Foto af tatoveringer

Hjorte tatovering betydning

Hjorte er stærke, smukke og ædle dyr. Siden oldtiden har hjorte vakt beundring og respekt blandt mennesker takket være deres stolte gangart og lyse billede..

Hjortetatoveringens betydning, historie og betydning

Blandt de mange betydninger af en hjortetatovering er der også en mystisk – dette dyr er undertiden identificeret med livets træ, da hornene på en hjorte i deres form ligner træernes krone. Derudover er hjorten undertiden afbildet som at trampe en slange i jorden, hvilket symboliserer sejren for de gode kræfter over det onde. Hvad der ikke er særegent hjort tatovering betydning?

Varianter af betydningen af ​​en tatovering med et mønster af et rådyr

Et eksempel på en tatovering med et rådyr på en mands skulder.

I forskellige folks myter og sagn var hjorten gudernes sendebud. I den kristne religion er der et billede af et rådyr med et kryds mellem hornene. Et sådant billede blev betragtet som et budskab eller endda en legemliggørelse af Gud. Desuden kan billedet af et rådyr ofte findes i religiøse billeder som et symbol på ærbødighed..

Det var de amerikanske indianere, der korrelerede billedet af et rådyr med livets træ og betragtede billedet af dette dyr som et symbol på livets cykliske natur. Hjorten rummer alle de mest positive og ædle kvaliteter, derfor understreger en tatovering med sit billede den persons venlige og retfærdige disposition, evnen til empati og kærlighed.

Foto af en hjorte tatovering til en mand

Et par eksempler på hjorte tatoveringer.

Også ofte symboliserer en hjorte tatovering ensomhed og maskulin styrke. Det er perfekt for rejsende, da det er et symbol på en vandrer..

I mytologien om de gamle grækere og romere var rådyret budbringeren for jagtens gudinde – Artemis. Blandt maya -stammerne blev hjorten identificeret med jagtens gud, til hvem ofre blev dedikeret, kendetegnet ved deres grusomhed..

Repræsentanterne for de gamle keltere havde en særlig holdning til livet, de benægtede eksistensen af ​​død og troede på genfødsel af menneskesjælen. Kelterne betragtede hjorten som et af de ældste dyr, der lever på jorden, derfor var det et symbol på lang levetid og genfødsel..

Blandt de østlige folk er der også en særlig holdning til det ædle dyr. For dem er det et symbol på velstand og held og lykke, derfor menes det, at en tatovering i form af et rådyr bringer velstand til sin bærer og tiltrækker lykke. I Japan er billedet af en hvid hjort især æret som et symbol på visdom og levetid..

Et eksempel på en tatovering med et rådyr til en pige

Billedet viser en tatovering med et mønster af et rådyr, som påføres kvinders ben.

Hjortetatoveringen er et karakteristisk symbol for mennesker, der er engageret i forskellige former for kreativitet. På grund af deres yndefuldhed og skønhed er disse dyr meget ofte forbundet med musik, poesi og andre former for kunst..

En hjorte tatovering er perfekt til selvsikre, rolige mennesker, vil give originalitet til sin bærer, blive en guide på livets vej.Denne tatovering er mere velegnet til mænd, men kvinder vælger også nogle gange en hjorte tatovering for at understrege deres personlige egenskaber og hævder sig selv.

Du kan se:

HJERTETATO SKETSER

FOTO TATTOO HJORT