Foto af tatoveringer

Kompas tatovering betydning

I materialet vil vi analysere kompas tatovering betydning, historie og funktioner i dette tatoveringsdesign. Hvis du virkelig tænker og kommer til at få en tatovering med et kompas, foruden nyttig information, foreslår vi, at du gør dig bekendt med sektionerne:

  • Foto af færdige kompasstatoveringer
  • Skitser til kompasstatovering

Betydningen af ​​en kompasstatovering - et eksempel på billedet

Betydningen af ​​en kompasstatovering – et eksempel på billedet

Hvad er kompasstatoveringens betydning, historie og betydning

Der er et stort antal sorter af kompasstatoveringer og fortolkninger af dets betydning. Samtidig er dette billede ret sjældent i de senere år, men udsøgt og yderst kunstnerisk. Dette tegn indeholder et dybt semantisk indhold. Alle kan finde symboler for sig selv, der resonerer med deres indre verden og karakter. Der er tre typer billeder og betydningen af ​​tatoveringen “Kompas”:

– Runisk, keltisk billedtype.

– Lo Pan – gammel kinesisk.

– Magnetisk, mere moderne kompasbillede.

1. Runetype af billede, den såkaldte skandinaviske, betyder – at finde en vej, gå fremad, valgfrihed. Det menes, at Runerne har en magisk betydning, og hjælper ejeren af ​​denne tatovering med ikke at komme på afveje i livet, vil hjælpe med at finde en vej ud af livets vanskeligheder. Det vides, at dette skilt nød særlig respekt blandt de gamle krigere og sejlere – vikingerne..

Betydningen af ​​kompasstatoveringen 3 Kompas tatovering betyder 5 Kompasstatovering betyder 1

2. Gamle kinesere, bedre kendt som Luo Pan, tolkes som et af de mest vanskeligt at forstå geometriske tegn og symboler i billedet. Baseret på praksis med Feng Shui. Det er en integreret del af kulturarven i den kinesiske civilisation. Luo Pans tatovering fungerer som et symbol på bevægelse fremad og indre sikkerhed, troskab og fastholdelse, ønsket om viden.

3. Almindelig, den mest moderne magnet med en vindrose, personificerer tilhørsforhold til det maritime erhverv, kærlighed til frihed og rejser, loyalitet, dedikation og bevægelse på den tiltænkte kurs. De siger – “Trofast som en kompassnål mod nord.” I tatoveringen bruges kompassets billede sammen med andre elementer af det marine tema – ankre, kort, rat osv..

Hvad kan et kompas betyde i en tatovering??

Sammenfattende ovenstående bemærker vi, at tatoveringer med billedet af et kompas bærer en dyb semantisk belastning. Fremhæver en persons bedste kvaliteter, såsom – målbevidsthed, loyalitet, bestandighed, ufleksibilitet, styrke og viden.

Populære mulighederkompas tatovering

kompas tatovering

kompas tatovering på håndleddet

kompas og korttatovering

kompas tatovering

Oftest vælges “Kompas” -tatoveringen af ​​mænd med en viljestærk karakter, marine erhverv, elskere af rejser og eventyr. Mindre ofte bruges denne tatovering af kvinder, der ønsker at understrege deres loyalitet og fastholdelse..

Kompas tatovering betyder 2Kompas tatovering betyder 2Kompasstatovering betyder 1Kompasstatovering betyder 1Betydningen af ​​en kompasstatovering - et eksempel på billedetBetydningen af ​​en kompasstatovering – et eksempel på billedethvad betyder kompasstatovering 1hvad betyder kompasstatovering 1Kompas tatovering betyder 5Kompas tatovering betyder 5Kompasstatovering betyder 4Kompasstatovering betyder 4Betydningen af ​​kompasstatoveringen 3Betydningen af ​​kompasstatoveringen 3

Valget af en tatovering bør nås langsomt, eftertænksomt og bevidst, og kun stole på din krop til en rigtig mester.

Du kan se:

SKETCHES TATTOO COMPASS

FOTO TATTOO MED KOMPAS