Foto af tatoveringer

Henna tatoveringer

Se henna -tatoveringer

Henna tatoveringer er midlertidige billeder påført huden. Til dette bruges henna -planten. Dette hudmaleri kaldes også mehndi. Levetiden for en sådan midlertidig tatovering er ikke lang. I nogle tilfælde kan billedet leve op til tre uger. Oftest påføres sådanne billeder af kvinder, og oftest anvendes de på børsten og håndfladen. Normalt har henna -maleri form af forskellige mønstre og ornamenter. Dette midlertidige undertøjsmønster kan hjælpe dig med at beslutte, om du har brug for en fuld tatovering eller ej.?

Eksempler på færdige henna -tatoveringer

På billedet, kvindelige hænder med klassiske henna -mønstre

Fotos henna tatoveringer

Vi gør dig opmærksom på et udvalg af fotografier, der viser bærbare henna -tegninger. Sådan en “pseudotatovering” kan være det første skridt mod en fuldgyldig, permanent tatovering. Se nærmere på hennaværket. Måske vil du passe på noget selv blandt dem..

foto fra 19.09.2014

Hænder med henna tatoveringer Billedet viser et eksempel på en henna -tatovering på håndfladerne Henna tatovering på bagsiden Et eksempel på en henna -tatovering på bagsiden – tegning med en fugl Henna tatovering på maven på en gravid kvinde Et eksempel på en henna -tatovering, der udføres på en levende gravid kvinde – tegning: et træ uden løv og en fugl En variant af en henna -tatovering på en kvindes hånd Billedet viser et eksempel på arbejdet med en henna -tatovering på en kvindelig hånd

Du kan se:

VÆRDIEN AF HENNA TATTOO

SKETSER AF TATTOO HENNA