Foto af tatoveringer

Foto af tomahawk tatovering

Her kan du se foto af tomahawk tatovering, du vil lære interessante ting om funktionerne og mulighederne for tegninger, du vil kunne vælge grundlaget for at skabe din unikke tatovering. Mere information her:

  • Betydningen af ​​tomahawk -tatoveringen
  • Skitser af tomahawk -tatovering

Foto af tomahawk tattoo - en samling eksempler på færdige tatoveringer

Foto af tomahawk tattoo – en samling eksempler på færdige tatoveringer

Alt om mulighederne for tegning og foto af tomahawk -tatoveringen

Betydning af ordet tomahawk.

Tomahawk er en økse, der blev brugt i oldtiden af ​​indianerne, der boede i Amerika. Dette våben ser smukt ud, men samtidig skræmmende..

Dette er et våben, der var lavet af sten. Det var sikkert fastgjort til en pind. Indianerne kaldte bogstaveligt talt det resulterende våben, hvad de skar. Denne egenskab blev ikke kun et våben til at besejre fjenden, men også et middel til at beskytte børn og kvinder. Med tiden begyndte de at gøre ham ud af jern, og hans våbenskvaliteter steg. Og det er også værd at bemærke, at tomahawk bruges som et våben selv nu, fordi nogle lande har taget det som et våben..

Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №116 - foto Tomahawk tattoo -

Foto af tegning Tattoo tomahawk 06.11.2018 №122 - foto Tomahawk tattoo - Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №114 - foto Tomahawk tattoo - Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №111 - foto Tomahawk tattoo -

Hvordan tomahawks kom til den moderne verden?

Indianerne var konstant i krig. Det var ikke bare en besættelse, det blev meningen med deres liv. Derfor var indianerne aktive mennesker..

Selv moderne mænd har bevaret denne aktivitet og energi. Selvom de ikke kan ride på heste, jagte fjender og brænde våben, kan de stadig bruge al deres energi på de daglige aktiviteter. En tomahawk -tatovering vil understrege deres tørst efter handling. Et lignende billede passer til mænd, der er tålmodige, reserverede, modige og selvsikre. Derudover giver tegningen dig mulighed for at indse, at handlinger er korrekte, standhaftighed og stor viljestyrke..

Hvad betyder tatovering?

En tomahawk -tatovering betyder, at en person har stor fysisk og åndelig styrke. Men betydningen af ​​en tatovering er meget bred. Det hele afhænger af, hvordan tomahawk er afbildet.

Foto af tegningen Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №108 - foto Tomahawk tattoo -

Foto af tegningen Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №107 - foto Tomahawk tattoo - Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №098 - foto Tomahawk tattoo - Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №094 - foto Tomahawk tattoo -

Hvis tatoveringen er i formen:

  1. Våben – en dominerende, krigerisk, stærk, modig og fair mand.
  2. Arbejdsværktøjer – en hårdtarbejdende person, klar til at påtage sig det sværeste arbejde, altid klar til at hjælpe andre. Men samtidig glemmer han ikke, at tomahawk først og fremmest er designet til at bekæmpe fjender..
  3. Våben og inskriptioner – en person er altid ansvarlig for de ting, han sagde, er klar til at støtte med ord og hjælper altid i problemer.
  4. Bekæmp enheder på begge sider af våbnet – det er i stand til at beskytte en person mod fjenden. De, der tør skade en person, bliver nådesløst henrettet.

Men tomahawken kan ikke kun bruges som et våben, der besejrer fjender, men også som en beskyttende amulet.. For eksempel:

  1. Hvis du skildrer en tomahawk med to blade, eller krydser flere våben på én gang.
  2. Hvis du tatoverer din arm eller skulder.
  3. Tilføj et dyr til tatoveringen (mytisk), eller et billede af en dyrpote.

Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №017 - foto Tomahawk tattoo -

Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №085 - foto Tomahawk tattoo - Foto af tegning Tattoo Tomahawk 06.11.2018 №002 - foto Tomahawk tattoo - Foto af tegning Tomahawk tattoo 06.11.2018 №004 - foto Tomahawk tattoo -

Men der er tidspunkter, hvor en tatovering kan tiltrække problemer eller problemer. Dette sker, hvis du tilføjer et mønster, der er forbundet med ild..

Der er også en farvebegrænsning. For det meste bruger de sort eller mørkegrå (du kan tilføje et par andre farver, men det meste af tatoveringen skal være i en mørk tone). Disse farver kan understrege, at en mand er krigerisk og stræber efter grusomhed..

Bemærk. Tomahawk betragtes som et rent maskulin tegn. Det understreger styrke og pålidelighed.

Foto af en tomahawk -tatovering – tegningseksempler fra 11/06/2018

Se videoen:

Forberedt af: vitaliy-2018 (Voronov Vitaliy)