Foto af tatoveringer

Mehendi på brystet (henna tegninger)

Her kan du se et foto af mehendi på brystet (henna tegninger), lære om funktionerne, muligheder, historie, betydning og betydning af tegningerne, få tips om anvendelse og pleje.

Mehendi på brystet (henna tegninger) - information og fotoeksempler på færdige tegninger

Mehendi på brystet (henna tegninger) – information og fotoeksempler på færdige tegninger

Mehendi på brystet (henna tegninger) – alt det sjove

Mehendi på brystet kan understrege seksualitet, elegance af former og originalitet hos en kvinde. En sådan tegning er velegnet som en prøveversion af en tatovering eller overførsel af mig selv.

Mehendi fakta.

Det er ingen hemmelighed, at mehendi udføres med henna, som er et naturligt råmateriale. Det opnås ved at behandle bladene på Lavsonia -træet. Det er forbudt at bruge mehendi -hårfarve, men kvinder anvender denne metode, som kan skade brystets sarte hud. Der er ingen skadelige stoffer i sammensætningen af ​​et naturprodukt specialiseret til disse mønstre, tværtimod blødgør det, nærer, forynger huden og behandler endda dermatologiske sygdomme.

foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №032 - Mehendi -bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №034 - Mehendi bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №035 - Mehendi -bryst -

Imidlertid kan ikke alle lide den mulige brune, orange-røde nuance af naturlig henna, som forråder tatoveringens falskhed. Til dette formål købes færdige sorte løsninger. Andre farver er også tilgængelige, men det anbefales ikke at købe dem på grund af mangel på information om deres fremstilling.

Nogle damer, der udfører mehendi fra lavkvalitets, ikke certificerede råvarer, bliver skønhedsgidsler, når deres dekolletéområde bliver til en mark, der er overstrøet med irritation og pletter, og endnu værre med en kemisk forbrænding og et ar.

Vi drager en konklusion! Det er nødvendigt at kontakte kun betroede håndværkere ved hjælp af kvalitetsprodukter fra pålidelige producenter.

foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 11/30/2018 №036 - Mehendi bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 11/30/2018 №037 - Mehendi bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №038 - Mehendi -bryst -

         Derudover afhænger henna -pigment af:

 1. selve pastaen;
 2. steder under hensyntagen til, at farven på brystet altid vil være lysere end på andre dele af kroppen;
 3. kontaktens varighed
 4. hudtype og personlighed.

Det er vigtigt at vide, at billedet efter påføring falmer lidt, den næste dag mørkner det, og først efter to dage dannes den sidste nuance. Derfor er det ikke tilrådeligt at fugt tegningen, smøre med olie og cremer i 48 timer.

Minus mehendi på brystet er bærbarhedstiden, der spænder fra tre dage til en uge.

Plus i zonens storhed, hvor det er muligt at placere både små og megavolumetriske billeder.

Før du maler, skal du tage et objektivt kig på halsudskæringen. Med sløvhed, rynker, sagging og andre mangler vil denne procedure kun forværre situationen ved at åbne alle dine ulemper for at se.

foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №040 - Mehendi -bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №042 - Mehendi -bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №043 - Mehendi -bryst -

Populære kvindelige tegninger.

Modige damer er i stand til at anvende mehendi på brystet, og valget af mønster skal tages bevidst.

De mest almindelige symboler er:

 • Lotus er et tegn på kvindelighed, sjælens subtilitet;
 • Vinger – livets frihed, renhed, kærlighed, tilstedeværelsen af ​​en skytsengel;
 • Månen og månen taler om en kvindes skønhed;
 • Rose betyder jomfruelighed;
 • Fiskene angiver lidenskab, erotiske beskeder;
 • Peger lige hengivenhed til deres halvdel;
 • Tridenten er feminin;
 • Sekskantet stjerne – harmoni mellem livspartnere.

Almindelige tegninger i form af katte, fugle, sommerfugle og buer, hieroglyffer, inskriptioner og kinesiske tegn.

foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 11/30/2018 №075 - Mehendi bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №076 - Mehendi -bryst - foto af Mehendis tegning på det kvindelige bryst 30/11/2018 №082 - Mehendi -bryst -

Herre mehendi.

Mænd er mindre tilbøjelige til at anvende tegninger til denne del, men der er nogle, der derved forårsager samfundet, forråder deres uforskammethed. Almindelige billeder:

 • Ugle – visdom, viden;
 • Navnebogstaver;
 • Vinger, der betyder at slippe af med hverdagen;
 • Ulv, løve, tiger, der hver især betyder deres eget hellige koncept;
 • Drømmefanger – beskytter mod onde kræfter.

Maleriet på brystet tiltrækker øjnene, gør hverdagen til en ferie, ejeren af ​​billedet fra en almindelig person til et individ, specielt og unikt.

Mehendi på brystet (henna tegninger) – fotoeksempler på tegninger fra 30/11/2018

Se videoen:

Forberedt af: annadanilina (Danilina Anna Evgenievna)