Foto af tatoveringer

Foto af Minotaur -tatoveringen

Her har vi samlet til dig foto tatovering minotaur og opdater jævnligt galleriet med interessante mestreværker, så snart de vises. De foreslåede tegninger hjælper dig med at lære om tegningen, stifte bekendtskab med mulighederne og vælge grundlaget for at oprette din egen, unikke tatovering med en minotaur. Mere information her:

  • Betydningen af ​​Minotaur -tatoveringen
  • SKETSER AF MINOTAUR TATTOOS

Foto af Minotaur -tatoveringen - eksempler på færdige tatoveringer og interessant information om tegningen

Foto af Minotaur -tatoveringen – eksempler på færdige tatoveringer og interessant information om tegningen

Artiklen blev udarbejdet baseret på informationerne fra en venlig ressource https://muzoff.net.

Foto af Minotaur -tatoveringen – interessante fakta

Minotauren er et ret velkendt mytisk væsen, hvis image har taget sin retmæssige plads i tatoveringsverdenen. Denne skabning er afbildet med et tyrhoved og en menneskekrop. Forfaldende til mytologi er det let at forstå, at Minotauren er den virkelige legemliggørelse af magt og styrke: ifølge legenden var dette monster vogter for labyrinten på øen Kreta, som kun Theseus kunne besejre. En tatovering, der skildrer dette væsen, er velegnet til ledere, der er stædige og ikke er vant til at give efter for naturen..

Betydningen af ​​tatoveringen “Minotaur”.

Begrebet betydning af Minotaur -billedet er ens i enhver kultur. På en eller anden måde symboliserer tyrens hoved det faktum, at dyrets instinkter hersker over menneskekroppen. Billedet af dette monster er som regel et symbol på følgende kvaliteter:

foto tatovering minotaur 01.02.2019 №044 - eksempel tegning tatovering med en minotaur - foto tatovering minotaur 02/01/2019 №048 - eksempel tegning tatovering med en minotaur - foto tatovering minotaur 01.02.2019 №049 - eksempel tegning tatovering med en minotaur -

  • Stealth.

Mennesker med en tatovering i form af et billede af Minotauren indrømmer, at de ikke rigtig kan lide at dele deres følelsesmæssige oplevelser, de rapporterer sjældent, hvad de tænker på. Af denne grund kan de være lidt uforudsigelige og virke temmelig lukkede..

  • Aggression.

Det kan både rettes mod andres skade og deres beskyttelse. Folk, der har valgt dette billede som en kropstegning, vil ikke tolerere respektløshed for sig selv. De er stærke personligheder. Sådan en person kan være utrolig farlig i vrede..

  • Undertrykkelse.

Denne tatovering betragtes som et tegn på en persons udtalte lederegenskaber. Det er typisk for genstridige personer, der ved, hvordan de skal nå deres mål. Nogle gange er Minotauren afbildet med en kongelig krone på hovedet..

foto tatovering minotaur 01.02.2019 №066 - eksempel tegning tatovering med en minotaur - foto tatovering minotaur 01.02.2019 №065 - eksempel tegning tatovering med en minotaur - foto tatovering minotaur 01.02.2019 №111 - eksempel tegning tatovering med en minotaur -

Ofte viser billedet af denne skabning sig at være en manifestation af ikke bare magt, men tyranni og endda en form for despotisme i forhold til andre..

  • Alvorlighed.

Minotauren er ofte afbildet omgivet af piger, der plages og forsøger at flygte. Der kan være andre svage karakterer ved siden af ​​monsteret. Der er ofte tilfælde, hvor Minotauren er udstyret med visse genstande, der understreger dens hårde disposition: et spyd, en hammer, en næsering osv..

En sådan tatovering findes i de fleste tilfælde hos mænd. For piger er dette meget sjældent. På en måde identificeres billedet af minotauren med dyrs lyst, uimodståelig mandlig tiltrækning og vitalitet..

Minotaur -tatoveringer er sjældent prangende. Som regel er det mørke farver. Nogle gange kan der være røde nuancer i sammensætningen, men ikke mere. Dette er til gengæld en anden kendsgerning, der symboliserer den mytiske Minotaurs aggression og blodlust. Dette kropsbillede er kendetegnet ved store størrelser, det gøres ofte på brystet eller ryggen. I en reduceret form mister en sådan tatovering al sin charme, afsløres ikke fuldt ud.

foto tatovering minotaur 01.02.2019 №089 - eksempel tegning tatovering med en minotaur - foto tatovering minotaur 01.02.2019 №086 - eksempel tegning tatovering med en minotaur - foto tatovering minotaur 01.02.2019 №076 - eksempel tegning tatovering med en minotaur -

I oldtiden angav tatoveringer en persons strenge tilhørsforhold til et bestemt socialt lag eller vidnede om typen af ​​hans aktivitet. I dag har tatoveringer helt forskellige betydninger. Et smukt billede opfattes først og fremmest som en original og æstetisk kropsdekoration.

Efter at have læst materialet og gjort dig bekendt med fotoeksemplerne, kan du se musikalske nyheder og find et interessant nummer at lytte til og tænke på ideen om en tatovering med en minotaur.

Foto af en tatovering med en Minotaur fra 02/01/2019

Se videoen:

Forberedt af: vero_nika-etxt (Veronika Knyazieva)