Foto af tatoveringer

Foto af en ugletatovering med et kranium

Her kan du se foto af ugletatovering med kranium – regelmæssigt opdateret galleri, helt nederst på siden. Du lærer interessante fakta om tegningens funktioner og muligheder, anvendelsesstedet. Mere information her:

  • Betydningen af ​​ugletatoveringen med et kranium
  • Skitser af en tatovering af en ugle med et kranium

Foto af en ugletatovering med et kranium - originale eksempler på tatoveringsdesign på billedet

Foto af en ugletatovering med et kranium – originale eksempler på tatoveringsdesign på billedet

Foto af en ugletatovering med et kranium – alt det sjove

Folk har brugt tatoveringer på deres kroppe siden oldtiden. Et eller andet sted var det ritual, æstetik eller position i samfundet, men i de fleste tilfælde gav hver tegning mening. Men i denne artikel vil jeg gerne skelne betydningen af ​​ugletatoveringen med et kranium.

Sådanne tegninger er langt fra sjældne i vores tid. Det er klart, at hver person bringer sin egen mening til hver detalje i hans tegning, men der er generelt accepterede målinger og fortolkninger af et objekt, der påføres kroppen. Til at begynde med skal du separat finde ud af, hvad der er hensigten med at anvende ugler og kranier på din hud, og du bliver også nødt til at vende dig til historien.

Foto af en ugletatovering med et kranium 15.10.2018 №021 - ugletatovering med kranium - Foto af en ugletatovering med et kranium 15.10.2018 №026 - ugletatovering med kranium - Foto af en ugletatovering med et kranium 15.10.2018 №027 - ugletatovering med kranium -

I mange kulturer er uglen forbundet med visdom og viden. Hvilket tager os mentalt til disse tider og gør det klart: når alt kommer til alt, tog folk ofte billeder af dyr og fugle og dyrkede dem. Men dette var ikke tilfældet for alle mennesker. For mange repræsentanter for afrikanske lande blev uglen betragtet som en troldmandsfugl, og asiaterne identificerede dem med dødens tegn. Hvis vi vender os til fængselsteksterne, så havde denne fugl på menneskekroppen betydningen af ​​total beklagelse og skuffelse i deres ideer og samfund.

Hele kraniet betyder død. Men som du ved, har mange mennesker forskellige holdninger til døden og hvad der vil ske efter den. En tatovering med dette billede betyder ofte død, genfødsel, sort magi og nogle gange endda held og lykke. Keltiske folk troede, at sjælen var låst inde i et kranium, mens de gamle azteker mente, at dette var en ærbødighed for deres afgåede slægtninge. I udenlandske fængsler giver en kranietatovering mening, at en person er farlig og klar til handling, og i SNG -landene identificerer bæreren af ​​dette symbol sig selv som en tyv. På en eller anden måde har en ugle med en kranietatovering i mange kulturer en mørk og mystisk betydning..

Kranium Bryst stykke Tatoveringer Ugle Sukker Kranium Og Rose Tatoveringer På Ch Kranium Bryststykke Tatoveringer Ugle Sukker Kranium Og Rose Tatoveringer På Bryst Foto – 2 – Foto – Tatovering Fantastisk Foto af en ugletatovering med kranium 15.10.2018 №043 - ugletatovering med kranium - Foto af en ugletatovering med et kranium 15.10.2018 №040 - ugletatovering med kranium -

En lignende kombination, som bemærket, kan også findes i fængselsmiljøet. Men oftest kan denne kombination findes i et uformelt miljø. Især er det metalhoveder, goths og andre tunge musikelskere. Du kan også møde mennesker, der har vist dette på sig selv, simpelthen baseret på den smukke kombination af to lignende elementer. Når alt kommer til alt er fugle og dyr generelt hyppige tegn i form af tatoveringer..

Sammenfattende kan vi konkludere, at symbiosen mellem en ugle og et kranium bærer betegnelser som: visdom og spiritualitet, succes i spillet med døden og farlig lykke. Selvom hver person lægger sin egen betydning i hver anvendt tegning på deres krop.

Foto af en ugletatovering med et kranium – eksempler på tegninger fra 15/10/2018

Se videoen:

 Forberedt af: aaskerei (Alexandra)