Foto af tatoveringer

Foto af kærlighedstatovering

På denne side kan du se fotos af tatoveringer om kærlighed, som regelmæssigt opdateres i galleriet – nederst på siden. Fra materialet kan du finde ud af om mulighederne og funktionerne i tatoveringsdesign, der kan tale om kærlighed, flere eksempler og information her:

 • Betydningen af ​​en tatovering om kærlighed
 • SKETSER AF TATTOOER OM KÆRLIGHED

Foto af en tatovering om kærlighed - information og fotoeksempler på færdige tatoveringsdesigner

Foto af en tatovering om kærlighed – information og fotoeksempler på færdige tatoveringsdesigner

Foto af en tatovering om kærlighed – interessante fakta

Kærlighedstatoveringer: interessante øjeblikke.

Betydningen af ​​ordet “kærlighed” er mangefacetteret. At behandle hinanden med angst og respekt, at føle let kærlighed eller glødende lidenskab – alt dette er en manifestation af kærlighed. Afhængigt af udtrykket af deres følelser vælger folk de passende billeder for at fange disse følelser til hukommelse. Samtidig skal man ikke glemme, at nogle mennesker opfatter kærlighed som lyksalighed, og andre som en sygdomstilstand. Selv billedet af en kranium og en rose kan betyde kærlighed. Alle opfatter kærligheden på sin egen måde, og når han vælger et billede, fokuserer han sin opmærksomhed på, hvad han oplever på et bestemt tidspunkt. Selvfølgelig vil du beholde sådanne følelser i din hukommelse i lang tid, og den bedste måde at gøre dette på er at besøge en tatoveringssalon. Dag efter dag vil tatoveringen minde dig om de bedste øjeblikke i livet og give positive følelser..

Foto af en tatovering om kærlighed 03.02.2020 №015 -kærlighedstatovering- Foto af en tatovering om kærlighed 03.02.2020 №008 -kærlighedstatovering- Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №343 -hjerte tatovering-

Billedmuligheder for populære tatoveringer.

De mest populære tatoveringer anses for at være parrede, som ofte er afbildet på ankel, fingre eller håndled såvel som på andre dele af kroppen..

Der er to typer af sådanne tatoveringer:

 • Hvert af parret har det samme færdige billede. Sådan kropsmaleri kan dog stadig være anderledes. I tilfælde af at de elskende beslutter at skildre en krone og en indskrift på deres kroppe, så vil pigens krone se mere yndefuld ud end en ung mand; og hvis parret besluttede at gennembore hjertet, så vil damens hjerte være mindre end den unge mands. Den unge mand vil have et større og grovere hjerte..
 • Hver af de elskende har halvdelen af ​​billedet, men hvis du forbinder dem, får du en hel tegning (halvdele af et hjerte, puslespil, fugle på en trægren).

Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №336 -hjerte tatovering- Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №341 -hjerte tatovering- Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №339 -hjerte tatovering-

Den næstmest populære er tatoveringer i form af en indskrift. Inskriptionen kan afbildes på forskellige sprog, det hele afhænger af personens ønske. Disse er hovedsageligt russisk, italiensk, latin, arabisk og fransk. Også hieroglyferne i Kina og Japan er ikke mindre populære. Du kan tale om en sådan følelse som kærlighed i lang tid, mens du forvandler almindelige ord til mindeværdige citater, der afspejler den sande essens af en kærlig person.

Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №322 -hjerte tatovering- Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №307 -hjerte tatovering- Fototatovering om kærlighedstegning Hjerte 03.02.2020 №308 -hjerte tatovering-

Konventionelle billeder forbundet med følelsen af ​​”kærlighed”:

 • Hjerte. Det ældste symbol, der hovedsageligt repræsenterer kærlighed og romantik. Udover positive følelser kan en tatovering i form af et hjerte også betyde smerte og skuffelse. Det hele afhænger af den person, på hvis krop der er en sådan tatovering, på hans holdning til et sådant billede. I dag foretrækker de at skildre et hjerte med en slags indskrift. Indskriften kan enten være i midten af ​​selve hjertet eller på et bånd omkring hjertet. Oftest er en sådan indskrift navnet på en elsket eller elsket. Et hjerte med vinger betyder at flyve over jorden af ​​kærlighedens skyld. Et knust hjerte, også et almindeligt billede som en tatovering, men det betyder angst og lidelse. Hjertet gennemboret af dolken er forræderi. Billedet af et hjerte gennemboret af en pil betyder kærlighedens søde bitterhed. Hjertet af guldfarve symboliserer Gud, hans vitalitet. Et sort hjerte taler om stor sorg i en persons liv. Et hvidt hjerte betragtes som et tegn på omsorg for en syg person..

 • En engel er en slags himmelsk amulet. En sådan tatovering taler om en persons spiritualitet og tro. Som regel er engle afbildet i snehvidt tøj med et sødt ansigt og smukke vinger. Et slående eksempel er Amor – en engel med krøllet hår, en sløjfe og pile, som begyndte at blive skildret under renæssancen..

 • Ahornbladet i moderne tid betragtes som et symbol på efterårets periode og sorg. En tatovering i form af et lille ahornblad eller en buket taler om hengivenhed mellem elskere.

 • Fugl. Oftest findes duer, svaler, påfugle og kolibrier på menneskekroppen. Dove er skønhed, ømhed og et symbol på godhed. En due med en olivengren betyder tilgivelse og håb. En due med en palmegren taler om dødens sejr. Billedet af den hvide due repræsenterer den frelste menneskesjæl. To duer symboliserer en stærk familie, og en flok duer symboliserer troende.

Svale betyder frihed, ungdom, håb, komfort i hjemmet og lykke..

Påfugl er royalty, skønhed, adel og storhed.

Billedet af en kolibri betyder ærefrygt, skønhed og ømhed..

 • Fjer. Fjer tatoveringer symboliserer et blidt og let forhold mellem elskere.

 • Delfin. En delfintatovering er velegnet til både mænd og kvinder, og betydningen af ​​en sådan tatovering er altid positiv, uanset symbolikken. Et sådant billede taler om held og adel..

 • Mariehøne er et meget lyst insekt, der skaber glæde og beundring. Betydningen af ​​en sådan tatovering er forskellig, den er velegnet til mænd og kvinder. Ofte udstråler en tatovering i form af en mariehøne positivt for andre, såvel som livets styrke for den, der bærer en sådan tatovering..

 • Infinity er en omvendt figur otte. Billedet af en tatovering med et uendeligt tegn betyder kærlighed til vanvid, kærlighed uden grænser. Det menes også, at en person, der laver en sådan tatovering på en finger beregnet til en vielsesring, vil tiltrække kærlighed til sig selv i mange år..

Separat er der en kategori af tatoveringer, hvor kærlighed kan udtrykkes i form af et portræt (billede) af din halvdel. I dette tilfælde, jo dyrere personen er, jo tættere er tatoveringen på hjerteområdet..

Når du vælger en tatovering som et middel til at udtrykke dine oprigtige følelser, er det værd at huske alvoret i et sådant valg. Hvert billede har jo enorm energi og kan ændre en persons liv..

Foto af en tatovering om kærlighed – en samling tegninger fra 02/03/2020 (2315 fotos)

Se videoen:

Klar til: ROMANOVA_JULIA (Romanova Julia)