Foto af tatoveringer

Foto af tatovering af crucian carp

Her kan du se den regelmæssigt opdaterede samling foto af karpetatovering, de gennemgåede muligheder for tegninger hjælper med at skabe en idé om eksisterende tatoveringsmuligheder, tænk over ideen om din unikke idé til en tatovering. Mere information her:

  • Betydningen af ​​karpetatoveringen
  • SKETSER AF CARP TATTOOEN

Foto af en tatovering fra en crucian carp - originale eksempler på færdige tatoveringsdesigner

Foto af en tatovering fra en crucian carp – originale eksempler på færdige tatoveringsdesigner

Alt det mest interessante om tegningen og fotoet af tatoveringen fra crucian carp

Tatoveringer, der skildrer crucian carp, fik særlig popularitet i orientalske kulturer. Tegningen udføres i lyse farver på bryst, ryg, underarm og skulder, side og lår. Sådan en tatovering i sort findes næsten aldrig. Både mænd og kvinder kan blive ejere af et sådant mønster. Crucian carp -tatoveringen, hvis betydning kan tolkes på forskellige måder, har forskellige betydninger i japanske og kinesiske kulturer..

Karp tatovering betyder i kinesisk kultur

Han betragtes som en søhersker, derfor er en af ​​betydningerne lederskab, magt over menneskene omkring ham. Denne fisk kaldes også dragefisk. Der er en legende om, at hvis crucian -karpen kan overvinde strømmen af ​​den gule flod og svømme hen over den, så vil den blive til en stor og frygtelig drage.

Carpa 2 Koi fisk 2 Foto af tatovering karper tegning 19.10.2018 №009 - tatovering karper tegning - Foto af en tatovering karper tegning 19.10.2018 №014 - tatovering karpe tegning -

Krydderkarpe er et symbol, der kan motivere og inspirere dem, der sætter sig enorme mål. En person, på hvis krop der som sådan er en sådan tegning, velsigner sig selv for at overvinde den vanskelige vej. Crucian carp symboliserer held og lykke. Tegningens område spiller også en vigtig rolle, jo større det er, jo lettere bliver det at klare de kommende vanskeligheder..

Crucian karper er kendetegnet ved konstant modstand mod flodstrømmen og kampen om et ynglested. Den moderne fortolkning af en sådan tatovering betyder kærlighed til livet, styrke. Tegningen formidler håb og store planer for fremtiden, beskytter sin ejer mod vanskelige prøvelser.

Foto af en tatovering karper tegning 19.10.2018 №016 - tatovering karper tegning - Foto af en tatovering karper tegning 19.10.2018 №018 - tatovering karpe tegning - Foto af en tatovering karper tegning 19.10.2018 №021 - tatovering karpe tegning -

Betydning i japansk kultur

Østlige mennesker kalder crucian carp en langlever, som er udstyret med uafhængighed og mod. I gamle dage betød crucian karper maskulinitet. Da en dreng blev født, hang familiemedlemmer ud af et tæppe, hvorpå en crucian karpe var afbildet, som om de informerede alle om denne begivenhed. Men med tiden har fortolkningen ændret sig noget, og nu betyder den japanske karpe familiens velbefindende..

Krydderkarper er ofte afbildet i vand med lotus, kirsebær, drage eller andre fisk. Nogle gange kan du se en hybrid i form af en crucian karpe og en drage..

Foto af et billede af en karper tatovering 19.10.2018 №053 - tatovering karper tegning - Foto af tatovering karper tegning 19.10.2018 №068 - tatovering karper tegning - Foto af tatovering karper tegning 19.10.2018 №069 - tatovering karper tegning -

Betydningen af ​​tatovering i dag

Karpetatoveringen har følgende betydninger: rig erfaring, visdom, vitalitet, åndelig styrke, sandfærdighed, lykke, fred i sindet. Hvis der er et billede af en fisk, der modstår strømmen, står ejeren af ​​en sådan tatovering over for et vigtigt valg. Fisken symboliserer løsningen på problemet. Hvis tatoveringen viser 2 crucian carp, betyder det et lykkeligt ægteskab, harmoni i forhold.

Tatoveringer med denne fisk er velegnede til målrettede, bestemte, uafhængige individer..

Foto af en tatovering af crucian carp – fotoeksempler fra 19.10.2018

Se videoen:

 Forberedt af: narita (Grivina Oksana Sergeevna)