd skal man først og fremmest overveje det fra forskellige folks synspunkt, da dette symbol får forskellige betydninger for et bestemt folk. Så blandt de gamle indianere blev rådyret betragtet som et helligt dyr. De fremstillede ham som to-face og lagde en dyb mening i dette. På den ene side blev ejeren af ​​en hjorte tatovering betragtet som en fremragende elsker, og på den anden side en modig og modig kriger. På grund af denne betydning er denne tatovering naturligvis mere velegnet til mænd. I øvrigt ligner japansk mytologi den indiske mytologi, da både her og der er et rådyr et dyr, der erobrer ondskaben. Kun med den forskel, at de japanske hjorte af hensyn til sejren ikke bruger fysisk kraft, men bruger intelligens og opfindsomhed. Derfor, i Japan, personificerer dette dyr lys, venlighed og fred. Derfor blev det antaget, at et møde med en hjorte ville bringe en person held og lykke, og en hjortetatovering på hans krop ville bringe et frodigt liv og familiens velbefindende. Desuden betegner billedet af en hjort på en mands krop ifølge orientalske skikke processen med at rense sjælen, sindet og erhvervelse af høje moralske principper.

rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №007 - skitse tatovering rådyr -

rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №012 - skitse tatovering rådyr - rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №014 - skitse tatovering rådyr - rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №015 - skitse tatovering rådyr -

Blandt kvinder

Blandt de unge damer er der også dem, der kan lide at “proppe” en hjorte -tatovering på deres kroppe. Men i dette tilfælde vil værdien ændre sig dramatisk. Hvis en pige valgte en sådan tatovering for sig selv, tyder det på, at hendes ejer har en fin mental organisation. Sådanne piger er hengiven til deres soulmate og er altid på vagt over for nye bekendtskaber. Og hvis en pige valgte en tatovering af en ung hjort, betyder det, at hendes natur er præget af barnlig naivitet og spontanitet..

Under alle omstændigheder er en hjorte tatovering perfekt til både mænd og kvinder..

rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №008 - skitse tatovering rådyr -

rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №025 - skitse tatovering rådyr - rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №024 - skitse tatovering rådyr - rådyr tatovering skitse 02/23/2019 №035 - skitse tatovering rådyr -

Fængselsfortolkning

Men folk, der er på steder, der ikke er så fjerne, har givet betydningen af ​​denne tatovering en helt anden nuance. I dette tilfælde spiller tatoveringens placering på menneskekroppen en vigtig rolle. Så hvis dyret er afbildet i bevægelse, kan dette indikere et ønske om hurtigt at være fri. På den anden side kan denne tatovering indikere tilstedeværelsen af ​​en æreskodeks i dens bærer, der opfører sig nobelt og generøst over for andre mennesker. Men hvis vi taler om generelle træk, så kan denne tatovering betyde, at en person tidligere tjente tid i de nordlige dele af landet..

Hjorte tatoveringsskitser – eksempler på tegninger fra 02/23/2019 (167 skitser)

Se videoen:

Forberedt af: laiu1600 (## FIO ##)