Foto af tatoveringer

Tatovering af Alexander Emelianenko

Her kan du finde ud af alt om tatovering Alexander Emelianenko, se fotoeksempler på tegninger, find interessante fakta om deres betydning, betydning, fortolkning, træk og historie med udseende på kroppen.

Tatovering af Alexander Emelianenko - betydningen af ​​tegninger og fotoeksempler på tatoveringer

Tatovering af Alexander Emelianenko – betydningen af ​​tegninger og fotoeksempler på tatoveringer

Alexander Emelianenkos tatovering – alt det mest interessante

Det er svært at forestille sig en berømt person uden en tatovering, og atleter er ingen undtagelse. Nogle søger på denne måde at fange et billede på kroppen, der symboliserer en vigtig begivenhed i livet eller et minde om en stærk oplevelse, andre – at skildre en anden præstation, andre, der betragter dette som et godt tegn, og dermed forsøge at efterlade en bestemt amulet på deres legeme. Alexander Emelianenko er en berømt atlet, MMA -fighter, en meget farverig mand med mange tatoveringer på kroppen. Det er svært at forestille sig en del af kroppen, der ikke er “skitseret” af en tatovering.

Men specificiteten af ​​atletens tatoveringer er sådan, at kun kriminelle kan læse dem..

 “Stjerner og edderkoppespind”.

I alt har Emelianenko ottekantede stjerner 4: 2 under knæskallerne og 2 under skuldrene. Det første betyder fornægtelse og ulydighed (vil ikke knæle for nogen), andre svarer også til fængselslove og taler om benægtelse af alle love. På atletens skuldre er der et edderkoppespind som tegn på fængselsstængerne. En anden “nezekovskaya” afkodning af tatoveringen – standhaftighed, hengivenhed til ens overbevisning, ulydighed. Over stjernerne på Alexanders skuldre er skyer nu fulde af skyer – et tegn på useriøsitet og kærlighed til frihed.

Indskriften på fodsålerne – “gå efter sandheden – gnid til røv” – kræver ikke kommentar.

Foto af tatovering Alexander Emelianenko 25.11.2018 №039 - tatovering Emelianenko -

Kirkekupler.

Afkodningen er utvetydig: hvor mange kupler – så mange overbevisninger, hvor mange vinduer i katedralen – dette er udtrykket. Det betyder, at Sasha havde to domme: i 3 år og i et år..

Pirat -tatoveringen siger, at dens ejer kraftigt nægter civile love og accepterer røveri og andre ulovlige handlinger. Generelt taler piraten på kroppen ordrigt om sin herres farlige livsstil og hans aggressive natur..

En dolk påføres normalt på kroppen af ​​røvere, hvilket indikerer en modvilje mod lovens og ordenens og lovens tjenere.

Bæreren af ​​gravkorset mistede nogen i nærheden af ​​ham under fængslingen.

Bøddel – symbolet siger, at han altid vil hævne sig på gerningsmanden og ære tyvenes lov. Bæreren af ​​en sådan tatovering vil ikke forblive i gæld …

Foto af tatovering Alexander Emelianenko 25.11.2018 №038 - tatovering Emelianenko -

“GOTT MIT UNS”.

Dette SS -slogan – “Gud er med os” – taler om uforsonlighed over for myndighederne og mistillid til hans retfærdighed.

Sætningen “Giv mig en returbillet i min ungdom, jeg betalte fuldt ud for turen” og tatoveringen Barnet i kronen “prikker” næsten alle, der tjener tid i VTK for mindreårige.

Flagermusene.

Atleten har flagermus på ryggen, og hvilken værdi han lagde på dem (åndelig, fysisk eller materiel rigdom) er kun kendt for ham.

Dødsbillede.

Den største tatovering på bagsiden. Atleten forsøger igen at bevise, at han ikke er bange for døden og ser fare i ansigtet.

Den ortodokse amulet på brystet “Herre Jesus Kristus, Guds Søn, forbarm mig over en synder”, fremstillet på Athos, taler klart om fromhed og omvendelse..

Den mest “friske” tatovering på brystet af en fighter. Dette er slaget ved Peresvet med Chelubey (Slaget ved Kulikovo), hvis betydning han ikke kommenterede.

Foto af tatovering Alexander Emelianenko 25.11.2018 №007 - tatovering Emelianenko -

Foto af tatovering Alexander Emelianenko 25.11.2018 №033 - tatovering Emelianenko - Foto af tatovering Alexander Emelianenko 25.11.2018 №035 - tatovering Emelianenko - Foto af tatovering Alexander Emelianenko 25.11.2018 №027 - tatovering Emelianenko -

Der er meget snak om historien og årsagerne til at anvende visse tatoveringer på kroppen af ​​en berømt atlet, men de siger ikke endnu mere. De fleste af dem har kriminelle overtoner. I dette tilfælde siger Alexander, at deres mål er at skræmme fjenden. Andre er bare æstetisk tiltalende for Emelianenko. Hvad tatoveringer af Alexander Emelianenko virkelig betyder, er nogens gæt.

Tatovering Alexander Emelianenko – fotoeksempler fra 25.11.2018

Se videoen:

Forberedt af: oxanaalexandrov (## FIO ##)